ensammys en lördags kväll

Här är en liten bild på dagen mys outfit :)
Klänningen är en gammal sak från gina som typ är 1000 år gammal,
Leggings, H&M
Strumporna är från Twilfit


 Såhära ser det ut just nu hos mig, extra stor redbull och stickningen :)


T

Lördag kväll

Idag har jag typ städat mitt rum och gjort i ordning för vi har haft Thomas kompis och hans fru hära. Dom skulle på hockey på hovet ikväll. Så dom träffades hära, sen skulle som och kolla på när djurgården spela (just nu ligger dom under), sen ska dom ut på en restuang men super god mat och jag sitter hära och har ätit en halv pizza med täppt näsa och ont i halsen. Förstår inte riktigt vad som hände igår och helt plötsligt börja jag nysa och blev helt täppt och nu tar det aldrig slut :( Nu sitter jag och kollar på ett avsnitt av seson 4 av the hills, har redan sett det men har absolut inget bättre för mig. Mamma och Thomas har köpt hem chips, godis, popcorn, julmust och lite annat så jag får försöka göra det bästa av tiden. Någon som har något tips på hur jag kan göra min kväll lite bättre eller hur jag kan bli frisk från denna förkyldning? Nu ska jag proppa i mig lite c-vitamin från min grape, har verkligen blivit beroende ;)

T

lite 90tals musik ;)

Hur många gånger har man inte dansat framför sin spegelvägg med hopprep och hårborstar som mickar och lossat att det var en själv som sjöng, samtidigt var dom hära tjejerna lika snygga som barbies och man ville se ut som dom  när man blev stor. Haha det var härligt att vara liten ;)

Sov gott

Nu är jag mest irreterad på allt så nu ska jag försöka sova och drömma om mitt drömhus jag visat längre ner. Natti alla sötnosar, imorgon är jag tillbaka igen!

T

Hon på russin packeten, hon verkar så jävla sköön


När man äter russin kopplar man Björn Gustavsson, klippet som gjorde honom riktigt känd ;)

Haha när han spelar dum, brat och leker med rösten är han så jävla lik Petter, min gamla kille. Haha det är fortfarande så jävla roligt!

Hjälp dem som behöver hjälp

Något som alltid är inne är att hjälpa andra som behöver hjälp. Alla dessa rosa bandet för bröst cancer, blå bandet för prostata cancer, den lilla röda klänningen för hjärt och lung fonden, röda korset för dom som behöver hjälp i Sverige och över hela världenoch så vidare, alla dessa är så söta och dom hjälper dom som behöver hjälp.  Denna köpte jag idag på MQ som gjort ett sammarbete med Rödakorset och designat ett "diamant" kors för bara 49:- och allt går till röda korset vilket är det bästa!



Den andra är "kram"-knappen är för svenska hemlösa tonåringar som behöver mat.

lovley

Vem har missat att jag älskar svensk musik, framförallt Petter och Kihlen ^

God morgon

God morgon sötnosar och hej till halva min klass som har engelska nu (a) Gud vad skön det är att ta det lugnt på morgonen, jag ska inte åka förns 11 och jag vaknade av mig själv vid halv 9 och låg kvar i sängen till 9 :) Har precis mumsat i mig en grape och ett glad juice, ska snart börja klä på mig i lugn och ro. Och såhära på morgonen tänkte jag visa er mitt absoluta dröm hus (här) ojoj, skulle typ kunna dö för det dära huset, men 19 mille är ju en 8 siffrig summa, tyvärr! Men men nu ska jag klä på mig och sminka mig :) Pusspuss!

T


Snaart jul!

Finns det något godare? :)

Liten tanke och bild ;)

Har inte så mycket att skriva men jag kom på att när jag inte är i skolan saknar jag verkligen alla tjejerna i klassen, konstigt men det känns skönt att känna så :)
Och kolla bara på den här prefekta grapen! Gud vad god den var!


T

Torsdag

Hejan hoppsan, idag var det något fel med bussarna så det blev att jag fick stanna hemma. Har nyss fikat men två bullar, smootie, saft och en liten bit pepparkaksdeg. Imorgon måste jag komma iväg till skolan, har prov på måndag så jag måste hitta papper att plugga till, mina är borta så måste typ låna av någon. Just nu kollar jag på gammla dh avsnitt, och när det är slut ska jag kolla klart på the hils avsnittet som jag började kolla på igår i skolan. Men nu ska jag ta och skära upp en grape åt mig själv (förvånad? haha). Pusspuss så länge!

T


Bilder

Detta är klänningen jag ska sy upp till knä längd :)
Långklänning, H&M; 698 kr
 

Min förra halsduk, ser att den är otroligt ojämn men den nya blir bättre!

Har bara hunnit ett gran på den nya så det är inte så mycket att visa än så länge. Ska fortsätta sticka och kolla på greys nu, Pusspuss!

T

onsdag kväll, kommer mera snart :)

När jag kom hem efter en runda på stan med Sandra så kom jag på vad det var jag ville berätta för er imorse. Jag har kommit igång och sticka igen, denna gång blir det en mossgrön hansduk, liknande som mamma köpte på lindex eller, ah jag använder den. Tänkte lägga upp bilder på min förra halsduk jag gjorde, den nya jag börjat på och det jag köpte idag hann ta ett kort på skärpet innan kameran dog så det at allt ni får än så länge :) Jag måste bara säga att jag älskar det hära skärpet, vet inte varför men gjorde det bara! :O

Urban outfitters; 170 kr


T

Onsdag morgon

Godmorgon sötnosar. Nu har vi haft våran förstå lektion, och prov. Gick tyvärr sämst, men skit samma. Efter skolan ska jag och Sandra till stan, ska till hm och kolla på en klänning jag tänkte sy om till nyår sen tänkte jag åka till urban och kolla på ett flätat skärp och om dom kanske har kvar mitt nagellack  jag köpte innan vi flyttade som försvann under flytten. Men påväg till skolan när jag satt på tunnelbanan när vi kom till Tallkrogen såg jag liten tant som var ute och gick med sin hund och i andra kopplet hade hon.. (håll i er).. en RÄV! Är inte det ungefär förbjudet? Jag trodde det i alla fall! Jag hade något jag skulle skriva om imorse men jag glömde bort var det var men det kommer när det kommer så då skriver jag det då i alla fall. Pusspuss!

