tisdag

Ledsen att jag inte skrivit, men jag skriver imorgon. Pusspuss :)

T

måndag

Hejsan, idag har jag gjort klar våra modeller, fotat nästan allas bilder, kläder. Sen var det svenska där vi läste en text och skrev en sammanfattning av texten. Resetn satt jag och Fanny och kollade på lyx hus och lyx våningar som vi planerat att hennes vän ska köpa till oss och även vara våran lilla slav, haha nejdå ;)
Sen blev det idrott och bandy, sen bar det av hemåt och nu sitter jag hära och väntar på mat och att mamma ska komma hem så jag får beställa en sån klänning som Fanny också beställt, men jag är för kär för att låta bli, föörlåt :o

T

helgen i resume

Nu är jag hära hos er igen, i fredags var det tjej middag hos Lisa sen iväg på små äventyr, hahaha ;) På lördag morgon så var vi uppe vid halv 9 för Elin skulle till frisören, så vi gick dit och så kom Fanny dit också så gick vi hem tillsammans allihopa till Lisa. Fanny och jag var ltie hungriga så jag (super kocken) gjorde as god äggröra med bacon.
Sen kom mamma och hämtade mig vid typ 4 eller något så fick jag mat och så tog jag det bara lugnt och kollade på film, och idag har jag varit på utförsäljningen på modecentret, hittade en jacka till mig storebror som var hur cool som helt som han köpte, får ta kort någon gång och den passade honom as bra! Så han och Camilla, hans tjej kom hit och åt med oss, jag älskar att ha min bröder hära så det var mysigt! Mamma och jag köpte på t-shirtar till mina bröder som ett "påskägg" som dom ska få senare :) Men nu ska jag fortsätta kolla på wipeout, pusspuss :)

T

Torsdag

Först och främst vill jag bara säga: äntligen är den hära! The Fast & the Furious 4 har premiär den 3 april i Sverige. Gud så jag längtat!
Sen kan jag berätta att det har gått jätte bra i skolan både på engelskan och matten, vilket kändes super! Efter skolan åkte jag och Lisa hem till henne, sen mötte vi Fanny och så gick vi ch hämtade ut fannys paket och sen vidare för att handla lite, längsta jag gått pga Fannys halv dåliga lokal sinne haha :p Sen gick vi hem till Lisa och så skulle fanny visa sina kock "skills", om vi ens kan kalla de för det för det var mest påhitt och hon tog i det hon tyckte var roligt ^ Så det slutade med en stark(!!!) tomatsoppa, men god blev den i alla fall, haha ;) Jaja, men nu ska lilla jag lägga mig och sova i mitt ny städade rum och plocka ihop lite för imorgon då det blir tjejmiddag hos Lisa sen får vi se vad för roligt som händer ;) Pusspuss!

T

gangsta

Haha, detta har jag och Lisa(hon på bilden) suttit och lekt med, visst är den coooool? :D HAHAHAHAHAHHAH
 Lisa
Myspace Glitter Graphics

hihi


OJ VILKEN SÖT TJEJ. NÄSTAN SÅ JAG SVIMMAR.

ge mig sommar!

Får rysningar av låten, så många minnen!

Torsdag

Hejsan, nu är jag helt klar på engelska så nu väntar jag bara på lunch. Ingen aning om vad det blir men det blir särkert gott, och det är redan torsdag, veckorna bara springer förbi och snart är det påsklov :O Men nu ska jag kolla vidare på nätet lite, pusspuss ;)

T

Redan onsdag

Hejsan, idag kom min pappa och hämtade mig i Farsta Centrum så körde han hem mig och så fick jag lite godis från hans kryssning som han var på i typ helgen. Igår hjälpte mig min storebror mig med min rest i matte så allt blev rätt och super bra, snäll som han är satt och lyssnade på mig i en extra halv timma så jag fick prata av mig lite ;) 
Nu sitter jag och försöker hitta canon kameran jag vill ha till ett bra pris så mamma och pappa kan dela på en fin fin pressent till mig, lär ju behöva den när jag ska få min fina LA eller NY resa jag sa få vid min 18 födelsedag ;) Snart börjar grey's så då blir det de med te. Men men nu har jag inte speciellt mera att skriva men det hära under kommer hem till mig(fanny) någon dag nu från Nelly, myyysigt :)



T

natti

Hejsan, jag tänkte bara säga god natt för nu ska jag sova :) Ge mig sommar tack!


