somliga är mer perfekta än andra..


Kanske många skönhets och retuschering men hon är ju nästan perfekt, om man inte tänker på henne IQ vill säga. Men men hon är så dära söt snygg som jag skulle vilja vara ;)

haha

Haha nu förstår jag verkligen att Thomas inte vet vad musik är för där nere nu har han satt på en version av här kommer alla känslorna på en och samma gång, från en body work skiva som jag köpte för kanske 5 år sen. Ni kan ju fantisera om hur den låter med en tjej röst ;)

Fredag


Måste bara tipsa er om den hära otroligt sköna hudlotionen från Hawaiian Tropic. Den är så himla fet och återfuktar verkligen. Idag när jag legat hära med tandvärk(igen) så har jag pysslat om mig själv lite, först med en riktigt återfuktande ansiksmask och sen den hära krämen och med mitt fantastiska läppbalsam (försvarets hudsalva).
Som sagt har jag varit hemma idag också, när jag gick upp kände jag hur ont jag hade i min tand så jag tog två alvedon och hoppa in i duschen, började sminka mig, försökte äta något men då fick jag såna otroliga ilningar. Och då förstod jag att jag inte kunde gå till skolan även om jag kände att jag behövde det, för jag är ingen som tycker om att gnälla inför andra än min mamma ;) Så mamma ringde och sjukanmälde mig så jag fortsatte sova en timma sen kollade jag på någon dålig film, och bara legat hära utan äta något förutom några m&m's. Mamma ringde mig för två timmar sen och sa att vi skulle äta vi 7 så då tog jag 3 alvedon så jag förhoppningsvis ska kunna äta. Jaja nu gnäller jag i alla fall och det ska jag inte göra. Hur ska ni spendera eran fredag? :)

T

synd om mig

Lilla Sessans tand gör ont igen :(


Robin Stahl

Det hära var faktiskt den första låten jag la upp här i bloggen, och 200 inlägg senare tycker jag fortfarande om den. Hoppas ni också gör det för med denna säger jag ännu en gång god natt :)

torsdag


Hej. Idag har jag varit hemma från skolan, haft ont i huvudet och känt mig nere och inte på humör alls. Men imorgon blir det skolan igen, kände att jag vara värd att vara hemma och ha ont i huvudet eftersom jag knappt missat en dag på jag vet inte hur länge. Så idag har jag kollat SATC, ätit chips och druckit cola men inte sovit för att inte förstöra dags rytmen (för vuxet egentligen uttryck). Skulle helst vilja ligga hemma imorgon också men det går inte att vara hemma mera än en dag för då missar man allt för mycket och jag måste till skolan och stänga av min dator över helgen för det har stått på sen innan jul lovet började och bara varit avstängd i max 5min samanlagt. Jaja onödigt prat, har egentligen inget att säga. Men jag skriver nog imorgon då jag ska ta och skriva ihop ett nytt cv också. Ni får sova så gott.

T

roligt

Hahaha hur skön är inte killen i Skärholmen som ville byta namn till... håll i er.. Hallå!! 
Ibland undrar man hur folk kommer på allt sånt dära ;)
Men nu ropar kudden och mitt täcke, natti <3

Lååt

Måste bara säga att jag får rysningar av Kim's låt och röst. För er som inte vet så är han med i "Made in Sweden" där idol juryn ska försöka få dom att slå igenom. Jag hoppas man får se mer av dom både utomlands och här i Sverige.

Bilder

Hejsan, nu sitter jag hära i skolan och vi har precis ätit eller det blev bara lite kezo och makaroner. Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från Melinas mobil ;)



T

Mitt 200ade inlägg :)

Hejsan, det har varit riktigt dålig uppdagering måste jag erkänna men det är några som håller sig kvar. Jag är nyfiken på vilka ni är men när jag frågar saker så svarar ni inte men när jag inte frågar så gör nu det. Så nu låter jag bli att fråga så kan ni svara ;) Imorgon ska ni få massa roliga bilder från början av vårat skolår i augusti och september och andra såklart :) Snart flyttar Joakim hem till Stockholm igen och gud så jag längtar efter min lilla prins! Vet inte exakt vilket datum men jag återkommer antagligen med det ;) Imorgon är det onsdag vilket betyder att jag börjar vid 08.50 (jobbigt!!). Vi har tydligen någon engelska uppsats imorgon men har ingen aning om vad det är men får allt ta mig till skolan och chansa lite (även det jobbigt!).
Jag pratade även med min mamma om slingor och sånt som jag vill göra snart. men mamma tycker jag ska göra det lite senare men för att det ska se naturligare ut om jag gör dom när solen börjar titta fram. Men saningen är den att jag känner mig bara sååå blek och det bara hänger och hånger när jag är mörkhårig. Kanske bara inbildning men man känner sig så mycket frächare med lite slingor osv. Men men mycket snack om lite saker, Nu ska jag kila uppåt och tvätta mig och göra ordning mig för lite sömn, pusspuss :)