T

Tisdag

Godkväll min lilla blogg och fåtal läsare som jag har nu förtiden, men jag uppskattar er i alla fall ska ni veta ;) Idag har jag bara varit hemma, sovit och inte gjort någonting. Hatar tisdagar så det blev tyvärr så att snökaoset, min huvud och magvärk tog över idag. Jag har inte orkat skriva någor idag för jag har typ bara sovit, har inte speciellt mycket att skriva nu heller så tänkte bara berätta att jag lever och inte ligger i en snödriva och är blå. Men nu ska jag avnjuta min stora kopp te och lite ben & jerrys. Pusspuss så länge sötnosar!

T

Måndag kväll

Ikväll blev det en liten mamma och dotter middag idag, en halv pizza och en halv sallad, precis som på den gamla tiden ;) Anledningen till att jag inte skrev något mera på eftermiddagen var för att vi skulle skriva en bok analys på 90 min, men lycka till. Jag måste ha det perfekt när det gäller sånt så det tar typ tre dagar minst^ Jag hade ju inte läst ågon bok så jag skrev det jag kom ihåg från snabba cash, och det gick väl halv bra så hoppas faktist å bättre än g, vilket ger mig 500 så man kan ju hoppas vidare ;) Men efter svenskan så hade jag tandläkar tid, skulle ju göra en rotfyllning. Men vad lättad jag blev när tandläkaren sa att tiden var för kort så eftersom jag har en ny tandläkare så ville hon bara prata och kolla på mina tänder. Men måste ju göra det någon gång och någon gång är den 12 december tyvärr. Efter det åkte jag och mamma till Forum Nacka för att kolla på en nyårs klänning jag sett med dom hade inte den dära så vi får ta det en annan dag :) Nu blev det längt och tråkigt märker jag så ska ta och avsluta. Pusspuss så länge :)

T



Jag älskar dig Joakim Johansson, glöm aldrig det. Jag står brevid dig igenom allt, upp och ned gångar. Du är min bästa vän!

Melina


Måndags morgon

Godmorgon, nu sitter jag hära på våran andra lektion som är matte men efetrsom min matte bok ligger hemma på hallbänken så kan jag inte direkt jobba. Men Melina jobbar på om vanligt, Carro kollar på youtube klipp från idol och recas spelar eller något. Till lunchen blir det Mc donken, äntligen, wiiiiie :D

Vem vill gå runt i det hära vädret egentligen? Ingen förutom mina härliga moonboots ;)



Hur mycket rysningar får man inte när han sjunger den hära till sina vänner?! Och Melina dissar? pfff ^


T



Söndag kväll

God kväll, nu har jag kommit hem från texas burger. Eftersom möblerna kom så sent i fredags så fick det bli pizza iställe för ribbs, så det fick bli ikväll istället :) Och för att jag skulle få sån godis mat så var jag tvungen att gå i klass2 varningen till Sickla köpcentrum. Men jag är verkligen glad att jag har mina underbara "skor", på vinterna blir dessa och mina fötter bästa vänner. Men det var inte bara dessa som försökte hålla mig varm utan även en mössa, vantar och halvduk men kallt var det i alla fall så jag tog bussen hem (a) Nu ska jag kolla på tv och ta en halva grape (inte bra för magen med mer än en halv om dagen, jag vet) . Pusspuss så länge!


T

Reflex gris ;)

Haha har ni någonsin sett något sötare? Thomas och mamma har varit borta ett bra tag men när dom kom hem så fick jag den hära ;)



Nu ska jag sätta på lady gagga och hoppa in i duschen och göra mig i ordning sedan iväg till min moster hela vägen borta i åkersberga för en middag. Skriver innan vi åker om jag hinner, Pusspuss!

T

Riktig vinter nu

Godmorgon, hur härlig är det inte att vakna upp med ett vinterland utanför fönstret? ;) Har inte så mycket att skriva men tänkte bjuda på lite bilder från morgonen :)

Dom två första bilderna tog mamma tidigt imorse, dom andra tog jag när jag vaknade. Sista bilden är på frukosten min mamma gjorde ordning med hem gjord choklad, mammas bullar och italinska kakor :)


T

skit människor

Vad sur jag blev nu, jag fick rysningar i hela kroppen och fick gåshud när jag såg Alice sjunge och hennes familj och dom tycke inte att hon var bra, utan sjöng falskt? :o Men snart är det dags för Robin igen, tur det så jag kan bli glad igen! Haha såg att det har varit Robin i dom sedaste tre inläggen, pinit. Blev lite beroende i onsdags (a)

Edit: åååååååååh vilka rysningar jag får när dom sjunger till deras nära och kära, och vi ska inte tala om Robins andra låt, älskar låten, älskar hans röst och det blev bara bättre tillsammans!

T

Fredag kväll

Jag hatar internet som inte fungerar och dessa förstörare. EM möbler kommer inte bara i sista sekund utan försent! Men nu börjar idol, aldrig kollat ordentligt innan men nu kände jag för det. Saknar bara att ha någon att kolla med, Robin B skulle gärna få vara hära och sjunga för mig istället (a) Han öppnade programet nu, i love him! Men nu ska jag kolla på detta, äta min Ben & Jerry's och mysa ner mig i sängen. Puss så länge!


Årets idol snygging, ja även om han har mycket smink så är han fortfarande snygg!

T

robin b mitt ögongodis

Denna 17åriga kille kan gärna få komma och sjunga för mig på kvällarna innan jag ska sova. Hans röst är helt underbar och här även en av mina gammla favorit låtar. Han har ju trots allt flåsat mig i nacken och rört mig en trevlig onsdags kväll ;)

fredag

Hur ar blir man inte när vi väntat hur länge som helst på att EM möbler ska hitta våra matsalsmöber, men den dagen när mamma åker hem tidigare och väntar på dom så kommer dom inte och ringer inte! Så idag åker Thomas hem tidigare så hoppas vi att dom kommer idag innan vi ska iväg och äta. Ikväll ska vi äntligen äta på texas burger i sickla, har innan bara ätit dära med mina bröder och då har det varit baby ribbs (ja, jag är liten i maten), men kanske ska ta en fet hamburgare även om halva ligger kvar i slutändan ^ Dom har riktigt god mat där faktist, så har ni chansen ät dära. Men nu ska jag ta mig en till halva garpe och mumsa i mig. Pusspuss!

