söndag

Hej på er, det blev inge vidare roligt inlägg innan men jag kände att jag behövde få skriva av mig allt det som låg och nötte på mig.
Men idag är det morsdag, jag var uppe vid 8 imorse och gjorde en jätte fin tårta till mamma som hon fick på sängen. Sen skulle jag göra brunch, men amerikanska pannkakor men färska hallor, blåbär, bananer och glass, äggröra och bacon. Ett fyllt bröd som Jamie Oliver gjorde förra veckan, eller det var en deg som man delade i två så fyllde man med olika saker. Jag tänkte skriva om det när jag har tid hur jag gjorde det för det var verkligen as gott!

Just nu sitter jag och "pluggar" turism, finns det någe tråkigare? När jag gjort det ska jag börja läsa på böckerna om EU körkort så jag också kan få köra moppe i grekland. Näste helg ska jag vara på Odenplans trafik skola båda lördag och söndag och förhoppningsvis klara det, annars får jag smisk av min mor ^

Jag kan ju säga att hos oss har det varit helt vindstilla hela helgen och upp mot 40 grader, så dom hära 2 dagarna har känts som 5 dagar utomlands. Och det känns som om vi redan har sommarlov vilket vi tyvärr inte har än men om 9 hela dager och 6 skoldagar :p Jag längtar, jag vill åka till grekland och jobba! :o

Men nu ska jag plugga vidare det tråkigaste ämnet som någonsin uppfunnits, så hörs vi sen eller imorgon, pusspuss! :)


T

tankar och sanningar som aldrig berättats..

Här sitter jag i natten och måste egentligen sova men jag måste få skriva mina tankar. Efter att jag läst en tjej Nathalies blogg om hur hennes barns pappa behandlar henne och hennes barn, sett programet dom är med i och se honom säga hur han känner, att han inte känner något alls och väljer att inte stötta henne och lämna henne ensam med ett barn även fast hon förlåtit honom för otrohet och allt dumt han gjort!
Men även Natacha Peyre gav mig samma tankar när hon beskrev hur lycklig hon var med Dhani och att man bara ska nöja sig med det bästa.


Jag själv tog den enda jag trodde skulle älska mig, jag förlorade mig själv, förlorade alla mina vänner som betydde allt för mig. Jag förlät allt, otrohet, alla gånger han gjorde slut, alla gånger han sa dumma saker om mig, alla gånger han ville förstöra mitt liv och få mig att må ännu sämre. Jag var så deprimerad att jag inte ens kunde skratta på riktigt, jag visste hur jag skulle klara mig utan honom som alltid stod ut med mig och alltid förlåt mig, men för vadå? Jag hade inte gjort något fel utan han fick alla sina fel att se ut som mina.

Jag lät honom kommer emellan mig och nya människor, han förbjöd mig att prata med mina vänner som jag känt i flera år innan honom. Tack vare honom gav jag upp den enda pojkvännen som var mig bästa vän, som visade att han verkligen ville ha mig och fick mig alltid att skratta.

Men han kände mig utan och innan och visste exakt hur han skulle få mig att känna mig dum, en vanlig sak som fick mig at ligga uppe och gråta många nätter vad när han ständigt hotade med att ta livet av sig, svarade inte på ett/två dygn för att får mig orolig och må dåligt.

Sen en dag läste jag en artikel, nästan 1½år efter vi blev tillsammans, om Rihanna och Chris Brown. Dom skrev om hur nästan all misshandel börjar, att killen får en att förlora kontakt men sina vänner och familj för att hon inte ska ha någon att vända sig till sen. Det stämde, han hade försökt massor utav gånger. Men jag kunde fortfarande inte bryta för alla hot om självmord.

Såg liknande på Tyra Banks show, om en tjej som blev misshandlad och isolerad från alla. Då kände jag att det var nog jag visste inte när det skulle börja och jag blev så jävla rädd för jag visste inte när han skulle höja handen. Så jag började ta avstånd.

Det var inte lätt för han försökte krossa mig totalt så jag inte skulle ha någon kvar utom honom. Men han lyckades inte denna gång vilkeet jag är glad över.

Idag har jag äntligen kontakt men hon som verkligen var min bästa vän igen, hon som kunde mig utan och innan till. Jag är så jävla lycklig för det för jag har känt att något i mig har saknats. Det är fortfarande delar som saknas som jag vill ha tillbaka men vi får se om det kommer med tiden.

Förlåt för ett sånt långt inlägg men det hära var en sak jag skämts över att berätta för folk men eftersom det hära är min blogg så kände jag att jag kunde skriva det hära och förhoppningsvis läser kanske någon annan tjej med samma problem det hära och tar tag i det. Jag vill verkligen inte att en till själ ska gå förlorad.