T

nytt facebook namn, lilla prinsessan Therése :)


nytt som flyttar in :)


Skor: DinSko 50:- Trosor: Cubus 40:- T-shirt: Gina tricot 100:-

Tisdag

Hejsan, nu är jag hemma, har ätit nudlar och egen glass. Idag har jag bara varit i skolan och sen i centrum och köpt lite saker. Annars har jag inte så mycket annat att skriva förutom att näste vecka tror jag det var så ska vi på mode visning hära brevid våran lägenhet på Stockholms modecenter, så det ska bli kul, hoppas bara att det blir en hel dag så jag slipper åka till skolan och sen tillbaka hela vägen i alla fall ;) Tänkte bjuda på två outfits, gårdagens och dagens, sen lägger jag upp bild på det jag köpte idag också lite senare :)


Tunika: H&M , Kofta: Zara , Leggings: Gina


T-shirt, Linne, Leggings: Gina , Kofta: från spanien


T


Måndag

Hejsan, nu sitter jag äntligen upp. När vi slutat kom mamma till centrum och så köpte vi lite grejs sen åkte vi hem och då somnade jag i soffan och sov ungefär till 7. Sen lagade jag mat till mig och mamma för Thomas är på grekiska kurs på söder någonstans ;) Nu kollar på på bonde söker fru bröllopet, töntigt. dom har varit tillsammans i ett halv år och ska gifta sig?! Jo jag förstpr också att man är nykär det första året... Som dom säger, man ska bara gifta sig en gång, och då ska man ha varit tillsammans i flera år och man ska vara säker på beslutet i flera år inte bara just det första halv året tillsammans :s
Ojoj så jag brusar upp mig, men jag ska ta och kolla på skor som jag ska försöka investera i. Jag försöka lägga in någon blid sen då dom som blir favoriter, eller så gör jag det imorgon :)

T

Söndag

Hej på er, nu har min storebror och hans tjej precis åkt. När dom kom sa Camilla att vi skulle kolla på Rickards hand och som han brukar komma ibland med stora bandage och liknande, men nu var tummen helt inpackad. För i fredags när han skulle skära till lite fönster rutor (han är glasmästare) så råkade han skära av sig tumtoppen, och då är det inte lite skin utan en tredjedal utan nageln. När han gjorde det så märkte han inget förns han såg allt blod på golvet. Så dom åkte in men dom kunde inte sy på biten idag så hans tumme kommar att vara rak sen och nu är det helt öppet för det går ju inte att sy igen eller något, ÄCKLIGT! Om ni bara hade sett han händer och hur ärriga dom är så skulle ni inte bli förvånade, men det hära var nog det värsta ;) Och det han sa var "det är sånt som händer" Pucko :p
Jaja kände bara att jag behövde skriva anv mig om det dära, kanske skriver igen annars får ni sova så gott :)

Camilla och Rickard på mammas födelsedag.  


T

lördag

Hejsan, nu såg jag att jag snart är upp i 200 inlägg i den hära bloggen ;) Haha men nu har våra gäster gått och ena frugan sa precis som min lärare att jag borde bli skådespelare, och jag förstår inte varför, visst är jag bra på att spela men jag skulle dö av nervösitet ;) Men jag tog kort på min outfit, enkel och lite halv söt ändå tycker jag. OCh när jag kollade på bilderna jag tog såg jag att jag hade något sne smile och när jag tänker efter gör jag nog så ganska ofta haha och jag har inte ens tänkt på det förns jag såg att jag hade sånt på ca 3-5 bilder ;)

Tröja; Monki
Bh som syns; Amarican Apparel
Byssor; Cheap monday


T

lördag

Hejsan på er sötnosar, idag har jag spenderat dagen med att städa mitt rum och inget annat. Nu har jag duschat och ska fixa mig och bestämma kläder för vi får gäster ikväll. Ville bara säga att jag lever, skriver säger något mera sen innan jag lägger mig. Pusspuss så länge!

T

nytt nytt

Idag när jag kom in på monki och Weekday så var det 75% rea, hur galet var inte det? :O Men men nu får ni kolla på kläderna om ni orkar :)

Bild 1: T-shirt Gina tricot 130:- , Hängslän H&M 70:-
Bild 2: Klänning Monki 37,50:- (!!!!)
Bild 3: Tröja Monki 50:-
Bild 4: Bh:ar Amarican Apparel 90:-/st, Hårband Monki 40:-
Bild 5-6: Jacka Vila 599:-, man ser tyvärr inte hur fin den är.
Köpte även ett par leggings på Gina tricot :)
  
  

Fredag

Hej på er, jag har ungefär inte haft någon tod att skriva i dag faktiskt. Kom hem för ungefär 2 timamr sen men då började vi laga mat och så har vi ätit. Innan det var jag och köpte jag lite saker när jag var klart mötte jag upp mamma och Thomas på Tiffany's så åkte vi hem tillsammans. Jag lägger snart upp ett nytt inlägg med massa bilder på kläderna som ska få bosätta sig i min trånga garderob :)

Hära får ni en liten bild från imorse, blev ingen bra bild på kläderna. Men jag hade min nya hallonröda tröja från Rules by Mary, lika så skärpet men roseten. Har också ett par jätte gammla Miss Sixty jeans ;)


T

Ny klänning, super nöjd!