T

Godis monster

Hahah jag kan nog inte sluta skratta, när vi var på föroläsningen häromdagen så fick våran klass även ett pris för bästa närvaro på "Broarna runt" som gick gick runt för ca. 2 månader sen, en liten lapp som gav oss 20kr i skol cafeterian och lilla söta Rebecca hade denna bild i sin blogg, går ju inte att hålla sig för grav åt våran lilla tjockis klass ;)

Jag i högra hörnet, min morotskaka är redan uppäten. Konstigt med allt detta i kroppen ligger min vikt fortfarande på 51kg, haha denna ljuva kropp tycker om att unna sig mer än lagom :)

Torsdag kväll

Nu är lilla Vesslan (ingen aning om varför jag nästan alltid kallats för det) mätt och belåten, ikväll blev det kräftpasta som jag jätte god. Nu sitter vi och våntar på vårt nya bord och nya stolar som ska vara hära senast om en en timma vilket jag hoppas eftersom vi väntat på bordet i ca 3-4 månader nu. Mamma står och bakar lite, hade tänkt att hjälpa till men sen såg jag något som roppade på mig i kylen, andra halvan grape (a) Jag har typ blivit beroende, och något jag känner mig riktigt stolt över är att jag börjat äta frukost! Har itne gjort det alls sen typ 3an. Idag hade jag på mig min nya halsduk som jag fick i goodybagen igår, den var hur mysig som helst och jag fick massa komentarer för den. Min mamma blev lite avundsjuk igår kväll när jag kom hem så imore när ginatricot öppnade sprang jag in och köpte en grå till henne innan vi började, så söt som jag är. Tur att hon fick denna lilla dotter också :)
Nu plingar det på dörren, skriver jag inte mera så får ni sova så gott. Pusspuss!

T

Torsdag

Hejsan, nu sitter vi hära efter lunchen. Kunde inte skriva något innan eftersom min dator legat i mitt vanliga skåp hela natten istället för i dataskåpet så jag har varit tvungen att ladda den. Men jag har haft engelska med störda Arne och ska snart in på matten.
Jag har två saken jag måste säga, först ut börjar vi med Brody Jenner och Lauren Conrad. Dom ska vara tillsammans för dom är så söta tillsammans! Är det någon annan the hills fantast mm som håller med?


Den andra saken är, kominikastion! Hur klarade sig folk utan mobil, dator och internet? Jag förstår verkligen inte, jag glömde ju min mobil hemma igår och hur skulle då min mamma få tag på mig om inte mail funnits? Fattar inte det dära  med telefon kiosker(?), skulle jag ringa hem till min mamma och hoppas att min mamma skulle vara hemma... om inte? Skulle jag inte kunna få tag på henne! Tur att världen bara blir bättre och bättre med åren :)

Hahaha Kevin i idol som min bror kallar frågetecknet eftersom han alltid frågat va, igår innan vi gick ut och Melinas mamma stod utanför så kom Kevin ut och sa: ååh jag älskar snöö :). Så gulligt kille!

T


Torsdag morgon

Godmorgon, nu sitter jag här i soffan och håller på och sminka mig. Har precis ätit en halv grape och det är så gott! Jag måste i alla fall fixa klart med mig för att sedan åka iväg till skolan, och jag får inte glömma mina idrottskläder eller mobil idag! Men måste jag gå, skriver sen. Ha en bra dag, pusspuss!

Vesslan säger morsning korsning till alla sötnosar och tack till Ebba för en trevlig kväll igår :)


T


Premiär av 90210

Nu är jag hemma, det var en trevligt kväll. När vi kom in fick vi popcorn, cola, hamburgare och en tidning. Inte att glömma!!!! Robin från idol flåsade oss i nacken när han suktade efter en cola (a) Det var två avsnitt som dom hade satt ihop och det blev riktigt långt, men om jag ska vara ärlig var det ingen wiho upplevelse med helt okej. Kanske när man följt det ett tag kanske det blir bättre, så är det ju faktist med många serier. Och när vi satt i bilen så sa Melina "det coolaste var nog när du ba; Therése Strömgren, och så fick vi gå in", det var så gulligt ;) Ebba vad söt som vanligt hon berättade för mig och M hur länge det var och sånt, hon har så söta kläder men ändå så enkla och som vanligt med en knut på huvudet :)

Påvägen ut fick vi små goodybags, roligt!

Här är vad som fanns i, och en massa mera reklam såklart och två små "presentkort" på discshop och på något på tv4 :)


Sedan även ett litet tack kort, (snygga skor) ;)


T

namnlös

Nu har jag sminkat mig och vi ska åka om typ 40min så då blir det väl att sitta hära och göra inget alls :( Vad ska ni göra ikväll? :)

T

Datorkunskap

Nu sitter vi på datorkunskapen och har vart på föreläsningen, det var en 55 årig man som var lam från under armarna och ner. Han pratade om det mesta som hänt i hans liv sedan han dök på gruntvatten och bröt den femte halskotan och blev lam. Ibland stälde sig håret på armarna, men det kan ju också vara för att det var svinigt kallt där inne (a)
Jag ska försöka hänga med nu i alla fall med även fast min exel inte alls vill funka. Puss så länge, skriver kanske sen när jag sminkat mig senare och innan vi åker.

T


Hejsan!!

Hej sötnosar, hur mår ni idag? :)
Just nu har jag tyvärr samhälle, vi ska ta fram fakta om vänsterpartiet och det är grymt tråkigt! Om typ 5 min ska vi på föreläsning i Aulan och våran klass ska få ett litet pris för våran bra närvaro på broarna runt som vi hade för ett tag sen. Men nu håller Rebecca på och drar i datan så jag ska börja söka. Skriver sen när vi sitter på föreläsningen kanske. Pusspuss!

