Kings Of Leon - Use Somebody

En liten låt som jag bara kärat ner mig i, enjoy it :)

Fredag

Tro inte att jag glömt bort er! Det är bara blogg.se som nte fungerat för mig, eller så kanske det är vårat internet, ingen aning. Men imorse åkte min mamma och Thomas till Sundsvall, Thomas mamma bor där och hon har ont i benen så dom ska möblera om hemma hos henne så hon slipper springa i trapporna hela tiden varje dag.
Så under helgen ska min storebror och hans tjej Camilla sova hära, mest för att jag hatar att vara ensam hemma av olika skäll ;) Jag duschade för ett tag sen så nu sitter, eller halv ligger jag i soffan och kollar på tv. Ska snart ta och byta säng kläder och damsuga. Jag skriver senare, Pusspuss!

T

..

Vet inte alls hur jag hittade den hära men kille är fan rolig :p


T

Haha, erkänn att det är roligt


Man garvar bara om och om igen haha ;) Det är sånt som man aldrig trodde hände andra än en själv, tur att hon tar det med ett leende i alla fall ;)


T

..


När jag var i globen gick vi in på Synsam för mamma hade problem med sina gladögon, och då sgå jag Gina tricots glasögon collektion som bestod utav 4 olika modeller och dom två till höger var faktiskt snygga på. Jag funderar på och köpa ett par till bågar utan styrka och använda till vardags. Jag får väl visa mig för er i glasögon någon gång ;) Vad tycker ni om dom? Hiss eller diss? :)
Här är i alla fall en del utav armbandet som Rebecca gjorde till mig :) Nu är det dags för middag två, Puss!

Tisdag

Hejsan!
Jag kom hem från ett litet tag sen från vad som skulle vara en snabb lunch med mamma. När jag kom till globen så mådde jag illa och orkade inte äta så jag satt med mamma, hennes kompis Susanna och hennes 1åriga söta son Vincet. Sen följde jag med mamma upp till sitt kontor innan hon skulle ha möte och då fick jag en semla för det är ju trots allt fettisdag idag :) Sen har jag sett en jätte fin klänning på Gina som jag jagat efter, så jag var inne i stan på 3-4 olika gina och hittade den ingenstans, så jag åkte till Nacka Forum för jag har sett den där innan och dum huvud som inte köpte den! men den fanns inte dära heller men jag kom hem med en liten väska från lindex i alla fall 199:- från början men fick 30% rabatt så det blev lite billigare ;)
Påvägen hem köpte jag med mig Burger king mat som jag just tryckt i mig :) Nu ska jag kolla klart på The hills repriserna som går på MTV pusspuss!


(den är mörkare i verkligheten)

T


Måndag

Hej sönosar, idag har jag bara tagit det lugnt. Har inte ens loggat in på datorn förns nu. Såg ett program för någon timma sen på 3an där en brittiskt känd profil skulle pröva och gå ner till "size 0" (strl. 4 i England, 34 i Sverige) från storlek 36 på en månad. Tänk er att alltid ätit när man var hungrig och i frisk vikt och har ett bra BMI till att äta tre mål om dagen med så lite kolhydrater som det bara går och potionerna får bara vara så stora som sin egen knytnäve. Och sen ska du även träna 2 timmar minst varje dag. Det är fan helt jävla sjukt!
Jaja nu ska jag kolla på cold case och äta mina popcorn, god natt och sov gott! Pusspuss

T

Söndag

Hej. I går hade jag fotokurs och vi skulle ta med oss något att fotografera så jag tog med mig en modell istället för en sak, och det blev Rebecca. Vi tog ungefär 300 bilder, till stor del på Rebecca sen några till sammans och några med Josephine i gruppen. Det var riktigt roligt, men eftersom det var så många bilder som jag skulle ladda upp på serven så tog det jätte lång tid och därför kunde jag inte fixa några och ta med dom hem. Och på lördag har vi lov upperhåll men nästa gång ska jag bränna alla på två skivor så ska Rebecca få dom så får hon alla hon vill ha och jag får lära henne hur man ändrar från RAW till JPEG så man kan se på vanlig dator utan photoshop. Så ni får se bilder om ungefär en två veckor.
Nu är det lov och tyvärr har Joakim virus så vi kan inte umgås, men i helgen ska det nog förhoppnings fungera för då tar hans medicin slut. Annars ska jag ta tag i mitt rum, planera om inte för hoppningsvis, jag behöver förvaring! Annars ska jag bara ta och skriva ett CV och skicka ut och ta en lång dag i Forum, blir så shoppingsugen när jag var dära idag. Vi gick till forum idag för vi skulle kolla på en ny tv, kom inte hem med annat än två filmer och en fika i magen ;)

Jaja nu känner mig lite jobbig så jag ska sluta skriva nu för vi ska kolla på "Välkomen till familjen" med bla. Sarah Jessica Parker :) Pusspuss!

