greklands tessan

Hejsan alla puddingar, hoppas ni alla mar bra, eller ni borde ma toppen for jag har hort hur bra vader det ar hemma :) Sjalv mar jag prima, har varit olaglig idag till och med. Haha jag som pluggade och allt for att ta det dara nedrand moppekortet innan vi skulle aka och sa har dom andrat lagan att man maste vara 21 (?!) for att aka moppe hara for att sa manga turister har kort ihjal sig och sa. Men busiga som vi var sa hyrde mamma en at mig och det kansked som om jag aldrig hade gjort nagot annat ;)
Men huset vi har hyrt ar iaf storre en vi trodde och varan egna pool ocksa. Allt ar jatte fint och imorgon och pa tisdag ska vi aka och kolla pa hus och sen aka till platanias, chania och nagon annanstans eftersom vi har bil mandag till onsdag.
Vi har det jatte bra men jag undrar fortfarande hur jag ska klara avatt vara med mamma och thomas i tre veckor.. jaja jag far begrava mig i min bok nar jag trottnar pa dom ;)
Jaja nu ska jag kika runt lite sen ga ut eller hem, jag far uppdatera nagon annan dag. Puss pa er sotisar!

T

greklans närmar sig

Heeeeeej, om några timmar bär det va till arlanda! Inte för att jag alla har någon feeling alls :p Men det ska bli skönt att komma ner, äta lunch, bada i våran egna pool eller springa ner till stranden som är 3 minuter ifrån huset! När jag kommer hem kan ni vänta er en massa bilder! Ska bli så skönt, jag ska faktiskt springa upp för trappan och packa min lilla väska, men vad ska man ha för handväska med sig? :o
Men idag har jag faktiskt inte bara stadat, packat klart och fikat med fannylita utan även spelat lite golf, skulle jag beskriva mig själv med två ord skulle dom vara natur begåvning! haha, men nu måste jag fixa klarigt allt, kanske skriver innan igen ;) Pussisar, och skriver jag inte igen så får vi se när det kommer en litet inlägg från en internetcafé ;)


T

Ps.
jag kommer att sakna lilla Lisa och Fanny, men frågan är hur dom ska klara sig utan mig i 3 hela veckor ;)


söndag

Hejsan, såg nyss att jag inte lagt upp inlägget jag skrev igår. Igår skulle jag och fanny bara ses för att byta tillbaka våran batterier och ta en fika. Sen så blev det att vi hanmade på kungsholmen hos fannys kompis Sebastian. Det blev ett par glas vin, sen var det hem och jag som trodde att jag skulle hinna packa igår kväll och att jag skulle vara hemma senast halv 9 efter våran fika men istället var jag hemma halv 1 och somnade pladask. Imorse var det bara att bita ihop och åka till stan med mamma :p
Ikväll har min brorsa och hans tjej varit hära och ätit middag sen så blev det en  genom gång på lägenheten eftersom dom ska bo hära när vi är borta. Imorgon ska vi städa här hemma, sen ska jag och thomas åka til skarpnäck och slå lite golfbollar. Sen hade jag tänkt och träffa lilla lisa, men vi får se om hon har tid :) Men vi hörs imorgon sötisar, pusspuss!

T

lördag

Hej på er. Igår var det planerat att vi skulle till wermdö, sen blev det tumba och sist ekerö. Och det var på ekerö vi hamnade, och oj så mycket kossar jag såg påvägen dit ;) Det var roligt dära, mycket trevlig folk. Jag var hemma vid halv 1 för fanny ville vidare till tumba och så pigg var jag allt inte :p
Men jag gick upp vid 11 imorse efter att ha vaknat 3 gånger innan. SÅ slänge jag på mig kläder så åkte vi ut till saltsjö baden där det var en resturang sm tyvärr inte var öppen så vi åkte till resturangen J i nacka strand, vi åt jätte gott och det var så himla mysigt dära. I sommar ska jag nog ta dit tjejorna och mysa lite och kanske åka iväg över till fjäderholmarna. Men nu ska jag vidare och möta upp fanny för en fika, vi hörs sen :)

T

inlägget skrevs igår vid 18.30

mona mona mona


Nu fick jag en länk utav en kille i min gamla parallel klass, så här har ni videon jag pratade om innan (här). För en lärare som aldrig ler ler hon väldigt mycket i filmen. Inte för att vara dum men.. HAHAHHAAHA :p


T

..