T

tisdag

Igår orkade jag inte skriva alls, och det ber jag om ursäkt för! Men på idrotten körde vi lacross och sen vidare till sats i älvsjö för vad jag trodde var ett 30mins spinning pass men det var visst ett 55min. Och jag som alltid får ont av spinngcyklars sadlar. Men jävlar vad jag höll på och dööö, länge sen jag rörde på mig så hära mycket. Men nu vill jag iväg och köpa ett sats kort och köpa lite snygga trängskläder ;) jaja men nu ska jag läsa lite bloggar och kolla på tv, pusspuss :)

T


?

och fresten vad FAN hände med våren?! det avr 5+ idag när jag åkte hemifrån men en kort stund efter jag kom till Lisa så börjar det SNÖA?! GE MIG RIKTIGT VÅR!


söndag

Hej på er, nu ligger jag i min säng och kollar på beck. Min dag har jag spenderat med Lisa och Fanny hemma hos Lisa, Det blev en mumsig pannkakstårta ;) Innan jag åkte till Lisa var jag runt lite med mamma och kollade efter en lampa till mitt rum men jag hittade absolut ingen alls som jag ville ha under 3000 och eftersom jag vill ha två så blir det ju rätt mycket pengar. Men nu ska jag fortsätta kolla. Pusspuss!

T

Söndag

Godmorgon eller vad man nu ska säga vid den hära tiden ;)
Inatt sov jag så jävla bra, jag vaknade inte en enda gång! När jag vaknade så hade jag fått ett meddelande av Lisen så jag ska till till henne vid 5 och äta pannkakstårta, haha ;) Men nu ska jag förtsätta och kolla på Run's Houes, puss så länge!

T

lördag/söndag

Hej sötnosar, jag har inte gjort mycket alls ihelgen men jag har haft rätt mycket att tänka på så jag har inte orkat skriva överhuvudtaget. Jag fick några bra timmar i fredags och idag också med Fanny och Lisa. Fanny skulle köpa en pälsväst i sturegallerian så när hon hade gjort det så gick vi till Hungsträdgården och fika i solen med solisar och en filt över benen sånt våren och sommaren är till för. Haha och jag fick höra en del historier, tur att dom fick mig på bra humör i alla fall.
Men nu ska jag mysa med en film, synd att jag inte har någon att kela med lite bara :(

T

torsdag

Hejsan sötnosar! Idag har jag varit i skolan, sen åkte jag och gulle Lisa till Sickla till och åt snabbt innan vi skulle till fryshuset och kolla på min kompis Angelica. Hon och hennes rap klass skulle uppträda och dom hade satt ihop en show om hiphopens historia. Synd att jag inte filmade mera för det var en kille som verkligen bjöd på sig själv och han var så rolig, Lisa och jag skrattade när han spexade ;)
Sen bar det av hemåt, så jobbigt att det är så kallt nu. Så när jag gick av saltsjöbanan så sprang jag ner och in igenom dörren. Måste bara säga att showen var otroligt bra! Slänger upp en film någon dag men nu ska jag sussa! Pusspuss!

T

torsdag

VAD ÄR DET HÄRA?!?!?!?! 18års gräns på rebdull?!?!?!?!?
Nu får väl Fanny börja köpa ut ^

You allways miss the best friend


You will allways miss the true friends, especially the ones they had in eight years through good and evil. I know she will not ever read this but is there anything I miss, it is her that I created all the good memories with.

Lalalaaaa

Sådära nu är jag mätt och belåten, för ett tag i alla fall. Funderar hur jag skulle kunna klara av en diet, vatten var det bästa men tyvärr fungerade det i två dagar, men men. Haha det jag ville berätta förut var att när vi satt i solen och åt tårta så råkade visst någon av Lisa och Fanny slänga snöret från förpackningen på marken och då kom en tant och sa "Ja, jag ser att ni har lite fest hära", min första tanke var; vill hon ha tårta? :S Men nej då hon började istället predika om att alla vill väl ha ett bra samhälle, okej hon kude bett oss plocka upp det sen skrivit en debatt arteikel. Kärring :o Jaja det var bara att skratta åt ;) Men men nu ska jag kolla på tv och koka mig lite te, pusspuss!