Det hära var vad som hade kommit hem till oss idag, tycker ni också att den är söt? :)
 Jag beställde hem den förra veckan och annars brukar det tydligen ta längre
tid när man beställer hem från stylebystars, men nu gick det fort och bra :)



T


ge mig maaaaat!

Nu sitter jag hära i min säng igen och tittar på rummet jag så lätt stökar ner om och om igen! Måste städa igen och få ordning på stället! Idag hade vi matte prov som inte alls gick bra, men förhoppningsvis ett G i alla fall. Blev varken jacka eller annan shopping idag för min mamma har en dålig vana att ignonera mig och glömma och kolla om någon har ringt eller skickat sms till henne. Jag ska egentligen laga mat i dag men har absolut ingen lust så mamma för göra det eftersom det ändå bara är jag och hon som ska äta. Hoppades på att Vila skulle finnas i forum men det gjorde det såklart inte, men jag får helt enkelt visa er jackan imorgon om min mor nu slutar undvika mig hela tiden! Men nu kom hon hem så jag ska sluta äta allt detta godis och kolla vad mamma köpt till mig, kanske är något roligt och då får ni också se, puss puss så länge!

T

torsdag

Godmorgon, hann inte skriva något imorse men nu sitter jag hära på engelska lektionen och skriver ;) Jag försov mig idag igen men menliga skicka ett sms 40 min innan jag skulle gå och frågade om jag var vaken, men självklart låg jag och drömde. Så jag flög upp och in i duschen och direkt ut och börja sminka mig, slänngde på mig kläder och sen ut till bussen men jag hann även om det var bussen som jag sen och inte jag ;) På rasten vi hade nyss så skulel vi försöka göra våra iv-val men det gick inte alls för det är helt överbelastat och imorgon ska vi hinna göra valet och skriva ut sen så våra föräldrar ska kunna skriva under, eftersom vi är under 18. Men det gick inte alls  så vi får hoppas på att det fungerar imorgon. Men idag ska jag som sagt förhoppningsvis köpa en ny jacka och byta jupsuiten till small eller medium. Men när vi gjort våran uppgift ska vi får sluta och äta :)

T

Godnatt


Ville bara söga godnatt till er och visa er en mindre fin Therése, det är såhära jag faktiskt ser ut utan mitt lilla smink ^ Imorgon börjar jag vid 20 över 10 så jag kanske hinner skriva innan jag åker, har även matte prov imorgon som jag ska försöka att klara eftersom jag ska läsa matte b snart så vore det bra att klara av matte a först ;) och imorgon får ni förhoppningsvis se en ny jacka som jag antagligen ska köpa, eller ah min mamma och så ska jag bya jumpsuiten till en större storlek och sen köpa en annan liten rolig grej som jag ska inklusera i min outfit på fredag, haha. Men om någon nu läser det hära så god natt så hörs vi imorgon sötisar <3


T

Onsdag


 
Gode dagens. Idag fick bara två små kassar följa med hem även om det var menat att ett par sko skulle följa med mig hem, men dom kändes inte helt sjävlklra så dom fick inte flytta hem till mig :( Men idag försov jag mig big time, eller jag vaknade men sen somnade jag om så ringede Melina och väckte mig men jag kom till skolan ungefär 20 över 10 ^ Efter skolan åkte jag in till stan, hittade ett par as snygga skor från topshop som var på rea så dom kostade bara 350:- men dom fanns tyvärr bara i storlek 40 och 41. Sen åkte jag till Götgatan och gick in på American Apparel och köpte lite saker till sommaren.


Tröja och skärp båda för 49 kr st från Gina.

Alla tre från AA
T-shirt 169 :-
Body 279 :-
Jumpsuit 169 :-


VIKTIGT!

Jag har faktiskt ett litet kort
men otroligt meningsfullt medelande!

 
ALLA människor som dödar spindlar,
sluta med det när det är minusgrader
för då snöar istället för att regna och då blir slask!!!
Låt oss få sommar någon gång sommar hatare!


