Ingen vidare dag/kväll :(

Just nu är det inget bra på tvn allt som alla i vardagsrummet vill kolla på, har ingen roligt film jag vill se heller så tänkte jag kunde passa på och skriva lite :) Eftersom jag inte orkade äta något till frukost innan tandläkaren så berättade hon att det skulle ta längre tid innan den började värka och innan den släppte så jag kunde inte äta förns nu ikväll, men i alla fall det jag vill komma fram var att jag inte kunde åka och kolla på kuddar, överkast och filtar. Men nu har mamma sagt att vi ska konsentrera oss på mitt rum, så nu blir det att leta tavlor och allt sådant :)
Några förslag vart dom har fina tapeter, tavlor osv.? :) Vad har ni söta gjort idag? Jag vill läsa massa bloggar så komentera så jag får något nytt att läsa!

T

Äntligen!

Efter många timmar, tårar, borrande och inget fungerande internet så sitter jag äntligen hära framför bloggen! Jag har saknat min lilla blogg faktiskt :o Och som jag velat berätta för er om mitt tandlärkar besök. Vi kom till tandlärakarakut vid 07.50 var det redan 8 st före mig, med det gick fört för alla så jag kom in redan vid 10 över 8. Väl inne hos den otroligt snälla tandläkaren konstatera hon att det inte var ett hål utan en inlamation i nerven från en gammal lagning. Så hon dödade nerven för att jag sk slippa ha ont, men det gör det i alla fall kan jag ta och berätta! Men efter mycket borrande, tårar och många låtar på min iPod så gjorde hon en prevesoriskt lagning som måste göras klart om ca två veckor :'( Men när allt var klart nåkte jag med mamma till jobbet eftersom jag behövde lite små grejer, men nu sitter jag här i soffan med lilla "familjen" och kollar på "2fast 2furious", igen efter att ha kollat "the fast and the furious, tokeyodrift" ensam med mina ipren ;) Här är god sakerna och lite nytt i garderoben som jag köpte idag :)


Det hära är väl allat favortier så behöver nog inte presentera er för varandra ;)


Två t-shirar som stödjer Rosa bandet  och halsduk från Lindex , toffsar & hår spännen från h&m sedan även 2 kilo godis för alla små söta barn som klär ut sig till haloween eftersom jag knappt kan äta något :(

Natti sötnosar!

Nu blir det sängen med en film för mig eftersom jag ska vara på tandlärarakuten 07.45 imorgon *rädd*, önska mig lycka till. Hoppas ni får en bra dag imorgon så bloggar jag från mammas jobb om jag inte åker hem efter, ska köpa kuddar mm. imorgon så då får ni se lite fina saker :) Pusspuss!

T

Nyår

Nu har vi, eller Thomas betalat första delan utav våran nyårs resa till spanien. Så nu har jag letat efter en nyårs klänning, kollade runt ordentligt på Nelly och hittade en liten sötnos, så vad tycker ni om den hära? :) Pusspuss!
T

Film "tips"

Nu sitter jag i soffan och kollar på "2 Fast, 2 Furious", dessa bilfilmer är några av mina absoluta fravorit filmer! Till och med bättre än sex and the city (a) Farten, snygga killarna och bilarna. Ouf!!! Alla tre filmer är riktigt bra, ni måste nästan bara se!
Vilka är era favorit filmer? :)


T

Dans film

Jag bara älskar den hära senen från "Step up 2", man blir glad om man sett hela filmen när dom går från ingenting annat än taktkänsla och åstakommer det dära.
Det är grymt! Hoppas att ni också gillar det :) T

Tandvärk :(

God morgon, igår när jag låg och åt min glass som fick jag den värsta ilningen jag någonsin fått så idag ska vi antagligen tandakuten (?) eller till mammas kompis tandläkare. Med tanke på min tandläkar skräck kommer det antagligen inte att gå bra, så liten är jag ;) Annars idag hoppas jag att mamma och jag kan åka till forum och köpa massa kuddar, filt och över kast i dom färg skalorna jag vill ha. Om det blir av lägger jag självklart upp bilder! :) Nu ska jag äta upp migg äpple och dricka min well's vitamin dryck jag inte drack igår på grund av mina ilningar som faktiskt fortsatt idag :(  
Puss på er så länge och hoppas ni får en bra dag :) 

T

God natt till er som förhoppningsvis hittat hit <3

Med samma låt som jag önskade er en bra dag i förra bloggen så säger jag god natt men det hära killen, Robin Stahl från Uddevalla, en kille men underbar röst.T

Back on track!

Vill bara säga dett stort TACK till Emma som gjorde så jag ville blogga lite i alla fall, men det ska bli bättre nu! Men idag mötte jag Emma i Forum så kollade vi runt lite och jag er fram emot lite pengar på kontot så jag får shoppa loss lite, jag hittade massa fina kuddar så i helgen blir det att åka dit och kolla på något överkast och massa kuddar så det kan vara mysigt att komma hem men till och med att bädda! Just nu sitter jag och kollar på Grey's och ska snart upp och lägga mig i sängen kura ner mig med en liten bytta ben & jerrys, en well's vitamin, efterlyst och sen en bil film. Känner mig lite värd det eftersom jag gick upp kl.8 imorse. Men nu ska jag runda av så tack Emma! :)


Varsågod sötis!

Nu hoppas jag att du tycker om att blogga igen! :) även fast du inte har din gamla blogg och dina gamla inlägg så har du iallafall en, förhoppningsvis, snygg design att börja med här ;)

puss på dig!
emma

snyft

Hej och välkommna till min nya blogg då någon tog bort min andra och jag inte kan få tillbaka adressen så har jag inga läsare alls. Men jag börjar väl om hära med 0 inlägg, ful design igen, hatar denna person! och jag är så arg! har ingen lust alls att ha kvar den hära nu heller nu. fuck it man. Nu får vi se om jag orkar skriva något mera igen. Bye

RSS 2.0