T

En bra onsdag


Hejsan nu är jag hemma, sitter och kollor på lite skit på tvn. Men hur underbart är det inte nu när man kan komma hem vid halv 5 och det fortfarande är ljust? Eller att stå i solen och äta en glass? Jag älskar våren och sommaren!
Bilder ovan tog jag när jag gick på bryggan utanför våran lägenhet, det är precis utanför våran uteplats. Så himla mysigt väder nu, det är nu man vill gå på långa promenader på helgerna och bara mysa runt och fika på uteserveringar! Jag kan inte sluta tjata, ursäkta mig men idag har varit en bra dag och jag mår verkligen bra idag :)
Skolan har inte varit speciellt jobbig, vi hade admistration som första lektion, som är en kurs som jag faktiskt tycker om och eftersom det var omprovs tillfälle igår och det gick bra på det admistrationsprovet som jag missat innan när jag var sjuk så var jag posetiv idag. Sen svenska och då såg vi på en norsk film, jag ääälskar norska ;) Sen var det lunch sen tååårta men då kom vi lite sent till arbetsstätt och lärande lektionen men Anna blev inte sur.
Jag skriver lite senare för nu känner jag att det blev ett fööör långt inlägg så det kommer ett till sen när jag och Thomas ätit pizza, känns inte som det bästa efter den tårtan ;) Puss så länge!

T

liten sång


Onsdag

Gud vikten dålig bloggare jag har varit, igår läste jag bara 3 st bloggar. Jag var så sur på hela tisdagen så jag skrev ett långt agroinlägg (argt inlägg) men jag vill inte vara en liten klagar person så jag raderade det bara och tänkte att det var lika bra att inte skriva något alls :p 
Men idag är det väl kanske bättre, eller? Jag blev sur på en tjej som jag inte ens känner fast hon gjort ungefär ingenting, eller så har jag bara väldigt dåligt morgon humör :P Men nu är det bättre i alla fall. Jag har till och med fått lånat Jossans iPod ;) Till lunch blir det nog lite grönsaker och sen en tååååårta som ska få mig på toppen humör :D
Jaja jag har inget speciellt att skriva men jag såg att Emma skrivit att hon ville ha flera outfits, och jag har varit dålig på sånt men på vintern är det mest jeans varje dag, men jag ska bli bättre på sånt nu när våren äntligen är hära :) Puss på er sötnosar vi får höras senare idag.

T


måndag

Vill ni veta vad Therése gör för något?
Inte för att jag väntar på något svar innan jag svarar, men jag sitter och kollar på bostadsrätter som man kan göra till sitt eget. Fast skulle jag flytta hemifrån skulle jag nog helst bo med någon vän eller pojkvän så jag slipper sova ensam om natten ;) Haha men jag skriver sen sötnosar!

T

söndag

Nu är det söndag och det är lite kanal 5 maraton, just nu är wipeout det och sedan Beck som varje söndag. Men vem såg jag för bara ett litet tag sen hära som förvåndae mig, jo Jofré. Vad är det killen vill? Eller var det kanske i Argentina han fick tycke om Linda Rosing med tanke på att uttagningen till hennes program var straxt efter hon kom hem därifrån? För er som inte vet så är han med i den rätte för Rosing där han visat sig vara väldigt speciell och han har även sagt dumma saker till Linda med är fortfarande kvar i leken? :S Men frågan är väl kanske, vart vill han komma? Bli någon slags B-kändis? :S Ja ni, fråågorna är många (haha, aaah eller så är dom inte alls det?)
Men nu ska jag tvätta av mig mitt smink, puss!

T

2, 4, 6, 8 bäverhojt

Haha jag kan inte sluta tycka den hära är rolig, min mamma tycker då tyvärr inte att det är lika roligt när jag hoppar runt och dansar och sjunger ;) Men det är ju så det kan bli när man får lite mat och cola. Men hon behöver fjöl av lite ;)

T

lördag

Jag orkar inte skriva, inte alls på humör. Men om Josephine loggar in ikväll så lägge rjag upp lite bilder annars så får ni se dom imorgon :) Ha en bra kväll sötnosar så hörs vi imrogon istället, pusspuss!

T


heeeeelg

Nu äntligen fungerar vårat internet! Jag har ju velat visa er min nya klänning sen kl. 7 :O
Efter skolan åkte jag med Fanny och Lisa till Skärholmen där F's frisör är, på vågen dit kom också deras kompis Elin på tåget. Jag väntade med Fanny medans Lisa och Elin kollade på kläder och medans Fannys färg satt i fick vi sätta oss i massage stolar, myyysigt ;) Sen kom jag hem vid 7 tiden och fick köttfärsknyten med någon ost grej i, mumsigt.
Imorgon är det sista gången på våran fotokurs och då måste jag fixa alla bilder eftersom det blev fel och Rebecca och skoldatorerna har antagligen olika sorters photoshop, tråkigt nog så jag måste fixa alla till jpeg. Men nu ska jag bara ladda upp bilderna på klänningen sen ska jag nanna kudde. Pusspuss


Den gör sig inte alls på bilden men den är från Mina UK och köpt på Nelly!