 /Therése  
  som är   
vintertrött!


middag idag


Fiskpinnar, dill och citron sås med potatis och palstenacks mos, mums :)

dagens


Tröja - H&M, Linne - Ginatricot, Strumpbyxor - H&M



Igår både lagade jag mat, städade mitt rum och vek min tvätt. Duktiga Therése borde snart få flytta hemifrån låter det som (a) Haha. Men idag har jag varit i skolan som vanligt, varit riktigt duktig. Eller vi hade en riktigt lektion eftersom vi kollade på film första, sen samhälle och sen prat med SYV om dom 100 poängen som vi måste välja en eller två kurser för. Jag ska i alla välja matte B, eftersom man behöver det för att läsa vidare och sen kanske bild och form för det fanns inget annat som intresserade mig på 50 poäng. Det är roligt på något sät att man får välja själv :)   Idag ska mamma på bio, så jag ska laga mat till mig och Thomas så jag tror det bara blir fiskpinnar med potatis och någon sås, sen ska jag ta och byta sängkläder, små fixa lite i mitt rum och damsuga  :)
Vad har ni gjort idag? :)

T


dagens


Kofta - Zara, T-shirt - Ginatricot, Leggings (m. dragkedja längst ner) - Åhléns

Hejsan sötnosar, idag är jag nog inte på speciellt bra humör men jag försöker hålla mig på bra humör ändå även om det inte går speciellt mycket. På vägen hem ringde jag och frågade mamma om hon hade det dära korten man behövde för att kunna beställa hem från GoJane eftersom alla kort inte fungerar men självklart har hon inte det och inte Thomas heller. Så det var ju pretty köööört! Varför kan inte kläder och skor vilja mig väl?! Men lilla stackars jag ska ut på jakt efter en skinnjacka till för vårväder eller någon annan, har sett en fin på vila som jag kanske ska ta och testa imorgon om jag har tid och orkar, får trösta mig med det och kanske något par skor från h&m ^ Men snart ska jag laga mat och det blir kycklig wook med färska grönsaker och nudlar eller ris :)
Hur har eran dag varit idag? :D Pusspuss på er så hörs vi sen :)

T

åååh

Jag var inne i Wilmas blogg och hittade dom hära bilderna på min absolut favorit, Klingan. Hur vacker är hon inte?!


Nätshopping är det bästa som finns (a)

Visst är det hära värt 1010 kr? Behöver många Ja'n nu! :) Och Melina säger i sin nät guide om GoJane att tullen kan bli på 300kr, och då blir det kanske 600 för dessa men men,
 men vad gör man inte för skor? (a)





 

T


Söndag

Ingen bloggning igår, vad händer med mina skrivar fingrar som bara älskar att skriva? :o Vi kan säga att jag hade en sån dära kallat "bloggpaus" som alla hade efter att blondinbella tog en efter hon gick in i väggen. Haha nejdå men jag var helt inne i skor, skor och skor, för er som inte vet så äääälskar jag skor och vill ha alla världens klackar (!!!!!!) och jag kan knappt gå in på topshop utan att vilja köpa massa 15-18 cm klackar med massa platå! När jag skaffar mig ett jobb ska jag köpa massor av skor och göra en klingan och ställa upp dom i en stor hel väggs hylla, alla små fina konstverk! :) Jaja nog om skor även om jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst ;)
Idag skulle jag varit, eller ska vara med en gammal kompis Nathalie som jag inte träffat på huuuur länge som helst! Men jag får inte tag på henne så vi får se hur det blir med den saken, kommer hon måste jag städa rummet och kommer hon inte gör jag det nog i alla fall och sen ska jag ta mig i kragen och kolla på SATC och ta en liten promenad på isen utan för eller något. Men jag är så himla sugen på att åka skridskor men sånna har jag ju nte så det får kanske bli nästa år om det kommer någon is då :) Vad ska ni göra idag? :)
Men nu ska jag inte skriva mera, skriver nog mera sen för mina små fingrar får inte nog nu när jag väl börjat ;) Pusspuss så länge :)

T

Fredag kväll

Hejsan på er alla sötnosar. I slutet av skoldagen ville mitt huvud döda mig! Hela vägen hem höll det på och sprängas och när jag äntligen kommer hem har vi ingen alvedon, vad är det för stil?! Så jag somnade istället och så vaknade jag när mamma och Thomas kom hem och då tryckte jag i mig 3 alvedon och började laga mat, tacos blev det ikväll. Har inte ätit det på hur länge som helst men då uppskattar man det mera och jag blir trött på det ganska snabbt så en gång varannan vecka bruckar passa bra ;)
Jag kollade på massa hus och lägenheter i Grekland med Thomas nyss (västa idag var 92 tusen per vecka) så jag missade Let's Dance men nu kollade jag på genom gången och låtarna den hära veckan var riktigt bra, jag blev lite förvänad ;)
Nu tänkte jag kolla lite bloggar och sen försöka komma ihåg att kolla på The city, som handlar om otroligt vackra Whitney Prot som tidigare var med i The hills men sedan fick jobb hos Diane Von Furstenburg i New York. Efter att ha sett ett av 4 avsnitt har det faktiskt visat sig vara riktigt bra, och jag ska skärpa mig och fortsätta kolla. Men nu vill jag hälsa er en trevlig kväll medns jag ligger hära förkyld och tycker synd om mig själv :)

