Byte utav blogg?

Ska man kanske ta och byta blogg adress till finest.se/theresebs ?
Det negativa är väl att bilderna inte blir så jätte fina när man laddar upp dom, jaja nu har jag iaf en adress där har skrivit mitt första inlägg. Nu ska jag pallra mig upp och kolla på PH :)

Update: nu prov bloggar jag ett tag på finest och vi får se hur jag  trivs :)

11 januari

héllå!
Idag började livet igen, skolan nu är det i stort sätt ingen vila förns i sommar. Jag tycker iof att det är ganska skönt att få in rutiner igen för det är då man får som mest gjort.
Första skoldagen var inte den bästa, vi fick reda på att två killar i skolan avlidit under lovet. Den på nyårsdagens morgon i en tåg olycka och den den andra 7januari efter att haft en hjärntumör sen 2007. Så vi hade en minnesstund i aulan, jag hatar verkligen när sånt här händer och jag var nog inte den enda som inte kunde låta bli att gråta när deras mentorer pratade. Jag tycker sånt hära är så hemskt, ingen mamma ska någonsin behöva gå på sin sons begravning.

Ja men nu ska vi inte deppa ner bloggen även om det är otroligt hemskt.
Ikväll är det äntligen dags för paradise hotel, jag älskar att det är dubbel avsnitt!
Nu kom mammsi med te till mig men ni ska få en bild som jag tog imorse :)


10 januari

Hello guys!

Hoppas att ni har det nice, själv har jag spenderat hela helgen hos stephan. Bara tagit det lungt med några promenader eftersom hon har varit sjuk. Men idag slog vi klackarna i taket och gick upp vid kl 7 för att traska med till gymmet där vi gick på 30min spinning, 30min funktionell och 30 min core. Men jag underskattade mig själv lite, visst var det as jobbigt eftersom jag inte varit på ett gym eriöst på typ 2-3 år, men det var jätte kul och ínte alls så hemskt. Men jag vet någon som kommer ha härlig träningsvärk imorgon när vi börjar skolan igen.

jaja jag ska försöka skriva sen igen, puss :)

Shwayze - corona and lime


6 januari

God eftermiddag kisar!

Efter lite käk från donken vaknade jag till ordentligt och till efterrätt fick det bli gårdagens parcermoni i PH, toppen start på dagen.
Idag har jag tänkt att pröva på det dära med långfärdsskridskor, haha det lär bli en fröjd för åskådarnna! Sen ska man väl ta och aktivera sig lite och hitta på något skojigt :) 

Jag sitter och lyssnar på shwayze och cisco nu, jag älskar deras låt buzzin, jag ska lägga i min nya favorit snart också så ni också får lite musik glädje :) so long suckers

Nu är det dags att knya sig, natti!


trettondags afton!

Igår var det tydligen bara jag och S som missade att det var dubbel avsnitt igår utav Paradise Hotel (?!?!?!?!?!!?!) och nu har dom bestämt sig för att inte lägga upp avsnitten förns efter att alla veckans program har sänts. Så ikväll vid 23 får jag se de tre program som jag inte sett (med ikvälls avsnitt).

Just nu vill jag bara att tiden ska gå så jag sitter med en chokladkaka, 70% med pistage, och en kop té samtidigt som jag kollar på bygglov tror jag att det heter. Jag ska ta och läsa tidiningen för alla bloggar har jag redan läst så jag har inget mer att underhålla mig med, puss så hörs vi senare. puss :)


chrimmy chooo

hallojsan alla söta, igår kom steph hit efter att hom hade varit och tränat så gjorde jag en varsin jätte god omellet, sen gjorde jag även lite rotfrukter med hallomi det blev otroligt gott!
Sen kom alex hit så vi kudne kirra en bild till hans cv, det blev några bra bilder även om han blundade på för många bilder ^ 
 


några bilder från nyår


3 januari 2010 i bilder3 jan 2010

Hej gullisar!
Vi är tre dagar in på det nya året, än så länge känns det bra och det har varit en bra början på året i alla fall :)
På nyår åt jag ju som sagt först en otroligt god middag hemma med min mor och tomas, sen åkte jag och hälsade på jonatan, alex och deras vänner ett tag innan jag åkte ut till storängen, nacka, och firade mitt 12 slag där med en hel hög sköna människor :)

Igår åkte jag till steph, vi pratade om allt som hade hänt på nyår och i hennes fall i barca ;) Jag fick super god mat, vi kolla på baksmällan och sen även, självklart, såg vi aiks guld dvd :) idag var vi ute i snön med stephs lillebror också, snart kommer det bilder från idag också  :) Puss så länge

RSS 2.0