Torsdag

Hej på er!
För ett tag sen kom jag hem från thaiboat där jag, fanny, lisa, josefin, elin, josephine, alex och jonathan åt för att fira min födelsedag lite ;) Fick en stor nalle utav alex eftersom han kallar mig för tessibjörn, en lila dildo utav lisa och fanny ;) Imorse fick jag en tårta som lisa och elin bakat ;)
Imorgon börjar vi halv 9 så ska faktiskt hoppa ner i sängen nu, natti natti!


T

det är ingen vanlig dag idag nej för det är sessans födelsedag!

Hej på er, jag hade det sjuk stressigt imorse eftersom jag somnade om när mamma gick hemifrån. Men min morgon började med att kl6 blev det tårta på sängen som jag nästan somnade i, eller medans jag åt den i alla fall ;)

Sen till skolan där vi tyvärr hade idrott, hatar det men jag ska försöka att satsa lite mera iår på det för bättre betyg. Sen så åkte klassen till stan och gick på två olika museum, kollade lite på en present till steph medans lisa och fanny köpte en till mig ;) Nyyyfiken!
Sen kollade jag lite i affärer och hittade ett par shorts jag funderar på att , vi får se hur det blir! Måste lägga undan lite pengar till kläder jag beställt på jobbet, till en skinnjacka och lite annat sånt dära :) Men nu ska jag hoppa upp i sängen och fortsätta kolla på "sista chansen: 500 kilos kliniken", det är "synd" om dom men ändå inte eftersom dom själva satt sig i den sitsen dom är i!

Imorgon blir det middag på thaibåten med lite vänner, kräftskiva på fredag, fira steph på lördag, fira mig på söndag så jag är rätt så upptagen nu ;) Men pussi gull på er!

T

Tisdag

Hej alla söta!
Dagen börjades med religionkunsakap sedan blev det lunch, naturkunskap och efter det mentorstimma!
Efter skolan åket jag, Lisa och Fanny in till stan och kollade lite i affärer innan vi mötte Stephanie på fresco för en tidig middag! Sen bar det av för mig och Steph till Park där vi gick på förhansdvisningen utav "The ugly troth", som var hel skön och om jag var er skulle inte jag vilja missa den när den har premiär den 11 september!
Nu sitter jag hära, borde knalla upp och tvätta mig och så, börjar inte förna 10.15 imorgon så det är ingen fara!

Men imorgon är det en alldeles speciell dag, för det är lilla sessans födelsedag! Hurra hurra hurra, wiiie :D då får ni inte glömma att säga grattis till mig (A)
Även om 17 känns helt onödigt att fylla så kan ni ju förjulla min dag iaf :) Men nu ska jag ta och styra ihop en födelsedagsmiddag för mig, pussi gull! Vi hörs nog imorgon bitti :D

T

tisdag

Godmorgon sötisar, nu ska jag ta och fixa mig klart sen springa till bussen som vanligt. Vi får hoppas att min data i skolan fungerar så att jag kan uppdatera från skolan också. Men nu ska jag sminka mig och klä på mig, pusspuss!

T

Elin kling

Gud vad denna vackra kvinna inspererar mig!

måndag kväll


Hejsan alla söta!
Jag försökte ta en bild till er nyss men det är alldeles för mörkt här i vårat vardagsrum så det fick bild en som jag tog för någon vecka sen istället.
Idag var det abslut ingen toppen dag i skolan, massa nya skitungar, vissa vet inte hur man klär sig! Och vi hade en lektion med religonskunskap som var hemska 2½ timma långa, läraren var hemsk och så himla orealistisk! Hon tyckte det var oseriöst att vi ville ha en besträckare på 5 min på 2½ timma (?!). Ska vi sitta stilla så länge utan en nypa syre?
Jaja, hon är helt knäpp och en tönt, jag hatar lärare som endast varit lärare och inte haft ett annat jobb också! Dom har en viss stil som inte gör undervisningen rolig alls, medans dom som har jobbat i en annan branch ofta relaterar uppgifter till sånt i arbetslivet och gör det mycket roligare!
Men nu ska jag inte tjaffsa om sånt! Men just nu känns det också som om att jag skulle behöva en ny design det är en jätte gammal bild på mig och jag ser lite knäpp ut dära, någon som kan fixa sådant?
 Men nu ska jag faktiskt ta och dricka mitt te och sen kolla på CSI NY. Ha en mysig kväll allihoppa! Puss på er

T

Måndag

God morgon, jag ska alldeles snart börja sminka mig och sen kila iväg till skolan. Som tur är börjar jag inte förns halv 11 så det är en skön start på skolan om ens kan kalla det så. Skåpnyckel är nu hittad och massa annat skit som jag letat efter, jag har nämligen lagt alla på ett jätte smart ställe och sen glömt bort det "jätte smarat" stället :p Nu kallar sminket, pussipuss!

T

hellosi

Hej blggisen,
Nu var det hur länge sen som helst som jag skrev. Nu är min lilla sommarjobb period över i alla fall, tråkigt och jobbigt. Jag kommer att sakna alla jag jobbar med så himla mycket, jag och steph har bestämt att vi minst ska hälsa på en gång i månaden!
Min helg har jag spenderat med Stephanie så vi båda skulle må lite bättre eftersom båda var så ledsna och deppiga över skol starten, så vi har haft det jätte bra och mysigt med lunch på fresco och varit på aik-kalmar och mysiga middagar :) Men imorgon börjar skolan igen men jag är allt annat än taggad, men förhoppningsvis kommer jag igång med bloggningen igen då :) Pusspuss!

T

gigi :)

Måste börjar med ett Hahaha! och ni förstår vad jag menar om ni läser komentaren i inlägget innan från "kärleksfreddan", Och jag vet exakt vem denna kärleksfreddan är eftersom denna man råkade för säga sig lite ;)

Men hej på er alla söta, kanske ska ta en liten genomgång utav mina senaste dagar. I helgen var på fest hos en kille på mitt jobb, jätte trevligt blev det! På lördagen blev det fest i tullinge och sen en taxi till nacka för lite efterfest. Sen lite bakismat på min uteplats.
Veckan har än så länge bestätt utav jobb, i måndags så jobbade jag över på lagret och sen blev det en sen pizza vid 9 tiden i gullmars med två från mitt jobb. Igår skulle det blivit bio med fanny men blev istället grillning hos joel och några glas rosé så morgonen var lagom härlig. Så veckan har än så länge varit lyckad iaf :)

Imorgon är det jobb som gäller.. igen. Så jag får völ ta och uppdatera snart igen, puss på er :)

T

RSS 2.0