T

..

Hejsan, min lilla sjukdom vill tydlgien itne att jag bloggar. Men nu ska jag upp och sova så jag är pigg tills imorgon, kanske lägger upp någon bild på Rebecca imorgon. Pusspuss!

..

Hej på er, jag har leget helt däckad i min säng så där av ingen uppdatering. Jag har max varit vaken i 5 timmar de senaste dygnen. Mamma trodde jag hade fått influensan eftersom jag hade samma symtomer som hennes jobbarkompisar hade haft men en äcklig hosta, huvudvärk, halsont och otrolig träningsvärk i magen men även i ryggen så jag har svårt att gå över huvustaget utan alvedon. Men nu orkar jag itne pladra på, kanske skriver mera senare. Pusspuss <3

T

--

Hejsan, förlåt att jag inte uppdaterat. När jag kom hem så la jag mig i sängen och kollade på tv ett kort tag sen sov jag tills mamma kom hem. Så sov jag en liten stund till sen var det mat. Jag vet inte vad som hänt med mig men jag som aldrig är sjuk har nöstan ständig huvudvärk, förkylning och det skär i min hals hela tiden. Blev klar med min samhällsuppgift för ett tag sen, eftersom det är absolut sista dagen att lämna in imorgon så jag har mailat över den till Rebecca ifall att jag har mera feber imorgon och måste stanna hemma. Fick mitt armband av Rebecca idag som hon har gjort jag får lägga upp bild på det imorgon eller något :) Pusspuss

T

En kväll med 4an

Hahaha ni som sett familjen annorlunda måste ju skratta med mig. Jag vet inte ens hur jag ska förklara men det är bara roligt. Jag och mamma kunde inte sluta skratta. Men nu till något allvaligare, advikaterna börjar nu och då tar dom bla. upp Rickardo mordet. Så ska kolla på den nu från försvars advokatens syn. Pusspuss!

T


Armband


Dom hära små smyckena köpte jag idag för att Rebecca ska kunna göra ett gulligt armband till mig, man hoppas på ett sånt dära gulligt flätat läder band ;) Hon är jätte duktigt, ni kan ju kolla i kategorin "pyssel" i hennes blogg så kan ni ju se lite av det hon gjort :) Den första symbolen är mitt stjärntecken, jungfru, sen ett ankare och ett litet T :)

T

Ny måndag, ny vecka

Nu har jag varit hemma ett tag, och nu kommer också dom utlovade bilderna på mina kläderna jag köpte i lösdasg längs ner :) Idag började dagen med att vi möttes upp på centralen och tog 47an till Nordiska Museet, för att se mode bilds utställningen som dom har just nu medans dom bygger om den andra mode utställningen. Jag förväntade mig absolut inget annat än en tråkig timma. Men bilderna var verkligen jätte fina! Dom som var tagns 1955 skulle lika gärna kunna varit tagna 2008. Vi fick en liten visning och tanten berättade lite om de olika kända svenska fotograferna osv. Snart ska jag laga mat, kanske skriver mera senare :)


Bild 1: Korsett från Monki, ursprungs pris 300:- och jag köpte den för 75:-
Bild 2: Halsband från By Malene Birger, 400:- från början, nu 129:-
Bild 3: Klänning från Monki, 150:- från början, nu 38;-
Bild 4: Kofta från Paris, Kate & I, 700:- från början, nu 200:-

T

God natt

Nu tänkte jag bara säga god natt och förlåt för att jag inte visat er mina kläder, ska fixa det tills imorgon. Pusspuss! Här får ni en liten bild på mig och Rebecca från visningen i fredags ;)