T

Onsdag utan mobil!!!!!1

Godmorgon, nu har vi haft Admin., jobbigt var det i alla fall men jag har fått naglarna målade :) Nu väntar jag bara på maaaaaaten, min mage är stor och behöver mycket mat och all mitt godis och dricka i skåpet är slut.
Rebecca har uppfunnit king.com sex, sök upp recas på spel sidan king.com (hon kör ofta 9-ball pool). Dom flesta killarna har fasnat för att prata snusk med henne dära, den hon spela med just nu har tydligtn 25 cm k*k och är "fett" hård och vill tränga in. Hahhahaha det går inte att göra annat än att skratta eftersom han bara sett en tecknad bild på "henne". Nu ska vi i alla fall fortsätta driva med killen, pusspuss :)

OCH jag har glömt min mobil hemma idag så att ni som vill ha kontakt med mig vet.

T

Kläd problem!!!!

Imorgon blir det Melina som följer med mig(kolla två inlägg ner), roooligt. Hoppas hon också tycker det innan hon åker iväg på tävling ihelgen :) Skor redan utvalda nu är det bara kläder kvar!! Ge mig massor av förslag nu, vet ju att ni läser ;)
Help me sweetie's :(

Dagens

Jacka, Ginatricot
Linne, Rules by Mary
Talandeklocka, Cheapo 
Jeans, dom jag köpte igår


Hat och glädje

Hej alla söta människor. Vill na vad jag hatar mest? Eller det spelar ingen roll för jag skriver i alla fall. Ni vet när det regnar hårt , piskar, och blåser samtidigt så parapyet flyger åt fel hål och är nära på att flyga iväg! Usch vad jag inte tycker om höstvädret. Men nu ska vi få veta vad jag blev riktigt glad utav ;)
Igår hamnade jag på veckorevyn av någon anledning och Ebba hade lagt upp ett inlägg att först till kvarn fick komma på premiären av 90210, "nya Beverly Hills", på biograf Park imorgon. Självklart skicka jag in ett mail eftersom mina bröder kollat på det så länge som jag funnits. Och vad hade jag i inkorgen när jag kom hem då? En inbjudan, wiiiho! Så nu ska jag bara hitta någon som vill följa med mig och kläder, har ni förslag på något nytt jag kan hinna köpa imorgon? :) Ni måste hjälpa mig nu, i need you all!
Snart får ni även en outfit för dagen, tyckte om den för det var lite rockigt, och med mitt mörka hår var det lite Audrina över det hela som jag tyckte om. På tala om det är det The Hills kväll ikväll, myyyysigt! Tur att jag har Melina som påminner mig om sådant :) Men nu ska jag ladda in bilden och sen ta mig något att äta. Pusspuss!


T

Tisdag

Godmorgon, nu är jag i skolan men det är bara jag hära :o Min första tanke var att alla drev med mig eller något, jag vill bara med någon nu! Smsade Rebecca nyss(08.03) då skulle hon äta frukost när vi börjar 20 över, den skit ungen har tur som bor så nära ;) Nu kom Olga i alla fall men henne vågar jag nog inte prata med för henne känner jag då inte, Nu ska jag sätta mig och vänta. Pusspuss!

Nya jeans

Cheap Monday, 400 :-
Dom är över höftbenen ungefär men det går ju bra i alla fall. Det svarta är skin imitation. Första gången på länge jag köper jeans eftersom det nästan aldrig finns jeans som passar liten rumpa, smala ben och höfter ;) Vad tycker ni om dessa? Värda pengarna? :)


Nu ska jag plugga försäljing & service, har dragit mig hur mycket som helst för det nu. Puss!

T

hahahaha josephine

Måååååååste bara lägga upp denna, HAHAHAHHAHAHAHAHAHA strykbrädan i bakgrunden ;)

Dessa dåliga argument

Jag orkar inte skriva mitt cv och jag är hungrig så det går inte ihop eftersom inte min kära mor kommer hem i tid när det är hennes mat vecka, taskig stil. Jag och Thomas har haft en diskusion om tatueringar, och hans åsikt var inte mera än "nej, du kommer ångra dig hela livet!". Men eftersom det är några år kvar hinner jag ändra mig om det är så och i sånna fall vet jag att jag inte ska göra om det om jag ångrar mig sen. Men har min bror gjort något ska jag också göra det, så de så! Det kan han hälsa tanten som tränar istället för att ge oss någon föda!

Här är min lilla storebror, tagen på birka när vi firade mammas födelsedag i september :)


T

Nya byxor

Idag var jag inne på Weekday när jag tog en liten promenad upp för götgatan då köpte jag ett par jeans som även Klingan har, men dom hade inte dem jag ville ha egentligen eftersom dom endast fanns i 50 upplagor ;) Men det var okej, även om jag inte tycker om min rumpa i Cheap Monday byxor så såg dom bra ut framtill i alla fall, ska köpa ett par till sen fast sten tvättade om jag trivs i dessa godingar :) Jag lägger upp en bild imorgon på dom eller senare när jag ska visa mamma, nu ska jag försöka orka skriva klart mitt cv. Puss så länge!

T

Diss inlägg!

Josefin och Josephine sitter på min och Melinas plats, INTE OK!!!!

GE OSS VÅRA PLATSER TILLBAKA!






*ironi*

Måndag

Nu har vi haft turism och nu sitter vi på matten. Denna veckan han vi häslovecka, så som jag skrev i fredags så ska det komma några från idrottsklassen komma och lära oss att massera och så ska vi ha yoga (JOBBIGT!!!!). Nu ska vi gå igenom provet som jag inte var med på så det är bäst att jag lyssnar :) Pusspus!

T

Måndag morgon

Nu sitter jag och har precis ätit, laddat iPoden, sminkat mig och ska iväg till saltsjö banan snart. Skriver sen :) Pusspuss!

T


Tatuering?