T

några bilder :)



Även två paint bilder, första av Melina och andra av Rebecca :)


Rebecca, jag, Melina, Sandra och Carro  :)

liten uppdatering

Hejsan! Nu har vi haft engelska och lite lekar som mitt lag sjkälvklart vann ;) VI har inte gjort mycket annat idag eftersom vi bara har två lektioner i dag, men nu har vi någon Marja på information och layout A  lektionen, hur tråkigt som helst och absolut ingen lyssnar!
Det var jättelänge sen som vi fick en dagens outfit så nu får ni det :)
Jacka: Ginatricot
Klänning: att.
Leggings: H&M
Armband: Ms Bijoux


T

Handling

Nu är vi hemma igen, och oj vad jag har saknat att handla ;) Det blev en hel del, kan skriva upp min meny imorgon så kanske andra också får idéer. Nu ska jag bara mysa i min säng och kolla på sex and the city, efter att vi har kollat på husen som vi fått svar på att vi kan få hyra dom veckorna som vi vill, så vi ska bestämma oss :) Jag har faktiskt lite ångest att börja kolla för det är bara en säsong kvar, men jag ska göra det sen får jag väl köpa filmen någon dag :) Jag skriver i morgon igen, och jag bara undrar vad skulle ni som läser min lilla blogg vilja ha mer av? Bilder, inlägg, recept, bakning eller kanske tips om lite allt möjligt? Berätta för mig :)


Den hära fick fick följa med mig hem, favorit Klingan är ju med :)

T


all denna mat

Blev inget the city utan bara massa bloggar och lite tv vid sidan om ;) Och så fick jag ett sms av Thomas "Vi är påväg hem nu. Hoppas du gjort klart mat listan vi ska åka och handla efter vi ätit. Kram mamma och Tomas". Då brast paniken ut för jag hade helt och hållet glömt bort det, (vi har var tredje vecka att bestämma och laga mat). Men som tur pratade jag med Emma på msn och hon bor ju inte hemma så hon kan ju det dära med lätt och god mat som tur är, hon räddade mig för jag hade absolut inget annat jag ville ha än tacos imorgon ;) En sak jag verkligen hatar med att bestämma mat för en vecka är att om man är sugen på något så kan man inte bara åka och köpa det som jag och mamma gjorde förut när vi bodde ensamma och vi var stammisar på sjövikshallen i liljehomenskajen. Men det belv såklart också dryare och onyttigare men men, hon tränar och jag går ju itne upp i vikt så det gör desamma ;)
Men nu ska vi äta och sen handla, pusspuss :)

T

Snart helg

Hej, nu ligger jag hära i min säng igen och kollar på My sweet 16 på MVT. Blev varken uppdatering imorse eftersom jag somnade om och sov till 20 och skulle gå 10 över, men jag hann i alla fall som tur var :) Idag har vi bara haft engelska, lunch och två timmars matte lektion som faktiskt inte alls var så dum, och jag räknade för en gångs skull också ;) Och vet ni vad det allra värsta är då? Att det snöa idag när vi kom ut från donken! Trött på vintern och att bara ha tråkiga kläder på mig, ge mig sommar! Men nu ska jag kolla på the city, pusspuss :)


Min nya shorta åkte på i all hast :)

T

Onsdag


Hejsan på ersan, inte en uppdatering på hela dagen, aja baja på mig! Idag när jag kom hem kröp jag ner i sängen tände några ljus, satte på en film och mös lite. Sen när mamma kom hem skulle vi beställa en kjol och en klänning från stylebystars men när jag la kjolen i korgen och sen letade vidare efter klänningen och skulle betala så hade någon hunnit köpa kjolen!!!! Arg blir man, aldrig vill kläder och väskor mig väl! Sen har mamma och Thomas kollat på hus i grekland som vi ska hyra i sommar, hittade så himla många fina men dom som inte hade dåligt inrednings smak kostade 20-37 tusen i veckan, och det skulle bli minst 60 000 för tre veckor och det är hyteriskt!
Imorgon börjar jag vid 20 över 10 så jag kanske hinner skriva något innan jag åker, men nu ska jag ta och mysa ner mig igen, pusspuss :)


Klänningen som kommer hem,
Kjolen som ingen vill att jag sa ha!