T

Sabbats söndag

Förlåt förlåt för att jag inte skrivit, men jag har olyckligtvis suttit med min samhälls uppgift, fortfarande inte klar. Annars har jag itne gjort mycket annat. Imrogon ska vi till Nordiska Museet med klassen för att se mode utställningen av många olika kända fotografer som är kända för sina mode foton. Har inget speciellt att skriva just nu, men jag kanske skriver efter gossipgirl ;)




T

bilder


Hur kul var det att se det hära mailet idag då? Haha ;)


Jag tänka visa er en bild som togs förra helgen som photoshopades lite granna idag :) Josephine ner till och jag upptill för er som inte förstått en sån liten sak ;)

Lördag

Hejsan, jag kom hem vid ca 5. Idag började min dag med att komma upp ur sängen vid halv 8, sen kröp jag in i duschen och halv sov där med. Sen fixade jag mig och sen körde mamma mig till fotokursen. Jag hade jätte roligt idag, även om mitt närminne inte är det bästa ^ Vid 2 ungefär mötte jag upp Rebecca i Gullmars så åkte vi till stan och kollade på kläder, fick med mig riktigt fynd hem som jag visar senare eller imorgon! Vi var till och med och hälsade på Sandra på jobbet ;) Haha och när vi gick ut från donken kom en jätte söt kille efter oss och bad om mitt nummer, vad ska man säga? Så en stund efter fick jag ett gulligt litet sms ;)
Känner att det här var det tråkigaste inlägget på länge, förlåt för det ;) Haha men nu håller jag på och somna så jag ska inte pladra vidare om tråkiga saker ;) Pusspuss

T

snook

Med den hära låten säger jag godnatt, imorgon har jag fotokurs igen så vet inte när jag kan uppdatera för när jag är klar dära vid halv 1 ska jag in till stan och möta min lilla rebecca för en runda på stan och kanske en liten fika. Så jag uppdaterar när jag kommer hem om jag inte ska ut och äta med mamma och Thomas då. Singel på alla hjärtans dag, hur kul är det egentligen när hela stan fylls av kärlek? Noll. Men vi hörs imorgon sötnosar, pusspuss!



T

ang. visningen


För er som undrade vad det var för visning, det var olika märken som dom har här på Stockholms modecenter :) För er som inte "hängt med" så har dom flyttat från Liljeholmen hit till Nacka, Järla sjö, i den gammla Alfalaval lokalerna ^


T

Visningen


Så där var jag hemma och dom andra har gått. Jag mötte Rebecca imorse så gick vi upp mötte Melina och Sandra. Sen gick vi in och kollade runt sen kollade vi på visningen, måste säga att modellerna var så äckligt smala. Inte ens våra lärare tycke om visningen, allt var dystert, det var phsykmusik och som sagt modellerna var så äckligt samala! Visst var det roligt, men jag hade hellre sett den andra där det var någon slags dansgrej. Men men, sen gick vi upp och köpte pizza och sen hem hit och åt. Sen gjorde vi inte så mycket. Men men jag visar flera bilder sen när Melina skickat bättre bilder från sin kamera ;) 


Äntligen Freeeedag

Godmorgon, nu sitter jsag hära med halv blött hår och lite snurror för att få lite volym, jag vet verkligen itne vad jag ska ha på mig Melli är jätte söt som vanligt och jag känner mig kläd fattig! Ska snart börja sminka mig, vi ska mötas här ute vid 1 så jag har inte speciellt brottom men jag hatar att stressa så det får ta sin lilla tid ;) Melina har med sig sin kamera så ni får bilder sen, jag berättar mera senare om våras uppgifter till modevisningen :)
Vad ska ni göra idag? :)

T

HAHAHAHHAHA

Det hära måste vara det rooooligaste jag hört!! Låt inte ens bli att lyssna ;)



T

skoor


Jag har kollat på dom hära några gånger, och tycker dom skulle vara snygga till en riktigt sommar look, det bästa är väl att dom bara kostar 300 kr och är från halens :o Vad tycker ni? :)

...