Sen min storebror gjorde en tatuering på sin rygg för några år sen så har jag också velat göra något men något litet, sökte på google och hittade dom hära i en tjejs blogg (hon bloggar för stureplan.se och heter Sophie, går inte att länka). Båda två är hennes, och jag älskar dom, det är vad jag velat ha! Men min käre mor tycker inte att jag ska göra något sådant så det blir inte förns jag fyller 18 och det ska bli av så fort jag har pengar till någon av dessa sötnosar.
Vad tycker ni om dom?





T

WIHO

REGNET HAR BLIVIT SNÖ :D

Söndags morgon

Nu sitter jag hära men en riktigt söndags frukost på bordet och kolla på madagaskar ;) Jag som aldrig brukar äta frukost fick ett ryck idag så jag sitter hära med två ägg, två halvor grape frukt och ett glad panssions juice :D Mamma hade varit stolt över mig om hon sett mig nu, men dom fick något anfall och åkte och plockade svamp :S Men nu ska jag äta och kolla på filmen, pusspuss sötnosar!

T


"tvångstanke"? hihi (a)

Jag måste bara berätta om någon jag verkligen hatar, ni vet när man borstar tänderna och inte sköljer av den ordentligt så löddret stelnar. Jag mår illa av bara tanken. När jag kom upp ikväll såg jag att det var sånt på min tandborste och jag kunde inte borsta tänderna med den, så äckligt!, jag var tvungen att öppna en ny tandborste.
Den tiden jag och min bror bodde hos pappa i huset så hade vi våra tandborstar i samma "mugg" på övervångingen, och varje morgon ville jag slänga hans tandborste för han sköljde inte av den ordentligt och det var så äckligt! Jag hade aldrig chansen att säga det till honom för vi sågs ungefär när vi åt middag och när det var vänner, och det är inte då man tänker på det direkt. Så jag beslutade att lägga min tandborste i skåpet och där stannade den tills han flyttade (a) Var bara tvungen att skriva det, hatar det verkligen, så äckligt!

Men "lillebror" (minsta storebror) jag saknar att bo med dig och bråka om fjärkontrollen ;)

kvällsi

Godkväll på er :) Jag vet att jag inte skrivit någon idag, vet egentligen inte alls varför för jag var påväg innan sen blev det inte så. Hade något jag tänkte berätta för er men jag tappa helt tråden ;) Idag har jag mest legat i sängen, pratat med jocke, kollat på "dirty, sexy, money" säsong 1, uppvärmning inför säsongs premiären någon gång i veckan, torsdag tror jag. För dom som inte sett den innan så är det en roligt men samtidigt ganska seriös serie, inte världens bästa men bra.  Sedan gick jag in i duschen och fixade till mig lite inför att mammas kompis Cicki skulle komma på middag, hon och mamma har i stortsett spenderat all tid tillsammans innan mamma träffade så Cicki står även mig nära. Ungefär som en moster eller liknande, så det är alltid lika trevligt när hon kommer över så det vart mycket prat och skratt som vanligt :)
Mycket plader blir det ibland tyvärr, men nu sitter vi och kollar på filmen på 6an och partar på en påse smör popcorn jag och mamma. Fresten var maten grymt god idag! Stora kycklig filer med getosts rosotto, mums! Det är nog från min kära mor jag fått mina mat kunskaper ifrån :) Men nu ska jag gå och tvätta mig, borsta tänderna och lägga mig i sängen.

Säger godnatt med en mycket gammal bild på nyvakna vesslan, pusspuss!



T

Dramatisk ändring? ^


Kanske inte många som vet vem denna brunhåriga tjej är. Ingen mindre än lady gaga, det visste inte ens jag när jag såg den hära bilden. Blev helt chockad och förstod att hon gjort var jag skulle vilja göra. En hel förändring i håret, helt platina blont och tillbaka med luggen, skulle vara grymt coolt men mitt hår skulle ungefär ramla av :p Men det skulle vara roligt att  byta stil helt och hållet för en gångs skull ;) Har tänkt på det flera gånger, men jag tror inte jag skulle våga om jag ska vara ärlig, sen skulle min mamma/föredetta frisör aldrig tillåta det heller med tanke på vad det gör med håret ^ Men jag tycker det skulle vara ballt i alla fall, vad tycker ni? :)

Haha vad sägs om en platina blond Therése?

T

Goddagens

God dagen vänner och ni andra som jag förhoppningsvis tycker om i alla fall ;) Nu är jag äntligen hemma, eller för ett tag sen. Hatar verkligen det hära hemska och kalla värder, när jag gick från saltsjö banan höll mitt paraply att gå sönder och flyga iväg, sen gjorde regnet ont också! Jag älskar fredagar, vi börjar 20 över 10 och har bara två lektioner som är två prat lektioner så det är mysiga dagar med massa tjejeor :)  På datorkunskapen kom det in tre killar från idrottsklassen och sa att dom ska lära oss att massera på måndag eftersom vi har hälsovecka, skulle vara skönare om hela dera klass skulle kunna komma och massera oss istället (a) Men nu är det helg och jobbletandet ska äntligen ta fart!
Men i alla fall så tänkte jag visa er handkrämerna min käre mor köpte hem från tax freen påväg hem från oslo igår, alltid lika roligt med lite presenter och godis ;) Denna gång blev det från "Alessandro, hands! up". Eftersom huden på händerna är så tunn så behöver den vitaminer därför tar man en liten klick vital serum och sen hadkrämen. dom kostade ungeför 100-150 kr styck på tax freen i alla fall. Men båda är otroligt dryga så dom håller förhoppningsvis länge :)
Edit: Händerna blir otroligt lena!