(Fanny du har något kladd i håret? :S)

T

lååt

Fatta vad grymt det skulle vara och uppleva det hära på Hultsfred med massa sköna svenskar!! Ååååh övertala min mamma någon! Jag har varit kär i låten sen den släpptes!

Natti

Nu är det dags för att dela säng med kuddarna och mina två täcken och muntra upp mig med en film. Sedan blir det att nanna kudde, godnatt sötisar!

T

Torsdag

Hejsan, nu är jag hemma. Efter jag skrev sist har jag hunnit gjort två prov i matte och engelska, ätit lunch och middag och fixat livräddnings grejen på idrotten. Fanny tog med sig badkläder till mig så jag kunde göra det, vad som var mindre rolig att en hel idrotts klass skulle göra samma sak. Sen har jag också varit i Kista centrum med Fanny och Lisa för Fanny skulle byta en klänning så vi kollade lite i affärer och åt donken. Nu har jag ätit, igen, lite lax med romsås och potatis, yummi! Men nu ska jag kolla på tv och mysa med min mamma och mina små mashmallows ;)


T

torsdag

God morgon, nu siu sitter jag här i skolan igen. Först är jag hära, och väntar på att resten av min engelska grupp ska komma. Försov mig idag igen så på bussen kom jag på att jag glömt mina badkläder, inte bra alls!
Men idag ska jag antagligen inte göra något alls, förska övertala min mamma att få åka till Hultsfred kanske? Men det är ungefär en minimal risk att jag får det, tråkigt nog eftersom jag verkligen vill se The Killers, Kings of Leon och Lars Winnerbäck. Men men min strorebror kanske vill följa med och vara barnvakt? ;)
Jaja, men nu börjar vi. Pusspuss!

T

onsdag

Hejsan, nu ursäktar jag att inte skrivit. Men igår blev det DH med mamma i sängen medans Thomas kollade på något annat och hade datorn. Och imorse hann jag inte heller skriva även fast jag fick extra sovmorgon och började 20 över 10, utan jag försov mig. Och jag vaknade 20 min innan jag skulle tagit bussen så jag lyxade med att ta saltsjö banan istället för bussen. Men som tur var kom jag bara 10-15 min sen.
Då var det svenska sen lunch, hårda korvar och smaklöst potatis mos, vad hände med sveriges bästa skolmat? Bullshit säger jag nog med tanke på dagens mat! Efter det blev det arbetssätt och lärande, där jag kom på en mycket bra marknadsföringsplan, ska bara skriva den som en steg för steg planing. Vi kom på tema för våran kollektion, jag skrev en lång loggbok. Sen hade vi äckel matte.
Efterskolan provsmakade jag, Lisa och Josephine lite nytt godis från hemköp, ingen hitt om vi säger så. Sen åkte jag hem och tog det lite lugnt ett litet tag innan mamma och Thomas kom hem då det blev middag, städning och sedan veckohandling. Men nu ska vi fortsätta kolla på Grey's. Pusspuss!

T

tisdag

Jag orkade inte skriva igår. Men efter skolan igår så åkte jag med fanny och Lisa till Söder för fanny skulle till AA och köpa en kjol som var jätte söt. Sen åkte jag hem och la mig  i sängen med datorn och somnade ett bra tag tills min mamma kom hem och lagade mat.
Idag kom jag precis i tid trots att snö kaoset gjort att det är massa förseningar och saltsjö-banan, va har haft samhällskundkap och sen har vi även hunnit äta lunch. Vi ska precis börja nu igen med samhälle igen och kolla på någon film. Men jag skriver senare igen, pusspuss!

T

låt

Ingen aning om vem tjejen är men hon gör låten så himla bra! Det är en gamla favorit som förtjänar en plats på kartan. Så himla fin!

söndag

Hejsan sötnosar.
Nu ligger jag hära i sängen och kollar på Beck, vanligt söndags mys. Hur har eran helg varit? :)  Har inte gjort något speciellt idag alls, kollat på några filmer och ätit massa godis. Jaja egentiligen ville jag bara visa er två saker som gärna skulle få flytta in i min garderob :) 

- En skinnjacka, med snygga nitar eller en annan lite enklare modell :)


- Snygga Christian Louboutin klackar! Enkla men lite extra med dom röda sulorna!

lördag kväll

Nu är vi hemma och efter en underbar middag! Jag lovar er att åker ni hit till Järla sjö krog (Kalamari) kommer ni inte att bli besvikna på hallomiosten, tatzikin, lammköttet, kyckligen och allt annat är så jävla gott! Det är alltså en grekisk resturang, det finns många andra grekresturanger men knappt någon som den hära. Värt att pröva till sommaren när man kan sitta ute vid bryggan och båtarna :) Men nu ska jag kolla lite på filmen på 4an och äta popcorn. Pusspuss på er sötnosar, vi hörs senare eller imorgon!