Hej igen, nu har jag lagat mat, ätit och städat. Har fortfaraden absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon, hemskt! Kanske måste åka till Forum vid 10 för försöka hitta något? Jaja det är bara en visning, man behöver ju inte var uppklädd men något snyggt skulle man ju ändå vilja ha på sig något fint^ Efter visningen ska vi upp och köpa pizza sen ska vi gå ner hit hem till oss och äta :)




T

Torsdag

Hej nu är jag äntligen hemma, eller jag har varit det i ca en timma. Snart kommer mamma hem och då ska jag laga mat så tänkte jag kudne passa på och skriva innan :) Idag har vi bara haft tre lektioner, började vid 20 över 10 med engelska, lunch, matte och idrott. Och jag ska erkänna att jag, Therése Béatrice Strömgren, har börjat tycka om att ha idrott :o
Men nu ska kom mammsen får skriva mera senare, det är ju modevisning imorgon så jag behöver hjälp med outfits, och ni hjälper mig väl? ;)


Alla dessa fick följa med mig hem idag ;)

T

Godnatt

Så nu ville jag bara säga god natt för jag lär ju inte kunna göra det senare eftersom det inte går att skiva senare :) Så natti på er <3 Och jag kan informera att min antagligen kommer att få se mycket snook låtar hära fram över, mest för att jag älskar deras starka texter, folw och Kihlen (a) Synd att han är tillsammans med Maggio bara :(



T

..

Hej igen. För någon timma sen så var vi och handlade sen när vi kom hem lagade jag mat. Blev till och med en tre rätters middag, till förrätt blev det ungsbakad hallomi ost med timjan. Sen blev det thaiwook med massa färska grönsaker (hatar fryst och halv fabrikat^) och till efterätt blev det glass med lite choklad sås och panssions frukt :)
Nu kollar vi på ett prgram om narkoleptiker (?), det är såna som kan somna när som helst. Och den ska jag nog köra med i skolan om jag somnar någon gång. Haha men det måste nog vara det roligaste sjukdommen jag det på tv någon gång, mitt i interjuvern så somnar dom eller när dom är och shoppar. Det är otroligt synd om dom men det är samtidigt roligt att se på :p

T


(Las upp för 1 timma sen)

Onsdag

Blogg.se vill nog antaglien inte att man bloggar sent på kvällarna/natten. Det går inte ens att logga in :S Men tur var väl det annars hade jag lagt upp en massa låtar som jag låg och lyssnade på inatt och då hade ni varit ganska trötta på mig men två låtar ska ni få, eller det är en låt men i två olika versioner.
Men idag är jag hemma, kunde inte somna igår så vid tjugo i 4 var sista gången jag kollade på klockan i alla fall. Sen när jag väl somnat så kom mamma in och väckte mig vid 6 så kände mig inte alls på topp för att åka till skolan.

Första: Petter - Storstadsidyl
Andra: Petter ft. Desmond Foster - Storstadsidyl (Kayaal Remix)
 

Man får lite sommar känsla när man hör den andra låten,
vilken tycker ni om mest, eller tycker ni inte någon av dom? ;)

T

Godnatt


dagens outfit


tisha - Gina, jeans - miss sixty, armband - marc jacobs

ny inflyttad

Det är denna väska som fått flytta in, en Jimmy Choo, Ramona. Jag har faktiskt ingen svart och enkel väska så det var ju bra att jag vann det oseriösa budet ;) Den ska nog förhoppningsvis få följa med imorgon ut på en liten tur ;) Vad tycker ni om den? :)




T


Tisdag

Gud vad dåligt jag ahr varit på att skriva på sista tiden! Men idag försov jag mig big time! kom inte till skolan förns halv 1, fy vad dåligt samvete jag får när jag tänker på det! Då hann jag till halva samhälls lektioen och mentors tiden. Eftersom jag var sjuk större del av förra veckan så kom jag efter men jag och mamma ska sätta oss imorgon och göra det jag inte hinner på lektioen imorgon. Men idag när jag kom hem hade jag fått ett paket i brevlådan, hade helt glömt bort. Men jag råkade buda på en väska som jag betalade för i helgen, idag hade jag fått den. En Jimmy Choo, kommer inte ihåg vad jag betalade faktiskt, men dyrt var det inte :/ Kom på att jag och mamma hade ett tradera konto så jag la ett litet bud och vann ;) Men jag lägger upp bilder på den när jag fikat, Pusspuss!