Vital serum till högen och handkrämen till vänster ( ursäktar bildkvaliten, kameran är tyvärr spårlöst försvunnen. Men ni ser ju lite i alla fall ;) )

T


Morgonens inlägg

Godmorgon, eller dom flesta har säkert redan åtit lunch men själv ligger jag i sängen och är ganska nyvaken. Hade en helt underbar dröm efter att jag somnat om och när jag vaknade hade jag lendet kvar men i samma stund förstod jag vad jag gått miste om, något jag aldrig igen ska behandla så illa igen. Det var det posetiva i detta inlägg. Har inget speciellt att skriva men här får ni i alla fall en låt, som ni fick en cover på igår.

lite okända tjejer för sveriges del ;)

Det här är två av mina favorit låtar, den första har nog alltid vart det. Men här är dom med två andra tjejer som kallar sig för "rin on the box". Jag lägger upp dom för jag tycker att tjejen till vänster är den snyggaste rispuff jag sett och för att hon sjunger så fint :)
Like it, love it, hate it, whatever, just enjoy it ;)

Kvällar med hemskt internet

Jag undrar verkligen vad dte är för fel på vårat internet just nu, varje dag är den ansluten men med begränsat åtkomst,  konstigt konstigt! Efter skolan åkte jag hem, och jag älskar verkligen att åka tunnelbana, jag blir lixom lagom sömnig för en powernap när jag kommer hem ;) Sedan kom Thomas och hans kompis hem så kollade dom på lägenheten och han visade min sin nya telefon, give it to me!!! Det var en htc och jag älskar deras mobiler men 6 lax är för mycket för en fattig, jobb sökande student som mig ^ Ska förövrigt börja skriva mitt cv snart, ska få hjälp av Thomas eftersom han vet vad chefer går efter då han själv läst otroligt många cv:n. Ikväll har jag lagat lax filé med potatis och rom sås, smaskens! Nu ska jag kolla på sjukhuset, pusspuss! :)

T

Onsdags morgon

Precis när jag uppdatera bloggen igår la internet av, så därför blev det ingen mera uppdatering^ Men nu har vi precis börjat svenskan och vi har vart och köpr redbull på ica. Nu sitter vi och ska jobba lite för att sedan läsa, hatar onsdagar för det är då vi slutar halv 5 och har två timmars svenska innan lunch, men turen idag är att vi slipper sista lektionen så vi går bara till 15.25 idag. Och lilla Melina, krya på dig <3

Min lilla godishylla i mitt skåp. Karamel Kungen och Redbull är fina gäster ^


T


i-landsproblem, blogg.se fungerar inte (a)

Nu äntligen blogg.se börjat funka på min dator, alltid ska det inte funka. Men turism redovisningen gick bra i alla fall, men tyvärr gick inte alls försäljning & service provet lika bra så ska göra om prov nästa tisdag. Efter skolan fick jag halva Sandras utvecklingssamtalstid så pratade vi lite och alla mina omdömmen var bra, hadde bara missat ett prov som jag sk göra i december på omprovsveckan. När det var klart gick jag och Sandra till Farsta centrum och åt, kollade på skor och kläder :) Sedan bar det av hemåt, mot min annanas :D Och jag har till och med glömt att kolla på det nya the hills avsnittet!!! Men nu ska jag städa av medans mamma packar inför sin Norge resa imorgon, sen ska jag poppa popcorn så ska vi kolla på något annat innan DH börjar. Pusspuss! :)

T

Kväll

Nu har jag gjort klart min turism inlämning, lite sent ute men det går nog bra imorgon, så jag berättar då efter redovisningen :) Efter det skärde ju upp min annanas som tyvärr som två andra filurerna äter upp, aja baja! Men nu börjar sjukhuset på 3an som jag ska kolla på, pusspuss sötnosar!

T

Ny vecka, nya mera dåliga morgornarna och en ny äcklig måndag

Nu sitter jag på min sista lektion har inte orkat skriv innan. Men vi fick Ungsppannkaka till lunch, gotti :D På lunchen tog jag, Melina, Sandra och Carro sig en promenix till ica och köpte godis och redbull, nu funkar min dator inta alls med vad vi ska göra tyvärr så vi sitter och kollar på modeller och massa roligt haha ;) ska fortsätta googla på folk nu, pusspuss! :)

T

Varning, andra delen är ungefär oviktig ;)

Hej, internet har krånglat idag, igen! Igår var det roligt på Josephines tjejmiddag med tjejer, mat och singstar. Jag och Sandra var kvar tills ungefär halv tolv, då åkte vi till Sandra och satte på en film men vi båda somnade på en gång ;)
Imorse när jag åkte hem kom en gammal tant på i trollbäckens centrum och satte sig just brevid mig även om det fanns massa andra platser. Först satte hon sin på sin plats och halva min, sen börja hon äckla sig med sin tunga ute i luften! Inte bara att jag blev varm och åksjuk men hon ville äckla mig mera :O Precis innan norra sköndal ber busschaffören om ursäkt för att han var 2-3 minuter försenad och berättade att dom hade vart tvungen att städa ut bussen för att någon spytt i den och då börjar hon prata för sig själv och hennes andedräckt var inte den bästa. Då börja hon säga om och om igen "jävla ungar ska supa och spy, runka och spruta i bussen" och då klarande jag inte mera. Sprang ungefär ur bussen när vi kom till gullmars!
Sedan han jag jag bara hem för att duscha och fixa mig innan min kära storebror kom och hämtade mig. Han hade en nu telefon, massa roliga Wii inspererade spel, 5 MP kamera och touch screen men även med vanliga knappar som var utdragbara. Funderar på att köpa den, här är den, vad tycker ni om den? :)  Anldningen till att han htade mig var att vi skulle fira farsdag, det blev god mat. Jag åt örtspäckad pepparbiff med potatisgratäng, kött älskare som jag är så älskade jag det! :D Och jag älskar att träffa mina bröder vilket inte händer allt för ofta, och när man inte trfar pappa på länge har man mycket att prata om så det var trevligt :) Orkade inte ladda upp bilderna från igår så ni får se dom imorgon eller något :) Pusspuss!