Kofta - Paris, Kate & IKorsett - MonkiKlänning - Zoul



T

hejsan


Nu ska jag bara byta om sen ska vi gå och äta på sjökrogen.
Vad tycker ni om mittbenan sötnosar? :)



T

bilder

Några bilder, säg gärna vad ni tycker. Bilden på alla tre blev klar på ca 10-15 min så den är grymt slarvig och bilden på bara mig och R är inte ens rörd ;)



ARG!

Jag vill nästan gråta! Får den dära kissiga häxan någon roll som är större än max 3 repliker i Snabba Cash så kommer jag att bli mycket ledsen och arg! Det är en bra bok som ska ha bra skådespelare och ingen liten blogg brud. Ge oss en bra film/serie, inte för att jag tror att den kommer bli bättre än boken men men vi får väl hoppas..

Lördag

Hejsan hallojsan, nu är jag hemma från många timmars lekade i photoshop ;) Det var fotokurs idag igen och jag hade jätte roligt, tråkigt att det bara är en gång kvar. Retuscherade två bilder på Rebecca, en på mig och en på mig, Rebecca och Josephine. Porträtt bilden på Rebecca tycker jag blev bäst för som andra blev dåliga när dom laddades upp på ansiktsboken. Men nu ska jag alldeles snart städa mitt rum, annars hotar dom med att jag inte får följa med till sjökrogen :O !!!!! Så får nog ta och sätt igång snart men jag hann ta lite bilder medans dom var på promenad i alla fall, haha ville ta massa bilder idag men det gick ju inte så det fick jag göra med min mindre bra webb (A) Pusspuss så länge vi hörs sen sötnosar :)

(Rosetten är från lindex och kostar 30;-)


T

så lika men ändå s olika

Hur kommer det att Ashley ser ut som ett pshyko medans MK är jätte söt?! :O

fredags mysigt

Min kvaj, vita slimade tröja och tajta jeans har nu bytts emot mjukisar och en stor tisha och dunntofflorna, istället för en handväska i knät har jag en stor popcornskål. En mys fredag med bara mamma innan Thomas kommer hemifrån Tyskland. Men nu ska vi vara så Svensson som det bara går och kollar på Let's Dance. Pusspuss så länge!



T

fredag

Hej igen, nu sitter jag på mammas jobb medans hon är på möte. Det känns som om min mamma håller på och gå in i väggen igen så då är det bra att jag är hära och säger till henne att hon ska göra grejer och ger henne en tid när vi ska gå ut ur dörren ;) Hade tänkt mig att ta en stor Subway macka, det var senast i sommras jag åt en sån när jag jobbad och slet, men det blev inte så för det var alldeles för kallt för att gå ut igen när jag hade hämtat pengar så det fick bli donkens nya kampanj hamburgare med pepper jack ost och bacon (den var god men lite stark). Ska nog inte sitta hära tills mamma slutar, men gör jag det så är det ingen fara alls med mig för dom har haft fredags fika nyss vilket innebär massor av bullar ;) Men nu ska jag kolla lite bloggar, pusspuss!

T

Fredag

Hejsan,  nu har jag leget vaken hära ett tag och kollat bloggar och lite sånt. Igår blev det inga inlägg alls, men jag gjorde itne mycket igår förutom att åka till forum när mamma kom hem så köpte hon en klänning och kofta så fick jag en söt liten hår klämma, eller vad man nu ska kalla det ;) Senare på  kvällen beställde jag hem en klänning som jag ville ha förut från nelly men då var den slut och nu var den tillbaka och då var jag ju tvungen att klicka hem den på en gång, så det blev den klänningen och ett linne. Tyvärr försvann den efter jag köpt den så jag kan inte visa några bilder men ni får se när det kommer hem till mig nästa vecka :) Jag är ledig idag så nu ska jag fortsätta kolla på Oprah, vi får höras senare. Pusspuss!