En av mina gamla klass kompisar smsade mi idag om en artikel i city som handlade om våran gamla lärare mona som fick phykbryt och en del utav det filmades. Vi hade lektionen innan och den var helt sjuk. artekeln hittar ni hära och filmen hittar jag inte men så fort jag gör det så ska jag lägga upp den hära. För när an säger att hon var helt knäpp tror folk att man överdriver men man gör verkligen inte det :P
Men nu börjar grannfejden, jag skriver imorgon :

T

torsdag

Hejsan, imorse väckte mn pappa mig och sa att hon skulle komma och hämta mig för vi skulle åka och köpa en mobil till mig. Så nu är jag innehavare utav en ny mobil, LG's nya Prada mobil. Jag måste säga att jag är helt kär! ;) Nyss ringde min storebror och sa att han och Camilla skulle komma förbi, så det blir nog att dom äter hära också :) Men jag ska leka vidare med nallen nu, vi hörs sen ;)

T

Update: inlägget skrevs för 4 timmar sen :p

en onsdag med steph


Idag har jag och lilla steph varit på djurgården och haft en mysig dag och picnic. Kollade lite i affärer efteråt. Jag är jätte glad att vi fått så pass bra kontakt igen och kan ta del utav varandras liv igen :)
Men snart är nog mamma hemma och då ska vi göra det som är min favorti sysla på sommaren, springa runt på apoteket och köpa allt som behövs innan man reser iväg. Grekland närmar sig med stormsteg, bara 5 dagar kvar! :o Men nu måste jag städa undan lite innan hon kommer så jag skriver serare, pussisar! :)

T

tisdag

Hejsan sötisar!
Idag har jag varit på hos doktorn och tagit två sprutor! Sen blev det lite shopping som jag visar imorgon eller så :) Jätte nöjd i alla fall men måste hitta en vit kavaj snart faktiskt tror jag ^
Efter vi ätit idag fick jag för mig att vi skulle cykla till nacka forum så det gjorde vi, känner på mig att jag kommer att ha träningsvärk imorgon.
Imorgon ska det ju bli sol igen så då ska jag och stephanie ta vara på den med en picnic innan det blir regn igen på torsdag ^ Men nu ska jag kolla klart på DH vi hörs imorgon, pussisar!

T

Måndags



Vad är värst att åka hela vägen till tumba eller att åka hela vägen till tumba utan iPod?
Det sist nämda faktiskt :p Ja snart ska jag springa upp till bussen och åka till pappa och äta middag. Igår gjorde jag absolut ingeniting, åt, lagade mat och kollade på tv. Ruuligt! Jag hatar verklgien det hära värdet, jag älskar min mamma för att hon köpt mig tre veckors sol i alla fall ;D Och nu är det bara en vecka tills jag sitter vid vårat hus, med fötterna i poolen och har det helt underbart bra ;) Men nu måste jag klä på mig, pussis på er hörs kanske när jag kommer hem! :)


T

Lite glesare bloggning en period

Hejsan, nu är det sommar och suget efter att sitta vid datorn och blogga är inte alls det största så under sommaren ska jag i alla fall försöka göra ett inlägg om dagen och lägga upp lite bilder :) Jag hoppas ni stannar kvar så ni får se alla vinterns trender när jag börjar jobba efter min greklands resa :)
Ikväll blir det nog en liten tjej kväll och jag ska laga lite mat, men nu ska jag fixa lite här hemma innan vännerna kommer.
Puss på er så länge sötisar! :)

T

dålig uppdatering!

Hej och förlåt (!!!) för att jag inte skrivit sen i måndags!
Det har inte hänt mycket alls, skolavslutning i tisdags och frisören i onsdags så jag är lite blondare nu :) Men idag hade jag dagen jag längtat efter, då jag skulle få sova hur länge jag ville! Jag har inte sovit ordentligt sen förra helgen så den hära dagen vad välbehövt!
Men nu ska jag ta och hoppa upp och kika på en film kanske, vi höres imrogon sötisar! Pusspuss

T

i wanna run with the wild horses

Hej på er, sitter och kollar på CSI och snart börjar finalen utav prodjekt runway. Imorgon ska jag upp vid 6 så mamma kan fixa mitt hår innan hon går till jobbet, hon har nämligen varit frisör ;) Sen ska jag sminka mig och så, eftersom jag ska pröva på något nytt så tar det nog lite extra tid ;) Men jag tänkte bjuda på en låt innan jag kilar upp, Jöätte fin låt som en kille skickade till mig för långe sen jag skrattade mest åt honom när han skickade den men den är verkligen fin! Hoppas ni har en super dag imorgon för det ska jag ha med mina vänner! Puss på er