T

God eftermiddag

Hej, vårat internet var inte helt enkelt på min sida igår så därför belv det inte inlägg. Ber om ursäkt. Jag måste bara skryta lite m hur helt perfekt maten blev igår som jag gjorde! Lammet och rotfruktsgratängen var så otroligt gott och så gjorde jag en vinsås på köttskyn och oj så farligt gott det var. Ser att bilden jag tog inte blev någe bra men jag lägger upp den här nere i alla fall. Idag hann jag inte mera än vakna innan jag skulle vara klar och i stan för att möta upp Sandra, köpte även en annan sak på vägen hem, visar imorgon för jag vill inte förstöra en överraskning. Ikväll blir det tjejmiddag hos Josephine med deras kompisar, har fått order om att ta med mig min kamera så det kommer bilder senare. Ska sova hos Sandra ikväll så jag slipper sitta och åka till Nacka från Tyresö ikvällen, så det blir ingen mera uppdatering förns imorgon när jag kommer hem om jag inte hinner skriva innan jag ska åka vilket jag lär göra ^ Vad har ni för planer ikväll? :) 
Här har ni en bild på maten jag lagade igår, ha det så bra så länge, Pusspuss!



T


 

Godmorgon gott folk

Nu sitter jag hära och har ätit en halv röd grape men en vitamin well's till med samma smak ;) Jag försov mig ganska ordentligt imorse så jag sjukanmälde mig och somnade om, om min mamma skulle se det hära skulle hon döda mig jut därför får hon inte min blogg adress (a) Idag ska jag inte göra något speciellt, bara ta det lugnt så jag är utvilad och inte blir trött imorgon på Josephines tjejmiddag, ska bli jätte kul att få träffa Jossarnas kompisar också :) Köpte godis för ca. 60 spänn igår så ska väl trycka i mig den högen och krypa ner i sängen tidigt och kolla på en film, det är även idag min mat vecka börjar. Så på menyn blir det helstekt lamm och rotfruktsgratäng :D Men ska ta och plocka fram min glass nu, pusspuss!


T


...




(wini) :
det kanske är meningen, att man faller isär
för att kunna bli hel igen.
det finns inget jag och du
som kan ta mig ur, denna hagelskur. och när det regnar,
vill jag bara fly.
kan inte dansa under mitt paraply.
nu har det blivit såhär, vi bara skriker och svär och vi har glidit isär.
(rmk) :
jag skriver det hära, för den tiden vi hade hopp om att isen skulle bära.
men det var då, och klockan tickar jag somnar stillsamt
låtsas vilja komma, hinna fram till det vi kunde haft.
alla stunderna och det underland som vi lämnat allt,
känslan brast och nu när du är borta behöver jag änglavakt.


hör du jag håller andan, kan du ta mig dit igen?
(ta mig dit igen) bara en gång till.
och jag ville be dig stanna, kan du ta mig dit igen?
(ta mig dit igen) bara en gång till.


(rmk) :
det kanske är meningen att man gråter sig till
sömns för att sedan kunna le igen.
vi badar i solnedgången, jag ser tillbaks & orden kommer.

det håller inte längre, vi sa det ikapp. jag låter dagarna dö,
för jag saknar din röst. och allt vi haft, är som bortspolat av ett vattenfall.

(wini) :
du, vad som än händer, du glömmer väl inte bort våra galna sommarnätter.
jag ville bara vara lite bättre
, vindarna kommer jag svarade på direkten.
en klen tröst att jag ser dig ibland, att du ville ge mig din hand.
för vad spelar nån roll, när du lämnat allt.
ingenting är ett känslokall.


hör du jag håller andan, kan du ta mig dit igen?
(ta mig dit igen) bara en gång till.
och jag ville be dig stanna, kan du ta mig dit igen?
(ta mig dit igen) bara en gång till.


(wini) : 
fingrar i nacken, så avlägset nu när jag vinglar i natten.
det slår mig ifall ingen är vacker är det kärleksbrev
eller brinnande papper
. det var sommar,  och vi dyrkade solsken.
samma sommar som fyllt mig med tomhet.
och allt jag vill, är att man måste ta sig upp för att kunna falla ner.
(rmk) :
och jag har sett botten alltför många gånger,
och allt jag vill är att du ska hålla om mig.
men jag tänker vara trogen förevigt, här är korten i leken,
eller ord utan mening för,
allt vi haft är dött,
och att du frågar hur jag mår är en fattig tröst.
tusentals du och jag, det har slutat vara vi så jag har slutat vara jag.


hör du jag håller andan, kan du ta mig dit igen?
(ta mig dit igen) bara en gång till.
och jag ville be dig stanna, kan du ta mig dit igen?
(ta mig dit igen) bara en gång till.

ta mig dit igen, bara en gång till.
ta mig dit igen, bara en gång till..


Natte tid

Nu är det dags för mig att gå och sova, hoppas ni får en skön natt. Pusspuss söntosar :) <3

T

Dålig uppdatering

God kväll, jag har vart otroligt dålig på att uppdatera idag. Jag har i alla fall vart i skolan men orkade inte skriva något, men när jag kom hem åt jag lite och somnade. Sedan har vi vart och storhandlat på ica maxi i Nacka, det blev 5 stora kassar. Mamma och Thomas vill egentligen inte ha med mig föratt det blr alltid en massa mera saker och det blir alltid dyrare. Eftersom vi kom hem för en halv timma sen blev det inte mer än en grape frukt till middag men jag åt när jag kom hem så det gå nog bra :) Har egentligen inte så mycket att skriva och nu ska jag kolla på cold case eller vad det heter :) Pusspuss!

T


Hel dags aktivitet

Nu har jag bara 3-4 avsnitt kvar och efter det ska jag baka kladdkaks muffins, haha och jag att vet någon kommer fråga imorgon varför jag inte tog med mig några (Sandra) ;) Men jag orkar inte gå upp och köpa varken pizza eller glass för jag vet hur lång tid det skulle ta och hur ont jag skulle få :/ så det blir något jag hittar i frysen eller makaroner, vi får se :)
När jag började skriva skrev jag på engelska och innen jag kom på det hade jag skrivit 5 rader långt, jag kollar utan någon svensk text eftersom dom inte kommit ut i sverige än och därför blir det så nu för tiden att jag börjar tänka och skriva på engelska, haha ;) Är det många som tycker om the hills eller är det bara min kompis skala som gör det? Nu ska jag kolla klart så jag orkar ta mig ner snart, pusspuss!