T


lördag

Hej sötisar,  jag ber om ursäkt för att jag inte skrivit alls idag men jag har varit ute i princip hela dagen och myst och badat i solen! ;) Direkt när jag vaknade idag så blev jag rastlös så jag tog ut fiskespöt och kastade en gång och fick en aborre på en gång? :O Första gången jag fångarde en fisk, sen kastade jag några gånger till och då hade jag en JÄTTE stor gädda på kroken, var ganska stolt! ;)
Men sen kom morfar, så vi åt lunch, åkte och handlade lite små saker. Jag hittade mobilen jag vill ha med comviq abonemang nu så det var toppen, men vi ska köpa den när vi kommer hem från Grekland så att jag inte förstör den dära eller får massa snad och skit i den för det finns ju inge värre än det :p
Jaja, men nu ska jag fortsätta min otroligt oroliga liv och kanske lägga mig eftersom jag ska upp och göra en stor brunch och en tårta till mamma imorgon på morsdag, puss sötisar vi hörs imorgon :)

T

natti

Jag har suttit och kollat på bodygard, gör det fortfarande men ska nog tralla upp i sängen. Jag har nog dragit på mig en liten förkylning, så hoppa den försvinner imorgon elelr under natten i alla fall. Vi hörs imorgon sötisar, puss!


T

fredagskväll

Hejsan, nu är jag hemma och inne. Jag fick veta at tjag har MVG i slut betyg i information och layout idag, så jag blev super glad! Sen skulle Jossarna köpa en pressent till deras kompis men, den fanns inte någonstans i hela stockholm så jag kom på en liten rolig affär på söder som hade massa roligt (a) Haha!
På torget köpte jag färsta hallon, blåbär och jordgubbar. Eftersom det är morsdag på söndag så ska jag göra en bruch med lite roliga grejer bla. amerikanska pannkakor och frukter :) Imorgon kommer morfar hit och sover hära så han ska också få en stor brunch ;)
Men när jag kom hem idag så hoppade jag i bikinin och la mig i solen sen blev jag så jävla rastlös så jag sköljde av hela våran uteplats och allt på den som jag fullt av pollen ;) Men nu ska jag ta och äta, pusspuss :)


T

Fredag

Hejsan, jag hade en riktigt bra natt i alla fall ;)
Nu sitter jag hära och ska snart ta och klä på mig för jag ska till skolan en lektion och lisa har min väska så jag måste vara dära innan 12 för då ska hon iväg på student firande ;)
Nej nu ska jag ta och äta något, så får vi höras senare, puss sötisar! :)

T

Puss på er sötisar, idag är jag GLAD

Det är skönt att vara AIKare idag med en vinst och stämning som dagens :)
Nu ska jag gå och lägga mig och bara ha massa bra drömmar!! :D


En GLAD T

Derby kväll!

Hej sötisar, nu ska jag snart åka in till stan och kolla efter en studens present tiill Lisas kompis, vid halv 6 ska jag möta Steph så ska vi ta och äta lite innan matchen. Är som sagt grymt taggad! Vi hoppas på en vinst ikväll för AIK, eller hur? :) Men vi hörs ikväll söt ungar, pusspuss!

T

Jätte lätt! : Hallomi med rotfrukter



Det du behöver är:
- 3-4 morötter
- 2-3 palsternacka
- En fjärde del/halv kålrot
- 3-4 potatisar
- Två paket hallomi
- En burk keldas créme fraiche, används som kallsås. Helst tomat och basilika.
- Timjan, flingsalt och mald peppar


1. Skala alla rotfrukter och skär dom i stavar. Häll olja i en ungsfast form, lägg i rotfruktsstavarna. Häll så lite yttligare olja, salta och peppra, rör om.
2. Sätt i i ugnen i 20-30min på 200 grader. Rör om efter halva tiden.
3. Skär upp halomin i 1cm tjocka skivor. Ha på salt, peppar och timjan.
4. Stek på dem på hög värme så dom får ute och när rotfrukterna nästan är klara så lägg hallomin ovan på och sätt in i ugnen igen och låt den ligga dära i ca. 3-7 min.
5. Hallomi osten ska knarra lite men om den inte gör det är det helt perfekt. När du lagt upp på tallriken så pressa citronsaft över hallomin.

Klarit :) Hoppas ni tycker om det!

en regnig torsdag

Hejsan, nu ska jag snart kila iväg till skolan, ska möta lisa vid hökarängen halv 10 så ska hon hjälpa mig och förhöra mig innan jag ska ha provet i administion :)
Och ikväll är det DEBRY :D :D :D :D Jag är grymt taggad, ska gå med stephanie så det ska bli skit kul!  Men jag uppdaterar igen när jag kommer till skolan puss puss! :)

T

..

måste ju erkänna att jag hatar att plugga, men vem gör inte det? ^


onsdag

Hejsan, jätte ledsen att jag inte skrev idag på dagen som jag skrev igår att jag skulle göra. Men när jag börjat skriva så slutade hela skolans internet fungera. Men eftersom jag redan redovisat på engelskan så slipper jag den lektionen, men istället ska jag ha ett adminastion prov eftersom jag var ledig förra onsdagen och missade det. Så efter det skriver jag och gör ett nytt mattips ;)
Nu sitter jag hära och äter djungervrål och ska plugga lite snart, sen är det grey's. Vilket betyder mys! Men men nu ska jag plugga lite, pusspuss!