T

onsdag

Hejsan!
Idag fick vi sluta tidigare idag så jag åkte till mammas jobb för jag skulle lämna tillbaka en ring som jag fick av henne i alla hjärtansdag present. Så jag gick runt i globen och kollade på kläder, jag hittade underkläder och en kavaj (?), jag brukar inte alls passa i det men den hära satt bra! Efter det så satt jag på mammas jobb så gick vi ner till ett café och köpte jätte gott kaffe (jag brukar inte tycka om det). Sen åkte vi till Slussen och mötte mammas bästa kompis Cicki som har ätit hära och ska sova hära inatt. Thomas är i Tyskland på mässa så vi ska ha tjejkväll med massa ostbågar och Grey´s ;) Men nu ska jag umgås lite, ni får ha det så bra tills jag skriver igen, pusspuss!
 


T

onsdag

Godmorgon, nu sitter jag haelt ensam i skolan, eller den enda från min klass i alla fall. Jag hann med en tidigare buss som går fortare än den jag skull tagit från början så jag var hära 20 min innan vi börjar. Dagen började med en liten pressbyråns frulle, ny bakad bulle och en iskall cola :) Idag slutar vi vid 15.20 så jag hinner nog skriva igen innan jag drar mig hemåt, pusspuss!



T

tisdag

Jag undrar hur många nätter jag nu drömt om att nästan hela Malta gänget åkt tillbaka till vårat lilla hotell, inte så konstigt för jag saknar det så himla mycket. I slutet av nattens dröm var Marco och hans lille AudRienne i centrum ;) Men gud vad jag saknar alla, vi hade tre helt underbara veckor som jag aldrig ville ta slut. Tänk er själva att ni åker iväg förväntar er absolut inte alls att träffa några, sen träffar man ett sånt underbart gäng. Och Nordby läser du det hära så ska du veta att jag saknar dig jätte mycket!!


Jaja jag har inte så mycket att skriva idag men jag har varit hemma idag och inte gjort så himla mycket idag. Puss

T

låt


En gammal klassiker.

måndag


Dom hära två söta kom jag hem med idag, första är jätte marshmallow och den andra ett vaniljdoft ljus, hur söta är dom inte? Jag kudne bara inte låta bli och dom är från lagerhaus och ljuset kostade 59:- och marshmallowen 10:- . Efter svenskan gick jag med Josefin och Josephine till centrum innan vi skulle med tunnelbanan, vi skulle till hemköp och där av detta köp eftersom affärerna ligger brevid varandra kunde jag inte låta bli ;)
Jag åt i alla fall för en liten stund sen och snart ska vi fika, jag och mamma medans Thomas är på sin grekiska kurs. Men nu ska jag städa upp efter mig, vi får höras senare. Puss.

T

måndag

Hejsan, idag är den min första skoldag på nästan två veckor. Trodde inte jag skulle komma upp imorse men det gick helt okej och var inte ens jobbigt. Vi hade fackteckning och marknadsföring på våran första lektion, vi ska göra en presentation av ett klädesplagg eller en hel outfit. Min teckning för hur det ska se ut är ganska bra så nästa vecka ska jag börja klippa ut tyg, klistra på och fixa. Men nu ska jag lyssna lite på våran svenska lärare. Pusspuss på er.

T

söndag

Nu börjar Beck och jag ska mysa ner mig i soffan med min mysdress och en mysig filt. Blir nog en påsa popcorn i pausen också :) Ni får ha en bra söndags kväll sötnosar <3

T

Helgen i resume :)

Hejsan, jag har inte orkar skriva när Rickard och Camilla varit hära och när dom inte var hära så slutade internet fungera och började inte fungera förns nu. Men i helgen har vi kollat på film och ätit massa godis och varit och klättrat i Sickla igår, eller dom klättrade och jag tittade och prövade på ;) Ganska kul men vilka jävla muskler man måste ha. Sen körde dom hem mig och så lämnade Rickard Camilla hemma för hon skulle ut med sina kompisar och så var han med sina kompisar så kom hem hit sen. Vi låg uppe och kollade på massa filmer och vid halv 3 kom Camilla hem så då la jag i sängen och slocknade på en gång. Idag har vi bara legat i soffan och kollat på Vasaloppet och ätit. När man inte bor tillsammans längre så uppskattar man sina syskon mycket mera, jag älskar när mina bröder kommer hit eftersom man inte träffar dom så ofta. Men nu ska jag kolla på Gossip Girl, vi hörs senare :)

T

RSS 2.0