T

Ett litet hej till er :)

Hej hej från mig och Melli :)

Onödigt men var bara tvungen att skriva ;)

Kan man få mer otur än vad vi fick nyss eller? Jag hade lovat mamma ända sen i torsdags att färga hennes utväxt, när jag var klar skulle jag skälja av händerna i badkaret men trycket var så dåligt att man inte kunde sätta på duchmunstycket utan det var bara grejen som man har när man fyller badkaret. Så smart som jag var hämtade jag en hink och fyllde den för jag vet hur mycket det verkligen svider om färgen sitter för länge! När det skulle sköljas ut var allt vatten borta så jag fick stå och ösa ur hinken men när vi var klara och vi satt i balsamet så fungerar vattnet igen. Haha det som skulle tagit max 20 min tog ungefär 40min :p

T

Tisdag :D

Hejsan sötnosar!
Vet att jag lovade en uppdatering från skolan men ärligt har jag inte haft tid. Vi började vid halv tio och då skulle vi ha arbetssätt och lärande, läraren hade tänkt att vi skulle få kolla på en film och sen nästa gång svara på frågor om den. Så vi fick gå till drama rummet där det var varmt och massa madrasser, när dvd spelaren inte fungerade så fick vi göra lite "lekar" som har med sammarbete att göra så det var kul. Efter lunchen skulle vi ha samhälle men läraren kom aldrig så vi gick till centrum och jag hittade en tröja på MQ. Sen följde jag med Sandra in till stan och så hittade jag en shorta och ett linne/t-shirt  på topshop. Men nu är jag hemma och ska kolla massa sex and the city, jag skriver mera sen. Pusspuss!

Röd tröja från Rules by Mary, 600kr men det var halva priset så det blev 300kr för den.
Shorta från Topshop, i vanliga fall 450 men nu 150kr.
Linnet med Kate Moss, 400kr från början men nu bara 100kr :)

T

Natti natti från vesslan :)

Nu ville jag bara säga godnatt till er sötnosar innan jag sätter på sex and the city och orkar se ett avsnitt. Tänkte visa er dom hära små lamporna, jag fick i julkapp men mamma fixade idag,
visst är riktigt dom söta dära? :)




T


Helt okej måndag :)

Först och främst! HUR KÄR BLIR MAN INTE?!?!??!?!?! MYCKET!!!!


Idag hade vi två nya kurser som dom två lärarna satt ihop till en, och jag känenr på mig att jag kommer ääälska den lektionen! Den är praktisk och vi ska pyssla och ha oss :D Just nu ska vi göra sjalar och förpackningar till någon annan, jag och Anna fick varandra vilket jag blev glad över! Ska verkligen bli jätte kul har det i huvudet och hoppas verkligen att det blir lika fint som jag tänker mig :) Anna är duktig på det mesta så min lär också bli fin tror jag, haha självklart lägger jag upp bilder senare när det är klart ;)
Senare har vi också haft andra lektioner och sen en hål timma innan idrotten, då jag hittade sötnosen över och jag blev kär på en gång! Den hittade jag på skovision där dom håller på och säljer ut allt och därför 30% på allt, väskan som är från Friis & Company kostade i vanliga fall 699:- men nu ungefär 490:-. Sen efter det blev det mat på donken sen vidare till idrotten där vi var ungefär ca. 7 st. Så vi fick bestämma själva vad vi ville göra så det blev innebandy, och det var hur kul som helst ;)
Sen kom jag hem vid ungefär 5 så då kom mamma straks efter mig och Thomas hade redan lagat mat så då åt vi och sen så åkte vi till ikea för att lämna tillbaka ett par dukar och sen köpa lampor, och jag köpte godis. Tänkte att jag ska sova snart eftersom jag sov så dåligt i natt och för att jag somnade i bilen påväg hem ;)
Jag lovar nästan en uppdatering imorgon från skolan om jag får tid, pusspuss :D



T

God morgon

Godmogon, tänkte börja med en låt men vet inte alls om den nedamför fungerar men vi hoppas på det annars kan ni lyssna och framför allt kolla hära ;) Hoppas ni sovit gott, själv kunde jag inte alls somna igår, jag ska snart åka till skolan så kanske ska fortsätta fixa  mig skulle egentligen bara kolla bussen, pusspuss :D


Edit: det verkar inte fungerar ^
T

Söndag kväll

Snart, snart (så fort jag hittar en ny frisör eftersom jag inte kan åka 2½timma för 2 timmars tid och sen 2½timma hem) ska jag fixa mitt hår! Men Nu vet jag i alla fall vad jag ska göra, min mammas plånbok lär inte bli glad och inte mitt rum heller som får vänta på ommöblering :( Men om jag tonar gyllenbrunt och gör två eller tre olika färger av ljust i mina slingor så lär det bli bra :D
En annan sak som jag verkligen längtar efter är att flytta hemifrån och få kolla på tapeter, gardiner, möbler, små saker. Ja ni vet allt sånt som inte en designer kan göra perfekt för en själv, åh vad jag längtar!
Men nu har jag i alla fall kollat klart på "A lot like love" och jag bara älskar den filmen, ochjag älskar Ashton som alltid är samma söta, töntiga roliga kille ;) Jag rekomendera den verkligen om du tycker om kärleks komedier som t ex "Nothing hill". Men nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon, pusspuss :)

T


Planering för mitt lilla rum

Nu har jag suttit och knåpat och haft mig för att visa ungefär hur jag vill ha mitt rum, självklart är det massa små saker som ska ge det hela personlighet. Sakerna är på ett ungefär som jag vill ha. Förutom sitt mödeln och sängen :) Säg vad ni tycker! :)