T

tisdag

Hejsan, ursäkt dålig uppdatering.
Vi har haft en hel dag om mod idag, Jag är ju lite som jag är och älskade när killen pratade, älskade när han sjöng låtarna han skrivit(fick gås hud och tårarna var nära). Jag älskade också att skriva ner mina drömmar som jag vet att jag kan uppnå, förutom kanske det första om att bli prinssesa ;) Men säljare och bartender ska jag minst hinna vara i mitt liv, även ekonomiskt oberoende ska jag nog hinna med ^

Men nu börjar DH igen så nu ska jag kika på det och imorgon kommer ett till maträtt till "Mat & bakning" kategorin :) Puss så länge! :)

T

Ytligheter

Bild från Natachas blogg

Vilken skilnad smink och nya fasader till tänderna. Der är såna jag vill höra eller kanske en brygga som jag allra helst skulle vilja göra. Sånt mina spar pengar först och främst ska gå till faktiskt. Kanske låter ytligt men mina tänder är det ända jag är riktigt onöjd på min kropp faktiskt. Jaja, nu ska jag kolla klart på CSI, pusspuss :)


T

Mycket lätt: Thai-gryta med grön curry och ris.

Så nu ska jag fylla på hära, eftersom jag verkligen tycker det är roligt att laga mat och testa mig fram lite i vanliga recept så jag delar gärna med mig utav det :)

Så det du behöver är:
- Ris
- 1-3 kycklig filér beroende på hur många man är, strimla sedan.
- En/två citrongräs "stänger"
- En burk cocos mjölk
- En-två tesked grön curry pasta
- Paprika


1. Sätt på riset och börja stek kyckling strimlorna i lite olivolja.

2. Lägg citrongräs "kvisten" om en skärbräda, skär av den nedersta delen somär lite ful. Ta sen och banka med handaget av kniven och skär i små bitar.

3. Lägg ner citrongräset, cocosmjölken curry pastan (minst en tesked, lite mera fart i det så ta två) i en lite djupare stekpanna och värm lite lätt på 2-3 så smakerna får "vakna".

4. När kycklingen stekt klart så blanda ner det i cocos mjölksblandningen och låt det koka upp lite.

5. Strimla paprikan och ha vid sidan om det blir för starkt ;)


Sen är det bara att lägga upp det och så är det klart. Det tar ca 20-30 min om man inte gjort det innan, men när man lärt sig det så går det riktigt fort och det är jätte gott också.

Solen skiner idag men jag känner mig blå som en vinter som väntat i 500 år.

Sådära nu är jag hemma, har lagat mat, ätit tvättat mig och lagt en ansiksmask. Sen jag skrev sist så hade jag svenska och sen idrott, mindre roligt när man ska spela bränboll i stålande sol på IP, mysigt när man var ute lag men fan itne när man skulle springa ^
Efter idrotten följde lilla snälla Lisa med mig och solade, sen åkte jag hem och började laga mat. Tänkte fylla på mat och baknings kategorin alldeles snart med två recept eller ett beror på vilket humör jag är på när jag är klar med första ;) Så jag ska fixa det nu så hörs vi sen, pusspuss!

T

shopping!

Jag ursäktar dom dåliga bilderna, men det var mobilen som fick kolla till undsättning. Jag komemr faktiskt inte ihåg var grejerna kostade med vill ni veta så kan jag ta och kolla upp det lite snabbt då :)

måndag

Hej på er.
Gud vilken dålig uppdatering det har varit! I lördags tog jag tåget till tumba för att möta upp steph i tumba så vi skulle hämta ut våra derby billjetter, grymt taggad fresten, och sen så åkte jag upp till min brorsa och hans tjej. När hon åkte iväg på tjejmiddag spelade vi guitar hero, som jag inte är någe vidare på, hämta pizza från benevento ;)
Jag skulle egentligen åkte hem på kvällen men det blev att jag sov på soffan och vaknade av att katten som var lite skeptisk mot mig och inte ville hälsa står och nosar på mig 5 på morgonen :p Haha, men sen åkte jag hem och lagade mat. Men jag ska snart göra ett till inlägg med fredagens shopping ;)

T

Vem i american pie är du? ... okej ?

Tara ried
 
På ytan är du en oskuldsfull flicka som håller inne allt men inom dig så är du en överkåt jävel.

ett stort beroende av.. (skämt osido)

kläääääder, ge mig mera ;)

Haha, dessa nätbutiker när inge bra för mig alls, tur att man inte är 18 och kan beställa hem en massa själv :p
Jaja, det blev ingen film för jag hatar att kolla på film ensam. Imorgon ska jag förhoppningsvis till min storebror och vara med honom för camilla ska på tjejkväll och mamma och thomas ska ju iväg och jag är lite mörkrädd av mig :p Ska möta Stephanie i tumba centrum och fixa biljetter till derbyt på torsdag, har inte varit på någon match på typ ett år så det ska bli skit kul ;)

Det är någon talkshow på 5an nu där eminem är med och shit vad snygg har är nu, och han är mörkhårig och har typ några millimeters stubb. Alltid tyckt att han ser lite whit trash ut men fan vad snygg han är nu, haha men nu ska jag inte svamla på mera så vi hörs nog imorgon :) Pusspuss!