T

Ensam mys

Ligger och kollar på the hills season 4 men min popcorn skål i högsta hugg och cola glaset på andra sidan, mysig sjuk dag för att vara ensam :) Ligger på avsnitt 4 så det är ca 10 stycker kvar nu, hihi skriver igen innan jag gör och köper pizza, önska mig lycka till för den promenaden som ska ta 10 min kommer ta 30, haha ;) Om ni inte tittar in mera idag så får ni ha en underbar dag och kväll, pusspuss!

T

Middagsplaner

Något förslag på en god pizza? ;)


onsdag "morgon"

Ligger ännu en dag i sängen men benet i vädret. Imorse blev jag väckt 3 gånger av mamma, jocke och sandra. Men nu är jag vaken i alla fall och ska väl ta mig något att äta snart så jag överlever dagen för jag kommer att sitta ensam hemma hela dagen/kvällen. Det Sandra ville var att fråga om jag ville på tjejmiddag hos Josephine på lördag och det är ju klart jag ville :)
Någon som har något middags tips till mig? :)

T

Tisdag

Ja jag såg nu att jag skrivit fel i förra inlägget och jag menar såklart att benet bara blev sämre, tråkigt nog :/ Nu är jag i alla fall mätt och glad på pannkakor då Thomas bestämt att det skulla vara gulashsoppa (?), antar att många tycker om det men jag är inte en utav dom. Enda gången jag kan äta det är i toppstugan i skidbacken under en kall dag. Eftersom jag ska till spanien blir det ingen skidåkning för mig iår, tyvärr, tråkigt eftersom jag påminns varje gång jag går in i gardebroben. Men jag deppar verkligen inte för jag tänker pressa och spela tennis i shorts och bikini under nyår ;) Från det ena till det andra blev det hära haha. Nu börjar vänner igen så jag ska kolla på det nu. Och ni glömmer väl inte DH ikväll? Thomas ska springa upp och köpa B&J till mig nu, hihi ;) Pusspuss!

T

"Godmorgon"

Jag ligger i sängen med ett svullet och riktigt ont ben, det kändes lite på idrotten men blev bättre när jag skulle gå hem :/ Har inte så mycket annat att säga förutom att jag hoppas att ni får en bra dag :) Pusspuss

T

Dagens födelsedagsbarn :)

För att inte glömma bort idag fyller Rebecca år så glöm inte att gratta henne :)

God eftermiddag

Nu sitter jag här i soffan men proppfull mage av wook som Thomas gjorde, ska snart ta och göra mig något gott och gott i mig bara för att. Idag på modeklassens omtalande idrotts lektioener (katastrof) så spelade vi handboll och jag har varken några större armmuskler eller hander vilket gjorde att det inte gick så bra för mig men vi hade kul i alla fall :)
Vad har ni gjort idag och hur har erat lov varit? :)

mobil rensning

Godmorgon sötnosar, nu sitter jagg på min svenska lektion. Sandra och Rebecca håller på och äcklar sig med snoppar, analer, munnar med mera och dom går mig på nerverva lite granna. Vi har snart en håltimme för våran data lärare är sjuk, efter det blir det våran hatade idrott lektion. Men här får ni lite billder från min mobil rensning :)


Rummet

Nu är jag hemma och sängen är klar, när vi var klara såg jag att fondväggen passar ganska bra till sägen nu men det kommmer att bli fint sen också med med den blå väggen och vita tavlan. Men det blir inte förns senare i höst. Nu trivs jag reda mycket bättre och det var tom. roligt att damsuga och fuffa kuddar och sånt :) Nu ska jag dricka upp min julmust, ja det säljs redan och på ikea :O, och kolla på en film eller tv. Ni får ha en fortsatt bra dag sötnosar :)


T

Veckans sämsta dag

Nu försvann tyvärr hela inlägget så jag skriver senare, för nu måste jag till ikea.
Hoppas ni får en riktigt bra dag i alla fall :)

T

Det är något fel så jag kan tyvärr inte uppdatera :/


Natti sötisar

Efter det lilla gäst inlägget så är det nu min tur att säga god natt till alla för nu ska jag, min popcorns påse och mitt cola glas krypa i säng och sen blir det väl någon skräckis eftersom det är en på varje kanal ikväll vid 11 tiden ;) Ni får sova så gott och ikväll blir det inget blogg kollande för mig för en gångs skull, Pusspuss på er :)

T

Gäst i bloggen ;)

Eftersom att Therése gästa min blogg så får jag gästa hennes :D

Jag älskar dig Therése mer än ord kan beskriva och det har varit vi nu i över 1år och jag är så jävla tacksam att jag fann dig, för du har fått mig till en helt ny person, du har alltid funnits där för mig och jag uppskattar det till 100%. Det finns ingen annan som bryr sig eller lyssnar som du gör, jag vill alltid att det ska vara du&jag. Och det är vi två mot världen! Snart får vi göra en liten bebis :( för jag vill ha en familj med dig älskling!!! JAG ÄLSKAR DIG!!

/ Din Joakim

lilla rummet :)

Nu har jag bara damsugningen kvar, usch! Men så hära blev det med kuddarna och filten som jag köpte så "fabrik" i Forum Nacka, jag blev riktigt nöjd faktist. Måste bara åka och köpa överkastet, ska jag ha ett beiget eller ett blått? :) 
(fond väggen ska vara marik blå, resten är caffe latte)



Och hära sitter jag nu på min stora kudde och skriver, kan det bli bättre? ;)


Lite utav min lördag :)

Nu är jag äntligen hem kommen och jag vet exakt vad jag vill göra med mitt rum! Vi har vart i Forum Nacka hela dagen och kollat runt, köpte bara tre kuddar och en filt ska till ikea och köpa ett överkast som jag vill ha. Måla den mindre fina fondtapeten marin blå och ha en vit "tavla" med olika sjö märken, affären i forum hade tyvärr slutat sälja just den tavlan men på NK gör fortfarande det men den var dyrare dära men jag har bestämmt mig och då vill jag ha så annars kommer jag inte att blir nöjd eller trivas :/ Nu ska jag äntligen få fixa lite med mitt rum, ska även städa lite, och så får jag lägga upp bild på mina kuddar och så sen :)
Hur skulle ni vilja ha ert rum och i vilket tema? :)

T

RSS 2.0