   


Söndag :)

Hejsan på er, en hel dag på ikea och massa städning därav den dåliga uppdateringen. Planerar ju en hel ändring i mitt rum så det var ingen ide att köpa några tavlor och sånt, men vi kollade på den runda sängen som jag vill ha och den gick på unegfär 7000 och sen en liten soffa som jag vill ha går på 3500, sen blir det ju massa små krafs också men jag inte hittat någon stor helväggs hylla förutom den som skulle kosta 28 900 och det är ju för mycket men det finns nog liknande på ikea med orkade faktiskt inte kolla på sånt idag, men får ta det när vi åker dit igen :)
Men nu behöver jag verkligen eran hjälp! Vad ska jag göra med min fond vägg? Och hjälp mig nu! Vitt, marinblått eller låta den vara?


T




Hur snyggt är inte det hära med gardiner på väggen?! 

Godnatt

Nu ska Therése hoppa i säng och kolla på sex and the city, drar mig från att kolla för då kommer det ju att ta slut snart :( Men vi hörs imorgon sötnosar annars finns jag på mobilen. Om jag inte hinner skriva innan ikea så vet ni vart jag håller hus i alla fall :) Pusspuss och god natt sötnosar!

T

Inatt ska jag drömma om en sånhära (A)


vad ska jag göra med mitt hår?

När vi ändå pratar om ändring, vad ska jag göra med mitt tråkiga hår som bara hänger? Funderar så att göra gyllenbrunt eller kanske göra massa ljusa slingor igen och kanske permaneta Carrie lockar eller mera Sarahs egna, vad tycker ni? :)

Inrednings tokig!

Hej på er, jag har suttit och tänkt lite på vad jag vill göra mitt rum. Har lite idér men allt blir grymt dyrt så det får väl bli lite i taget eller leta lite på IKEA istället för mio, men Melina kanske vill fixa lite rebatt till mig? (a) Men jag har ju inte alls mycket att röra mig på men jag ska göra det bästa av dessa 2,25X2,75meterna som jag har. Ska försöka skaffa mig vad jag alltid velat ha, en RUND säng! Och sen en stor bokhylla på en hel vägg, måla vitt på en vägg, hyllor med lådor i, en soffdel, som är lite av mina idér. Älskar ju svart och vitt för det är ju tidslös formel men sen är det olika möbler som håller olika lång tider. Men jag ääälskar att lev mig in i olika möbel kataloger och planera och plander om tills allt är perfekt, det är absolut inget fel alls på mitt rum nu men vi har ställt in saker som jag egentligen inte allst vill ha dära, t ex ett datorskåp till våran stationära dator, och en byrå. Jag vill ha en ny rymlig tv bänk, annan sortsförvaraing om jag inte får in det i garderob. Imorgon ska vi till ikea så får ta oh kolla runt en aning då efter lite saker ;)

Haha blev ett långt och ett skriva av mig inlägg ;) Men jag ska fortsätta fantisera nu och försöka att hitta en ikea katalog och sitta och dregla i ;) Pusspuss!

T

skit

Arg arg arg arg arg arg arg Therese! Aldrig kommer jag att bli med en Chanel bebis!

lite bilder :)

Klänningen jag köpte igår, från att. och för bara 249 :-


Chanel 219 satin black. 230:-


Tisdag..? .. Nej fredag! :D

Hejsan, sitter nu på min mammas jobb. Har precis ätit tårta och målat mina naglar, svarta ;) Hade tänk att skriva idag i skolan men det blev inte så eftersom första lektionen var inställd och andra varade i kanske en kvart. Men en skön fredag blev det i alla fall :) Sandra och Melina har tagit massor av bilder idag lägger säkert upp någon sen, tog bild på klänningen imorse jag glömde att visa er igår men nu vet jag inte alls hur man slår på mammas bluetooth på datorn så ni får se den när jag komemr hem och då ska jag lägga upp en bild på vad jag lagade igår också :) Har varit otroligt dåligt på att blogga sen jag kom hem, fyfyfy på mig! 
Igår blev Melina blev med en Chanel 2.55!!! :) 
Som sagt det är ingen väska utan en Chanel, alla tjejers dröm ;)
Jag är verkligen jätte nyfiken på vilka det är som läser min blogg så skulle ni inte kunna lämna en komentar, även om du känner mig så jag vet om det också :)

Men så var det i alla fall fredag och första Let's Dance, inget man kollar på för att man bryr sig utan för att man vill se kändisar skämma ut sig ;) Kanske kan bli lite bio i helgen, något film förslag? Och om inte det så blir det en massa popcorn, ben & jerrys, cola och sex and the city :) En liten myshelg, kanske behöver ta hem sandra och lära henne vad som hör hemma i the hills och sex and the city haha ;) Nu kommer min mamma tillbaka från mötet så nu ska hon få sin dator och sen ska vi iväg och växla pengar och fixa busskorten, pusspuss på er sötnosar som orkade läsa allt det hära ;)
T

blääääähäää

Linde mindre snälla sandra har taggat mig i bla. denna bild på facebook men jag bjuder er på den i alla fall för jag är ju mellan mina två favorit tjejor :)