T


fredag, och mitt 400ande inlägg!

Hejsan sötisar,
jag har haft fullt upp hela dagen! Detta blir inte bara mitt första inlägg för dagen utan även mitt 400 inlägg idenna lilla blogg :O
Haha jaja men imorse hann jag bara fixa mig för vi skulle in till stan och shoppa åt thomas och mig ;) Jag åt en super god cesar sallad på belgianbar. Sen åkte vi hem och tog en liten lugnstund och åt min fruktsallad med kesella vanilj och hackade nötter på, bra tips för såna som försöker vara lite nyttigare :)
Efter det bar det snabbt av till ikea, där fick fick med oss ljus, kuddar och en byrå hem när det bara skulle vart två lådor och en klädhäst. Tyvärr var dom för fula så blev en MALM byrå istället och jag är mycket nöjd med den eftersom jag behövde plats för smycken och väskor och sånt.
När vi kom hem så var jag tvungen att börja med rotfrukts gratängen och allt annat så direkt efter maten satte jag igång och satte ihop byrån sen så har jag hållit på och plockat i massa grejer och gjort fint här inne i mitt lilla rum som jag städas imorgon ^
Jaja, nu ska jag poppa popcorn, ta en cola, sätta på en film och för första gången idag ta det lite lugnt, så kanske skriver senare annars höras vi imorgon. Pusspuss! :)

T

stora tankar i ett litet huvud

Kan inte sova och funderar bara på vad jag ska shoppa och hur mycket pengar jag har eftersom jag itne kan logga in på banken från någon av datorerna vi har hemma just nu :O Vill shoppa nu!

Samtidigt vill jag bara utomlands och mysa i solen, kanske i en stor stad på en liten balkong, på takterassen där poolen även är. Jag vill bli bortskämd och göra ingenting. Strosa runt på stan och njuta av livet. Snälla gör min ekonomiskt oberoende! Eller kanske ge mig en rik pojkvän som får mig att må bra och får mig att skratta? :o

Många tankar i mitt huvud nu, såna här kvällar saknar man pojkvän och att ha någon att prata, dela sina tankar och drömmar med. Jaja snart börjar jag prata om mig själv i tredje person och skriver en bok, så nu ska jag nog sluta skriva :) Puss


torsdag

Hejsan, idag vaknade jag runt 10 och hoppade in i duschen och fixade mig lite för att vi skulle åka och handla. Min mat vecka börjar imorgon så idag har jag också lagt lamm köttet för imorgon i en mycket speciell marinad så det blir nog riktigt gott imorgon. Jag tänkte fylla på min kategori "mat & bakning" nu under veckan :)
Sedan satte vi oss på våran uteplats och mös i solen och åt en god lunch. Sedan ringde min storebror och frågade om jag ville ha hans gamla tv eftersom han håller på och flyttar in hos sin tjej. Så dom kom med den, fikade och satt kvar ett bra tag. När dom gick möblerade vi om lite i mitt rum eftersom tvn var så stor så var jag tvungen och ha sänger lite längre bort så nu är en mysigt hära i mitt lilla rum ;)
Nu ska jag mysa vidare och sova snart så jag orkaar med en hel dag på stan imorgon, pusspuss!

T

onsdag och redan helg

Hejsan hoppsan!
Idag har varit en helt sjukt mysig dag, började med en jätte god frukost buffé så badade vi, gjorde massa saker och fick behandlingar. Hur mysigt som helst, riktig mor och dotter dag ;) Vi åkte hem runt 4 och stanade på ica maxi på vågen hem och köpte hem en stor cola och en stor godis påse eftersom vi var så nyttiga hela dagen med bara frukt och vatten/te så ska vi unna oss lite ;) Istället för massa produkter som vi redan har hemma så köpte vi i.d smink och det sitter helt underbart, det är verkligen inget skit snack att det är super! Men man måste hitta rätt färg så man måste be om hjälp för bästa resultat.
På fredag blir det shopping för ungefär alla mina spar pengar jag ahr kvar, måste köpa basplagg som kjolar, linnen, shorts och sånt :) Men nu ska jag kolla på tv, puss och kram kanske skriver sen igen, pusspuss!


T

sängdags

Hej igen, nu är det paus i DH så då hinner jag skriva!
Imorgon ska jag och mamma som sagt till Yasuragi hasseludden och ha en hel spa dag och det ska bli så himla mysigt! Vi ska vara dära vid 8 på morgonen och äta frukost sen ska vi rena kroppen och själen i en japansk ritual i en lagom varm pool. Sen ska jag få en hel kropps peeling men saltskrubb och aloe wera, ansikts rengöring och massage.
Sen ska vi göra lite annat som jag får berätta om senare, ska bli jätte mysigt med en hel dag med mamma medans alla andra går i skolan, lite skadeglädje ;)
Nu börjar DH igen så vi hörs imorgon när vi kommer hem eller på torsdag när jag är fräsch och blek igen ;) I helgen bjuds det nog också på lite shopping bilder ;) Puss sötisar!