T

måndag

Hejsan, sorry att jag inte uppdaterade igår. Men jag klarade både uppkörningen och provet galant :D Så nu är jag vesslan körarbevis innehavaren (a)
Haha, när jag kom hem blev det en flaska champange för att jag hade varit så duktigt :p Sen somnade jag rätt skönt igår kväll eftersom jag knappt hunnit sova något när jag pluggat hela tiden. Men idag har vi haft klassens dag med några från modeklassens 2a vilket var roligt. Ska Åka iväg men mamma och köpa strumpisar och lös naglar den tror jag det blir.
Men imorgon är det skolavslutning :D Vet inte riktigt vad vi ska göra imorgon men jag tror jag åker hem efter och byter om jag så jag inte förstör mina nya kläder ;) Vill verkligen göra något roligt imorgon!
Ska bli så himla skönt och få vara ledig sen! Åh vad jag längtar till grekland nu, synd att jag inte har någon med mig bara :( Men det är bara 15 dagar kvar, såg i Kenzas blogg att vi faktiskt är på kreta samtidigt ^
Jaja, men nu ska jag kolla på tv skirver sen, pussis! :)

T

Byebye :D

Hejsan, imorse gjorde jag ett litet prov test på 35 frågor jag vet ni vad, jag hade ETT litet fel :D Men jag tänkte bara säga att jag ska på kursen nu så jag skriver när jag kommer hem :) Pussis

T

lördagen otroligt spännande dag!... pff


Godkväll, kom hem från mediamarkt och kursen för ungefär en timma sen. Det var grymt tråkgit innan vi fick lunch för jag höll på och somna och hittade verkligen inge bra sätt att sitta på så det var skönt. Efter lunch började jag som vanligt prata och lägg till en massa, då vaknade även dom andra till liv. Men då visade det sig att ingen har läst någonting och dom är helt IQ befriade och kommer med dom dumaste frågorna, tänk att man säkert var sådär när man skulle fylla 15 :p
Jaja, men nu ska jag sätta mig och plöja igenom 20 prov och minst ha 28 av 35 rätt, dom sänkte gränsen när alla blev helt förvånade att man bara fick ha två fel :p Roliga dom dära, men vi får höras senare, puss och kram! :)

T

fredag

Så nu kan jag ganska mycket och stora delar utan det som det ska höras av imorgon, det läskiga är att jag aldrig kört en moppe och jag ska göra garage vändning och allt sånt dära, läskigt :o Ikväll ska jag inte göra något alls, kollar på AFV nu och jag och mamma sitter och skriker "åh nej, HAHAHAHA NEJ! HAHAHA" när dom har klippt ihop massa olika klipp ;)
Imorgon ska jag försöka lägga in bilder på dagens inköp och kanske visa hur min avslutnings outfit eller så får det bli en överaskning för alla, vad tycker ni? ;)
Men nu ska jag hitta något som stillar mitt godis sug, pussis! :)

T

Fredag

Hejsan, förlåt att jag inte uppdaterade imorse men jag var så irriterad på att någon (min mamma) slängt in hela korvpaketet i frysen! Först tänkte jag skita i korven så slängde in dom i frysen igen men den kunde jag inte motstå frestelsen. Så jag fick stå och hugga med en kniv för att få loss två korvar. Jag var så trött och sugen på en korv! Låter töntigt nu men i morse var det ett stort i-lansdproblem (A)
Vid tre hade jag tansläkar tid, värsta jag vet. Skönt att få gråta lite, vet inte när jag gjorde det så mycket sist ^ Haha, jag hade en jätte elak tandläkare som gjorde illa mig hela tiden så därför har jag fortfarande en stor tandläkarskräck och är nervös för allt i det rummet! ^
Sen köpte jag avslutningskläder sen blev det hem och mat, men nu ska jag plugga in för kursen imorgon, pussis vi hörs sen! :)

T

torsdag kväll


Hejsan, idag efter skolan åkte jag med Lisa och Fanny till stan för F skulle köpa en ny mobil men den fanns inte i stan så vi åkte till media market i nacka forum där hon fick den absolut sista mobilen som vi båda ville ha. Imorgon ska jag och mamma dit och prata med dom vad det kostar om jag skaffar comviq 500 fast med den eftersom dom får in dom igen nästa vecka, sen ska hon farhandla med min pappa.
Efter vi vart i forum åkte jag till ica i sickla och väntade på mamma och thomas för vi skulle handla. Men nu ska jag kolla klart på Simon & Tomas. Imorgon väntar en tandläkartid, pirr i magen!!!! Men vi hörs sen, pusspuss!


T

liten bild


En liten fjortis bild i spegeln bjuder jag allt på idag ;)

torsdag

Hejsan, nu har jag kommit till skolan! Blev en lunch i Sickla med en stor cezarsallad, smaskens brevid satt kenza och hennes vän och åt ;) Vi ska inte ha någon lektion utan bara kolla på film, nödvändigt att komma hit eftersom vi inte heller har någon idrott.. kuuuul! Jaja jag har ju ett underbart sällskap som nu är i bibiloteket och lämnar tillbaka böcker. Men nu ska jag kolla på filmen, puss!