T

saknar att ha den färgen


En brun dag på Malta i sommras ;)

Måndag

Hej på er sötnosar. När jag stod och ställde in disken i diskmaskinen kom jag på ett nytt namn till Fanny i min klass, (FF) Förorts Fanny, hahahaha hur skönt var inte det? Vet inte vart det kom ifrån men jag tänkte på Fattaru med Första femman, kanske inte alla i våran ålder som kommer ihåg den hedliga låten ;)
På fredag ska vi ju på modevisning på Stockholms modecenter, som ligger hära i Järla sjö där jag bor så det tar mig 2min upp. Men då har vi inga lektioner på morgonen så vi börjar väl vid halv 1-1. Och eftersom Rebeccas mamma jobbar dära så ska hon åka med henne vid 9 på morgonen och då ska hon komma hit så gåt vi tillsammans, sen får vi se om dom andra orkar komma innan vi börjar och käka lunch :) 
 Idag har vi nästan gjort klart våra sjalar, har en sak kvar att göra och sen ska jag göra en förpacknig också som Anna ska få den i. Sen hade vi idrott och mitt lag på 4 utklassade det andra laget på 5 med 32-10, haha då blev vinnarskallen i mig glad, men så mycket jag sprang idag har jag då inte sprungit på länge ;) Annars har vi inte gjort något annat förutom att jag kom på att jag är tjock ^
Nu ska jag och mamma fika och äta våra semlor som vi hann köpa på bageriet i slussen innan vi sprang på saltsjö banan ;) Pusspuss!

T

coolt med brunt :D

Såg nyss februari omslaget på tyska Vouge, allt var perfekt men hur coolt var det inte med bruna naglar? Måste införskaffa ett sådant lack. Nu vill jag bara ha sommar och vitt lack :)


trååååkigt inlägg!

Jag bloggade inte på hela dagen igår fast jag sa att jag skulle, aja baja på mig!
Igår var jag på fotokursen som jag skrev om förut, det var hur roligt som helst! När jag kommit på hur Josephines msn var kanske ni får se lite bilder som vi tog i studion som vi satte upp. Först gick vi igenom kameran, sen fick vi gå ut och ta bilder och lärde oss hur vi skulle göra på olika avstånd osv. Sen visade Andrea (läraren) hur vi satte upp blixtar, bakrunder, mätte ljuset osv., det var i alla fall jätte roligt och jag ser fram emot nästa gång då vi ska få lära oss photoshop.
När vi var klara så stod Thomas och mamma utanför och väntade på mig så jag trodde dom hade bilden men nej, då skulle jag GÅ hem med dom! Jag trodde det kunde ta max en halv timma med det tog en timma från Luma till oss och med buss tar det mellan 4-7 min :O Under tiden berättade min mamma att min största storebror och hans nya tjej skulle komma på middag. Men jag somnade som en stock på soffan eftersm jag var tvungen att gå upp klockan 8 när jag gått och lagt mig vid halv 3 i fredags. Sen har jag bara varit helt död och imorse sov jag till 2, och så länge har jag inte sovit på mer än ett år!
Aja, nu blev det otoligt mycker onödigt. Men nu ska jag kolla på tv, pusspuss :)

T


Fredags natt

Hejsan, jag kom hem för ett bra tag sen, efter lammkotletterna, den perfekta hallomi osten och den absolut underbara tatzikin så har jag fixat efterrätten till mamma och hennes vänner. Nu har dom just gått och vi har suttit och pratat om allt möjligt i flera timmar. Men nu ska jag sova eftersom jag ska upp jätte tidigt imorgon. Ni får höra mera imorgon när jag kommer hem, pusspuss sötnosar!


Be mine and move in to my home.



T

Fredag

Hejsan sötnosar nu är det ätligen helg igen och jag har bara varit hemma ett litet litet tag. Och snart ska vi gå iväg till resturangen så fort mammas vänner kommer om ungefär om en kvart innan det ska jag sminka på mig lite och byta om till min nya tröja. Jag lägger upp en bild på mitt nya fynd senare, pusspuss så länge :)

T

muffins

Så hära blev dom allra bästa, det står en stor låda med massa flera på ute platsen. Men dom hära ska mamma bjuda tjejerna på imorgon och massa annat som jag inte får äta. Men jag får äta underbar tatziki, hallomiost och lamm-racks :D Imorgon ska jag möta Sandra vid kl 10 i centrum, sen ska vi ha två lektioner sen slutar vi.
Vad ska alla söta och töntiga anonyma göra imorgon då? :)