T

tisdag,

Hejsan.
Nu är jag hemma från skolan, försov mig imorse så jag missade nationella, braaaaaaa! Sen så hade vi samhällskunskap efter lunchen, mentors tid och sen var det stependium utdelning i aulan där 5 st fick 5000 var :o Nu vet man vad man ska sträva efter i alla fall ;)
Idag ska vi antagligen åka och handla, är alltid så skönt när man får hem en massa ny mat och så, men ska nog köpa lite mera frukt och göra en frukt sallad som ag kan äta när jag blir sötsugen ;) Imorgon är jag ledig för att jag fick en spa dag med mamma i namnsdagspresent, så imorgon blir det ingen bloggning alls men det överlever ni nog ;)
Jag ska kolla på tv nu innan jag ska och handla, pusspuss!

T

"ledig" måndag

Hejsan, vuxen poäng till mig idag!
Jag gick upp vid 9 (1poäng), fixade mig och åkte iväg och lunchade med mamma och hennes jobbar kompisar hade hade givande konversationer (1poäng). Åkte därefter på möte och pratade med chefen, var mycket omtyckt (2poäng). Sen mötte jag Lisa tog en glass (0poäng), någon timma senare var det utvecklingssamtal. Sen jag sa upp kontakten med vissa personer har mina betyg förbättrats drastiskt till det bättre (3poäng!). Så idag har det varit en bra dag och jag har inte legat hemma och degat även fast jag varit ledig(1½poäng!), känns skönt att inte en hel dag gått och jag bara legat i min säng.
Haha, roligt att betyg sätta sig själv lite (8½poäng). Men 0poäng för att jag inte bloggat i alla fall, fy på mig! Trodde jag skulle hinna blogga imorse men det blev lite brottom. Men jag ska försöka slänga in ett inlägg till ikväll faktiskt så ska jag försöka ta mig i kragen hedan efter när det gäller bloggningen :)
Nu blir det te i salongen, haha, pusspuss ^

T

söndag

Hej på er igen!
Nu sitter jag här i soffan med Thomas stenålders data och kollar på bones. Idag har jag inte bara solat, lagat mat, bakat, och ätit glass utan också BADAT :D imorgon kommer det till och med bevis på det, det finns på film och jag badade två gånger ;)
Imorgon är jag ledig men jag har möte vid ett och sedan ska jag på utveckligs samtal och innan mötet ska jag kanske luncha med mamma också så blir inte så himla ledig ;)
Tisdag är det skola och sen på onsdag ska jag vara ledig för jag och mamma ska på spa sen så är det ju lång helg så jag går i skolan en dag i veckan :O Haha, så jäkla skönt! Men nu ska jag fortsätta kolla på bones, pusspuss! :)

T

söndags morgon

Igår var jag som sagt på djurgården med fanny, vi satt dära till kl. 4 och mös med massa gott. Sen åkte jag hem och maten var klar när jag kom hem så det blev grillat som varje helg dom senaste veckorna :p
Sen ville lisa att jag skulle följa med henne och elin till kista galleria eftersom dom har öppet till 9 varje dag och köpa en födelsedags present till sin kompis som fyller år idag, och jag blev helt chockad över hur myket folk som var och shoppade vid kl. 8 på kvällen en lördag? :S
Jaja, ska ta påmig bikinin nu och lägga mig i solen nu, pusspuss!

T

..

nu åker jag till djurgårn och myser med fanny, puss!

fredag igen

Usch såna hära dagar förtjänar itne jag att ha en blogg!
Imrose hann jag inte blogga alls, i skolan hade jag redovisning i engelskan som gick bra men nervös som en gris var jag! Efter lunch bar det av till IP där lärarna och eleverna spelade fotboll emot varandra och sen så blev det lite lekar där jag var med på 4 utav 5, bara jossi i min klass och jag som stälde upp och bjöd på oss själv ;)
Efter skolan åkte jag till mamma och köpte lite grejer på apoteket och sen så tog vi en glass och kollade runt lite i globen centrum. Sen bar det av till medis där mamma, thomas och några från hans jobb alltid tar en "after work" öl, eller 5. Var så himla skönt i solen, riktigt sommar värme!!

Imorgon ska antagligen jag, Lisa och fanny sätta oss på djurgårn och mysa, så det ska bli mysigt så vi hoppas på toppen väder! Men nu ska jag gosa ner mig i sängen, det är nog någe fel på mig för jag är trött i kroppen nästan hela tiden och orkar inte göra något. men jag skiver i morgon, ni får en bild från våran ute plats förra helgen i alla fall :) Pusspuss!


T

hård pluggning!