Ny termin

Hejsan, nu är min blogg back om track om mina läsare är tillbaka :)
Igår blev det inget växla pengar och fixa busskort, fick något urslag på kinden så hade ingen större lust alls att åka in till stan och möta mamma, det blev inte av idag heller för mamma var i kista på möta hela dagen till 4. Men idag var det första dagen tillbaka i skolan, det var helt okej och det var bättre än bäst att få träffa alla igen. Har faktiskt saknat alla jätte mycket :)
Sen kom inbjudningarna till sötnosen Annas "sweet 18" ut på facebook, hur gullig är hon inte och bjudet in hela klassen och massa andra :) När vi började fick vi absolut ingen bra start, men som tur var det en tjej som slutade och kärleken i klassen bara växte och vi växte samman och bra är väl det annars skulle jag och andra gått miste om bla. Anna och det hade vi ju verkligen inte velat!
Idag köpte jag en liten söt sommar klänning på Åhléns från att. som är ljus blå och med så gulliga fickor framtill och skulle se jätte bra ut med mitt flätade skärp från urdan outfiters. Blev helt kär i klänningen på en gång jag såg den och skulle jag itne köpt det så hade jag bara ångrat mig senare, lägger upp bild lite senare. Nu ska jag kolla på lite tv, pusspuss :)

T

(Skrevs för ca en timma sen)

..

Min sista dag på lovet, ska in till stan och byta in mitt buss kort jag fått från skolan och växla pengar. Orkar inte egentligen men man måste göra vad man måste. Och jag ligger fortfarande i sängen utan någon mat alls i magen, ska väl gå upp och kolla i vårat tomma kylskåp och sedan hoppa in i duschen. Vilken dag, som tur blir det en god sallad till middag och massa sex and the city (inkl. popcorn, godis och cola). Jag ska vara i stan om ungefär en och en halv timma så nu måste jag gå upp puss på er sötnosar!


god morgon

ååååh vad jag vill flytta utomlands, var nyss inne på Natacha Peyres kompis blogg och hittade bilder Natachas och Dhanis bostad i L.A och gud så avundsjuk jag blir! tänk att ha sommar året om och komma hem någon vecka om vinterna bara och några veckor på sommaren när allt är härligt hemma! ojoj vad avundsjuk jag är på dom, kolla bara på andra bilden, dom har en egen bio duk med soffor utomhus (!), om man ändå kunde ha det så! Jag hann bara, eller orkade bara kolla på ett program av the city igår så nu blir det att kolla på dom två andra också :)   Skriver mera snart, pusspuss!



En avundsjuk T

Hemma i kalla sverige igen :o

Hej vänner, nära, kära och alla andra underbara varelser!
Hela veckan har varit bra, på vägen ner sov jag hela vägen eftersom jag legat vaken tills vi skulle åka, det var massa turbulens men ja sov då också sov nästan igenom maten också. När vi kom ner var det soligt men blev ganska fort molningt, sen blev det massa mat och sen sängen. Tisdagen rengnade det så då blev det stan och massa affärer, eftersom jag sparar till något speciellt så köpte jag inget då. Sen resten av veckan blev det mat, sol och bad! Eftersom vi hade all inklusiv så blev det fööör mycket cola, glass och mat. Ska inte sitta och skriva ett långt tråkigt inlägg nu som ingen i alla fall inte läser så det kommer väl lite då och då. Och kameran vår funkade inte precis hela tiden så blev inte så mycket bilder men jag ska lägga upp lite som finns :)

Idag har jag bytt in min nyårs klänning som jag skulle haft, kollat massa sex and the city, fikat, lagat mat, packat upp och bara tagit det lugnt. Men just nu står min dvd på paus för snart börjar ju top model och då tänkte jag ge lite plats för ett blogg inlägg också eftersom jag utlovade ett till idag :) Jag skriver mera senare, pusspuss sötnosar :)

En brun T

i mitt 150 inlagg blir det en liten uppdate fran 30 gradig varme

Liten kort uppdatering, och just nu sitter jag i lobbyn ska snart ivag och ata, vadret har varit jatte bra och jag ar lite brun iaf. nagot jag maste skriva nu innan jag glommer bort det ar att dom spelar robin b hara just nu och det ar sjalvklart laten jag tycker om mest, feilds of gold ;) Och vid poolen har dom spelat massa 90-tals hits med A-teens, Aqua och massa andra latar man lyssnade pa som liten ;) Men ni far veta mera imorgon elelr pa tisdag nar jag ar hemma igen :) Pusspuss sotnosar!

T

RSS 2.0