T

Torsdag

Igår fick jag det hära mailet av Thomas, mammas kille. det märks att dom inte har mycket för sig på sina jobb och ändå tjaffsar dom att dom har så himla mycket ;)
"HEJ!
Äntligen har jag svaret på det vi alla undrat över nämligen: vart slutar internet?
Svaret finner du här:
http://www.slutet.se/ "

Ännu en dag hemma, men imorgon måste jag gå till skolan för att få äta ute. Mamma ska ha tjej middag så jag och Thomas ska äta på sjökrogen i området som är en grekisk resturang med helt underbart god mat, det blir nog lamm för min del :) Har inte så mycket mera att säga men jag lägger in bilder senare på mina cupcakes ;)

T

Cupcakes

Jag blev lite hungrig för ett tag sen eftersom jag inte ätit så mycket, och så blev det en bulgugsallad med kycklig, avokado, tomat, majs och gurka :) Sen halkade jag in på den hära bloggen, och oj så inspererad man blir, jag vill bara sätta igång och baka massor av cupcakes! Ska nog ta och göra det imorgon eller på lördag :)
Från en sak till något helt annat, det är två saker som jag helt och hållet glömt bort att berätta för er. Mamma bokade in mn på en fotokurs där vi får lära oss om photoshop, ljuset i bilden och massa annat, och den börjar på lördag och håller på ett par timmar på förmiddagen. Sen den andra saken jag skulle berätta var det att vi har äntligen bokat ett hus i grekland det blir tre veckor. Kommer tyvärr inte ihåg vilka veckor men det berättar jag nog framöver ;)


Tänk om någon friade till än på det dära sättet ;)

T


sjuka tes

Förlåt för att jag inte uppdaterat, men jag har legat i sängen med feber och huvudvärk. Nu har jag ätit massor av ipren men ingen mat. Förutom att knapra tabletter har jag kollat klart på SATC boxen, sovit och ätit apelsiner ^ Har inget speciellt att säga ville bara berätta att jag lever :) 

T

haha

God dagens, nu har vi precis ätit grekiska biffar, potatis klyftor och tatziki, gootti. Snart börjar våran svenska sen ska vi bara ha idrott så får vi sluta efrter det. Ska egentligen sluta vid 4 men eftersom vi har hål timma innan så får vi komma då och ha våra 40  minuter. Hittade dom hära på youtube, parodi av kissie, först orginalet och sen paridien ;)


bebistokig!

Måste bara skriva hur mycket jag beundrar den hära 17åriga tjejen Nathalie som  fick en super söt son vid namn Liam för 12dagar sen. Tänk hur mycket man längtar när man ser hon lillen växer i magen och man bara vill hålla om lilla bebisen. Och jag blev tårögd och rörd många gånger när jag läste igenom hennes blogg och alla små meningar där det stod att han hickade, att dom längtade efter honom, hur kan man då låta bli att bli tårögd? Dom ska även vara med i ett tv-program som ska sändas i april på fredagar om unga föreldrar på svt 1.
Jag ser verkligen upp till tjejer som går igenom en gravitet i så ung ålder, alla säger att man är för liten hela tiden men ska jag vara ärlig har det ofta ingenting med åldern att göra utan när man är redo och mogen. Jag vill vara en ungmamma, men jag prioterar verkligen min utbildning i första taget. Men någon dag ska jag också bli världens lyckligaste mamma! :)

T

nu behöver jag eran hjälp


Vilka skor tycker ni att jag ska köpa? Alla tre är från Nelly men kopior av GoJane skor men ungefär 3 gånger dyrare, (klicka på dom för att se bättre). Eftersom nu lever på studiebidrag och lite sparade pengar skulle jag behöva hitta ett jobb för att kunna köpa alla med tanke på massa annat som jag också köper, några förslag om jobb i Stockholm, Nacka och runt om hära? ;)


T

smink

Jag såg en film igår om sminktips så jag prövade det med lila toner och bruna toner, förutom att jag det otroligt trött ut med tanke på blixten i ögonen men säg gärna vad ni tycker också. Pusspuss / Therése!




RSS 2.0