Sådär nu har jag pluggat i flera timmar, hoppas verkligen att Arne blir nöjd nu! Men nu ska jag hoppa i säng så får vi se om jag hinner uppdatera imorgon innan jag åker hemifrån annars gör jag det innan min presentation. Sov gott nu sötisar och önska mig lycka till :O

T

litet paket som ramla ner i brevlådan

Idag kom mina bikini delar hem från nelly och mammas plattång och det är verkligen mini liten! jag köpte två överdelar för att kunna variera och vita trosor fungerar ju med båda två :) Dom satt as bra så jag är jätte nöjd och vill börja använda dom snart, tur att det bara är lite mera än 5 veckor kvar nu, läääängar! Jaja nu ska jag äta mammas varma bulgur och kyckligsallad och sedan plugga så jag får skriva när jag är klar med allt det, pusspuss!


Lila/vit & vit överdel; 150:-   Bikini trosa; 140:-    Mini plattång; 250:-



T

torsdag

Hejsan, nu sitter jag hära på min engelska lektion, ska snart börja på min power point pressentation som jag ska visa upp imorgon. Min data dör om typ 2 min och det är också cp så jag får uppdatera igen på lunch rasten! :)

T

hahaha, vad fan händer med våran värld?


morsning korsning

Godmorgon!
har nyss duschat och ska snart äta frukost och fixa mig. Sedan bär det över till skolan så vi får höras då, pusspuss :)

T


greys time

Orkade bara rensa 3 lådor så det får bli mera imorgon för nu ska jag kolla på greys, pusspuss! :)

T


bakom mitt leende gömmer sig ett hjärta utav sten

Nu ska jag faktiskt ta tag i min garderob och släng ut lite på blocket, lägger ut länkarna hära så är det någon som är intresserad så vet ni vart det finns :)

T


nya naglar

Det är otroligt ovant, för det lyser liksom om mina naglar men jag orkade inte bara ha ett vanlig rosa. Nummret på Depend nagelacket är 133 och Nr 50 på mitt överlack från Chanel, och det behövdes ett överlack för annars blev det jätte matt. Lite coola är dom väl ändå?^

ska ett lejon som ryter i frihet i dagarna sju byta sitt liv mot ett lamm fängslat av tystnad till sagornas slut?

Hejsan, nu kom jag precis hem efter att varit och stor handlat.
innan målade jag mina naglar i en minst sagt ovanlig färg, tyvärr pajade det lite medans vi hanlade. Men jag ska ner och dra på ett över lack så får ni se efter jag ätit, pusspuss! :)

T

I dont wanna lose control but Im fallin.

Har hört den hära överallt senaste tiden men inte vetat vad det varit för låt men så såg jag nyss att det var ju faktiskt finlands bidrag till eurovisionen :O Trodde verkligen inte att finskarna hade så bra smak efter att ha hör "hard rock halleluja". Men man känner hur det börjar drag i mun giporna och man kan inte låta bli att sjunga med ;) 



T

Mitt i rökiga diskussioner, där lever jag. Den fulaste ankungen som sen växte upp och blev en gam

Hejsan Sötisar!
Nu är jag hemma och sitter på min hårda stol, inna jag skrev sist hade vi just haft ett prov som gick skit så jag ska sätta mig och plugga till det snart, eftersom jag måste göra det på tisdag nästa vecka. Egentligen är omprovs tillfället för det på onsdag med då ska jag ju på spa med mamma. Det lyxigaste med nästa vecka är att jag bara går en dag nästa vecka och det är tisdag för vi har typ studiedag på måndag, ledig på onsdag och sen är det röda dagar :)
Men nu har jag just ätit lite godis och lyssnar på en jätte bra låt, lägger upp den snart^  Men nu ska jag kolla bloggar, pusspuss ;)

T

ljudet av ett hjärta, jag hör ljudet utav ett annat hjärta

Hejsan, imorse var det nationellt prov för mig i matte och det började vid halv 9 så jag hann inte skriva innan jag åkte hemifrån eller när jag kom hit. Sen har jag bara pluggat hela dagen på det prov jag glömde bort. Men jag fick nyss tillbaka en uppgift som jag gjort innan, VG igen :D Men nu ska jag springa till banken med Fanny och Lisa nu, pusspuss!



T

Ingen kan nånsin knäcka mig om de så skadar min snook. Hata mig fort, älska mig aldrig. Bär på ett lejonhjärta - det lämnar mig aldrig

Nu ska jag kika runt lite på nätet efter hur mycket EU-kort kostar så jag kanske kan fixa det innan vi åker till grekland i sommar, så jag kan få köra moppe ;) Sen efter det ska jag ta och hoppa i säng så vi får höras imorgon sötgurkor, medans får ni en gamal favorit, pusspuss!



T

You know that I could use somebody. Someone like you

Hej igen, nu sitter jag hära ännu en gång för eran skull..
och min egen för jag fick nyss en hel bikini och en extra överdel med även en mini plattång, mest till min käre mor faktiskt :) Nu sitter jag och kollar på Ugly Betty och väntar på DH som jag och mamma ska mysa i soffan med om ett tag. Mycket spännande nu så jag är lite sprallig just nu ^ Men nu ska jag göra mig lite té och krypa ner i mina rosa mys dress så vi får höras sen, pusspuss!