Min mumsiga sallad!


T

torsdag, sista skoldagen denna vecka!

Godmorgon, nu är jag uppe fast jag inte börjar förns om ungefär 4 timmar ;) Jag har precis ätit en risifrutti, ska väl ta och äta något mera innan men nu ska jag faktiskt ta och plugga. Vid han halv 12 ska jag och mamma åka någonstans och äta lunch sen ska hon köra mig till skolan, skööönt! lite halv mysigt att hon är hemma och jobbar, men nu ska jag ta och plugga, puss vi hörs senare och när jag kommer till skolan kanske! :)

T


onsdagens bravader

Så, kan ju börja att berätta att jag börjar 12.55 imorgon och mamma ska jobba hemifrån så vi ska äta lunch tillsammans på grekiska resturangen kalamari, mysigt! På morgonen ska jag faktiskt plugga lite trafik märken och så gjorde det även i bilden idag medans vi åkte ;)
Idag åkte jag till mamma efter skolan, efter någon timma åkte vi till kungens kurva där dom har en jätte bra thai resturang en liten bit in i skogen ^ Där mötte vi mamma kompis Cicki och åt. Sen åkte vi till uttran och hämtade min gamla moppe hjälm hos malin och lämnade en kofta hos steph. Men jag hann även med en fika med båda farmor och morfar, myyysigt!
Och nu har jag kollar på Greys med en kopp te! Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa i sängen så hörs vi imorgon, pusspuss! :)

T

onsdag

Hejsan nu är jag hemma kollar på Grey's Anatomy så jag uppdaterar när det är paus igen :)

T

betyg

VG i samhälle, VG i praktisk marknadsföring, VG i datorkunskap, MVG i formgivning och design & MVG i information och layout. Är dom betygen jag fick reda på idag :) Känns skönt och skit bra! Kanske blir en kamera av pappsen, vem vet ^

onsdag

Godmorgon, nu sitter jag nästan helt ensam i skolan. Eftersom jg gjorde provet senare än alla andra pga av spa besöket så var jag tvungen att komma hit idag vid kl. 9 för att får reda på mitt betyg medans alla andra börjar 10.20. Men men det var nästan vårt det även om det var klart redan innan 9, men det blev VG i alla fall och det är jag grymt nöjd med. Men det är jag verkligen värd tycker jag!   Men nu ska jag kolla runt lite på datorn sen så ska jag väl hitta på något, kanske städa skåpet... tråkigt ^

T

Ny ketegori! förebilder

Först och främst var det någon som frågade hur gammal jag var och jag är 16, fyller 17 i augusti. Men helst skulle jag väl vilja vara 18-19 som vilken annan minderårig ;)

Men det jag ville skriva var att jag läste igenom en tjejs blogg, tror jag hittade henne i Amirs blogg. Men hon är så fruktansvärt vacker! Skulle jag någongång operera mig så skulle jag ta med en bild på henne! Hon ser så naturlig ut, perfekta läppar, näsa, käkben, ja allt! ;) Inte bara det hon är riktigt driven och har jobbat riktigt hårt sen om var 14-15 år.
Här hittar ni hennes blogg :)



T

Tisdag

Hejsan, idag slutade jag vid 11 så jag är redan hella ska ta och plugga lite vägmärken och sånt snart, kanske ska ta och sova en liten stund innan. Idag började vi vid halv tio och slutade vid elva. Så det var ingen värst jobbig dag. När vi slutade blev det burger king lunch med fanny ^
Jag tänkte lägga in bilder (eftersom min blogg ser så otroligt tråkig ut nu utan massa bilder!) men eftersom våran dator fortfarande är på lagning och det går itne att lägg in bilder på den hära ^ Men sötisar nu ska jag ta en tupplur och sen plugga så hör jag av mig sen igen, puss på er!

T

plugg, plugg, plugg...

Så nu var jag hemma och har precis ätit :)
Jag och Fanny åkte in till stan och kollade efter klänning och sen åkte vi till medis för att fika och ha lite kill spaning, många snyggingar som gick förbi om vi säger så! ;) När jag kom hem vad klockan halv 6 och då hoppade jag i vattnet och badade lite :p Men nu ska jag ta och plugga vägmärken och massa annat tråkigt annars får jag smisk ^ Så vi får höras senare eller imorgon, pusspuss!

T

måndag

Så nu var min dag avklarad, hade en lektion imorse ett prov nyss och nu slutar jag. Skönt! nu ska jag in till stanoch kolla efter en avslutningsklänning. Vi hörs sen, pusspuss!


T


RSS 2.0