T

You are daddy's little girl, just take a bite. Let me shake up your world. Just one night couldens be so bad

Hej sötisar, nu är jag hemma i värmen.
Efter samhälls kunskapen som vi hade både innan och efter lunch så hade vi mentorstimma och sen omprovstillfälle där det gick super. Efter skolan så åkte jag med Jossi till stan för hon skulle köpa ett par skor, från DNA som inte fanns på den i Farsta. Så vi sprang runt sen lite efter det :) Nu väntar jag bara på maten som mamma håller på och gör där nere under tiden äter jag någon choklad som Thomas köpte på vägen hem på chokladfabriken för att jag fick ett litet Vg, haha ;)
Men jag har en idé om att göra små inlägg istället för massa långa, vad tycker nu om det´, man kanske orkar läsa mera då? :o Medans jag inte bloggar nu kan ni ju faktiskt lyssna på min nya favoritlåt som jag lyssnar på oavbrutet nu ^

T

Hahahhahhhhhahhahaa, söööt!


tisdag

Hejsan, igår skrev jag inget sorry. Men jag var bara inne i stan och sen så pluggade jag till mitt omprov i turismen ^
Happy news today, VG på mitt Samhälls prov, mycket bra förken Therése :)))) Bästa sättet att starta dagen på, ett VG och en cola ^ Ja, jag ser inte heller vad sebastian har skrivt men jag är väldigt bra i alla fall ;)



T

lite nya små saker :)

1&2: diadem från fiis & company  3: Armband från fiis & company  4: Små hårspänn och armband från pilgrim  5: Pälsväst från Etage


söndag

Hejsan, sorry att jag inte uppdaterat idag men jag har haft lite för mig ^
Imorse gick jag upp och åt frukost med morfar, mamma och Thomas. Efter jag kollat lite på Tyra Bank's show gick jag in och tog en låååång dusch. Fixade mig lite och sprang upp i regnet för ett varv på utförsäljingen. Köpte lite till, mötte mammas kompis och gick runt med henne sen gick vi ned och fikade hemma.
Sen satte jag mig ute och ... somnade! Sen ringde min storebror så jag gick upp och mötte han och camilla som ville kolla runt. Min bror fick med sig 3 t-shirst och ett par jeans för 500 spänn! :O Sen gick vi ner och kolla på hockeyn och åt middag, mysigt :)
Imorgon får ni som sagt se mina inköp och jag är jätte nöjd med allt :) Men nu ska jag plugga lite turism som jag missat, pusspuss!

T

I know you are tired, boy you are dangerous! you'r that guy I would be stupid to trust, but just one night could't be so wrong. You make me wanna lose control

Alla har ju antagligen sett ett eller annat avsnitt av Gossip Girl. Och den otroligt vackra Leighton Meester har nu gjort en låt med sitt favorit band Cobra Starship, det är cool och en liten dans låt! Den hära kan jag lätt se folk dansa runt till i sommar i sina små klänningar ;)



T

lördag

Idag har min kropp strejkat helt, jag sov ovanligt länge för jag kände mig helt död, det gick inte att äta för jag mådde så illa. Min mamma tog med mig på utförsäljning men mina ben höll på och vika sig hela tiden så jag gick hem mycket tidigare än henne och nu på kvällen slutar inte mina händer och ben att skaka. Bajs kropp!
Jaja, nu har jag klagat klart! Jag gjorde i alla fall tre jätte fynd som jag är super nöjd med, jag visar dom för er på måndag! För några timmar sen kom morfar hit så satt vi ute ett tag och sen blev det grillat som blev helt super. Sen har jag lagat på soffan och tyckt synd om mig själv. Men jag langar snart ett nytt inlägg om en ny låt som i alla fall gjorde mig chockad, den är grym så lyssna på den senare :) Puss sötisar!

T

--

Hej, en liten update bara!
Helt slut så ska lägga mig i sängen och fortsätta kolla på Mr & Mrs Smith, är helt slut i hela kroppen idag igen! Så nu hoppas jag att ni har en toppen kväll ute i vimmlet så höres vi imorgon igen, pusspuss!

T

freeeeeeeeeedag

Hej, nu sitter jag i skolan, ska alldeles snart sluta så det ska bli skönt! Skönt med bara två lektioner och börja 10:20. Vad har ni för er denna dag? :) Själv känner jag bara för att dega, jag är så himloa trött hela tiden, men självklart får ni ett till inlägg i kväll ändå. Imorgon blir det föroppnings grillning hos Fanny, så det blir mysigt :)
Nu ska jag ta och köra lite mera crazy taxi, blir lätt ett beroende^ haha

T

big brother come back and give me Anton!

HAHAHAHAHHAHAHA, jag kan inte sluta skratta, vem älskar inte det hära klippet?
Kommer ihåg när Steph hyrde filmen och vi satt hemma hon Helene och kollade.



T

torsdag ^

Hej på er igen, nu sitter jag i mitt halv stökiga rum igen som jag måste ta reda på. Men jag har en lösning som ni också ska rå ta del av en dag när jag mätt och sådära, tror det kan bli skit snyggt i alla fall :) Jag ska snart hoppa i säng, är helt slut i kroppen så det ska bli skönt! En sak som jag kom på i natt att alltid när jag drömmer om någon snygg kille, så ser dom alltid ut som big brother Anton, han är allstå min dröm man!! I natt sjöng han också, haha riktig klassiker nedanför, geeeeee mig. För snygg för att vara sann grrrr ;)
Men det hära får avsluta detta inlägg så hörs vi imorgon igen, pusspuss!



T

nytt :)

Nu kan jag äntligen lägga in bilder, det gick inte i skolan då därför får ni se nu istället. Jag tror att skorna kostade 399:- och är från Belle och det andra är ett diadem från gina, som jag även har i svart och det kostade 79:-. Jag skriver senare igen, pusspuss :)



T


härliga onsdag!

Hejsan, förlåt för dålig uppdatering med det blir lätt så när jag måste sitta hära helt själv och inte ha någon att prata med undertiden ^ Men i alla fall så var jag som sagt i stan med Fanny idag eftersom vi var lediga.  Kolla runt en massa men jag kom hem med endast ett par as snygga skor från Belle och ett diadem, som jag redan har i svart men nu i coral/orange, fint nu till sommaren. Men ni får se dom imorgon när jag kommer till skolan :) Efter shoppingen mötte vi Lisa och Jossi så gick vi runt lite.
Imorgon är det skola igen, jag dansade nästan runt när jag kom på att jag inte började förns 20 över 10. Men lyckan byttes snabbt ut mot besvikelse när jag kom på att nej det gör vi inte för vi har nationellt i engelska iiiiiigen! Så halv 9 ska jag vara i skolan, kuuuuuul! Jaja, nu ska jag i alla fall lägga mig och kolla på tv :) Pusspuss!

T

tisdag

Hejsan, nu har jag varit hemma ett tag. Orkar inte egentligen sitta hära så jag ska nog kila snart och kolla på en film :)

Imorgon har vi "uppdrag dagsverk" där man samlar in pengar till några barn i något fattigt land. Lär ju bli så att alla frågar sina föräldrar om pengar vilket jag också ska göra. Men pga det så komemr vi att vara lediga så jag och Fanny ska mötas i stan vid halv 1-1 sen ska vi förhoppningsvis shoppa lite  ;) Men nu ska jag kila ner, pusspuss!

T


tisdag

Hej bloggen!
Förlåt föråt för att jag inte skivit, men som jag skrev sist så hade har jag varit sjuk och haft feber. I söndags så låg jag på soffan hela dagen och klädde inte ens på mig utan levde i min morgonrock och kollade på några O.C avsnitt. Igår mådde jag apdåligt så jag var hemma och mamma tog hand om mig på kvällen. Så mitt liv har varit rätt dött så ja kan inte inte ge er än massa att gotta er i tyvärr ;) Jag kanske har med mig mitt usb minne så ni kan få lite bilder senare idag :)
men nu ska jag fortsätta med mitt arbeta, vi får höras senare. Pusspuss!


T

sjuk

Sen jag skrev sist har jag tagit tempen och det visade sig att jag var sjuk coh hade feber. Inte kul! Så det blev ingen fest för mig ikväll, tråkigt! Men jag ska snart bädda ner sjuka mig i min säg med cola, popcorn och någon bra film. Kan ju också berätta att mitt nästa inlägg blir mitt 400 inlägg i den hära bloggen :) Somnar antagligen snart så vi får höras imorgon, puss sötisar!

T

lördag

Hej!
Nu är det så att våran bärbara krånglar igen så den ska in på lagning, så nu sitter jag i mitt rum vid den stora burken igen. idag har Lisa och Fanny varit hära så har jag lagat lite mat och så har vi myst i solen :) Måste bara besrätta att min pollen shit är hemsk nu, skulle nästan tro att jag är förkyld om det inte var så att jag har varit såhära på regnfria vårar innan. Usch, min näsa är tärrtare än någonsin innan och det kiklar som aldrig förr så jag nyser hela tiden. Ge oss snälla ett litet regn över en natt bara!
Jaja, nu har jag nyss duschat ska snart äta och fixa mig sen ska jag med Fanny till hennes kompis Max som har fest idag. Blir nog inte så sent eftersom fanny var ute igår och jag mår som jag mår ^ men jag får skriv när jag kommer hem eller imorgon så ni vet att jag lever :) Pusspuss!

T

fredag

Hej sötisar!
Förlåt att jag inte skrivit på nästan två dagar. Men igår var vi i rålis, drack lite vin och mös tills fitt polisen kom, jaja jag tar det dära en annan dag och då får ni bilder också. Idag gjorde jag en stor lunch till mamma, mig, thomas och mammas kompis cicki. Sen mötte jag Steph för en fika på Cozy, mysigt även om det blev lite kallt efter någon timma.
Nu sitter jag i min soffa och ska ha en lugn hemma kväll med kanske en liten film. Men nu ska jag i alla fall ta och hjälpa till med maten, grillat :) Puss!

T

RSS 2.0