onsdagen som är lite som en torsdag :)

Hej sötisar, ni har väl uinte glömt att rösta på mig i Emmas blogg om veckan blogg? Om ni gjort det har ni länken här och jag är nummer 3, skulle vara kul och vinna för en gångs skull, såg att min klass stöttar mig i alla fall ;)

Idag började jag min dag med en sov morgon till 20 över 10 eftersom vi inte hade admin. vid typ 20 över 8 ;) I alla fall så hade vi bara svenska innan lunch, där jag inte ens kommer ihåg vad vi gjorde. Men sen efterlunch hade vi arbetssätt och lärande vilket var lite roligt eftersom vi gjorde lite roliga övningar om minne. Efter den började vi packa upp alla kläd dockor vi hade fått från MQ och sen var det matte. Jag kan lägga upp bilder imorgon på alla dockor, ser lite roligt ut nu eftersom alla står nakna just nu ;)

På torget köpte jag med mig lite jordgubbar hem som jag just mumsat upp. Nu ska jag väl bara vänta på att jag ska få mat, min mat vecka från och med fredag men känner mig grymt otaggad men försökte få det till att jag lagat mat varannan helg och någon gång i veckan men det tyckte mamma inte om :p Men men nu sk ajag försöka ta mig något alla äta, för jag är jätte hungrig. Puss så länge sötisar!

T

tisdag

Hej sötisar!
Jag sitter hemma med en full mage, huvudvärk och en nomenering till veckans blogg i Emmas blogg, så se till och rösta på mig nu och be alla andra göra det också :D Har faktiskt inget speceillt att skriva idag förutom att venissagen gick super så ni får se bilder senare :) Jag ska slänga i mig massa alvedon och vänta på DH. Vi får höras imorgon söt, pusspuss!

T

Ingen deppsöndag idag inte!

Hej, nu är jag hemma och mätt.
Efter jag skrev hoppade jag snabbt i i duschen sen åkte jag med mamma till plantagen i skarpnäck. Sen mötte jag Fanny i slussen så köpte vi massa gott på konsum så hoppade vi på färjan och promenerade till gräsmattan brevid junibacken. Så mumsa vi i oss våran sallad, biréost, vindruvor och det andra goda ;) Efter ett tag kom F's vänner Anna och Linn så satt vi och mös i solen och snackade massa skit ^
Jaja nu ska jag kolla lite bloggar sen ska hjag damsuga mitt rum, vi får höras imorgon sötnosar, pusspuss!

T

en bra söndag!

Godmorgon gullefjun, själv sprang jag upp från sängen för ett tag sen när min mamma ropade att min förra klasskompis hus var på helsida i DN, och jävlar vad snyggt dom hade gjort det! Någon som letar hus så säg till ;)
Snart ska jag gå upp och hoppa in i duchen och fixa lite sen så ska jag möta fanny i stan vid halv 2 i stan så ska hon köpa en klänning och sen så ska vi till Djurgårn idag också och mysa :)  Men jag kanske hinner skriva till er innan jag åker eller så gör jag det när jag kommer hem :) pusspuss!

T

mysig dag på djurgårn!

Hej sötisar nu är jag hemma igen!
Eller jag kom hem för kanske 45min sen. Idag så mötte jag Lisa och Fanny i Slussen så gick vi ner till färjan och åkte till Djurgårn och satte oss på våran filt och mös i solen och åt allt det F & L hade köpt ;) Sen påvägen hem köpte jag med mig en pizza eftersom ingen kan äta med mig, min mamma och thomas kommer hem förns vid 11 ikväll och min brorsa är nog fortfarande på grönan, han hade vip biljetter till smygstarten idag så han var dära vid 10 imorse ^
 Jaja, den var god i alla fall och efter jag plockat undan så kröp jag ner i min rosa lilla mysdress och nu sitter jag hära i soffan med lite solfrossa :(
Men nu ska jag mysa ner mig lite hära, pusspuss!



Fanny och Lisa :)


T

lördag

Ska till slussen nu och ta båten till Djurgårn med Fanny och Lisa! :)
Hoppas ni får en toppen dag i solen sötisar!



T


lördag!

Hej sötisar!
Eftersom jag lovade er att visa min nya klänning igår så var det Lisa som gäst "bloggade" lite ;) Igår hade vi vbara nationellt prov vid 8.30 och det gick ganska fort så vi fick sluta efter det, och i vanliga fall hade vi inte ens börjat när vi fick sluta, lyyyyyyx ;) Jag och Lisa åkte till slussen och efter ett långt tag kom Elin äntligen, så åkte vi hem till mig och så gjorde vi fluffiga amerikanska pannkakor med frukt och bär som vi åt på ute platsen i solen. I solen låg vi hur länge som helst och solade, mysigt!

Sen började jag förbereda middagen, som blev grillad kycklig, klyftpotatis, tatziki, hallomi och en tomat sallad med basilika och feta ost ;) Min storebror blev ungefär lika chockad att jag kunde laga mat som när han såg mig plocka ur diskmaskinen första gången, haha, när vi bodde tillsammans gjorde pappa allt så då behövde man ju liksom inte göra något ^

Och nu är det liksom för varmt för att sitta på våran uteplats, 45,9 grader! :O Snart finns jag inte ens kvar ;) Men nu ska jah ta mig något att äta så får jag skriva sen igen :) pusspuss!

T

mysorama


FIN OCH SÖT! TESSAN PÅ KÖPET!!
pyss


trosdag

Usch vilken dålig människa jag var igår!! Inte ens ett inlägg? :O Fy på mig!
Men igår var jag bara allmänt trött och nere, ni vet när man vill ha lite kärlek men ingen vill kramas, så satt knappt vid datorn över huvudtaget förutom i skolan då (a)

Idag har jag i alla fall varit i skolan och haft i princip en lektion på 2½ timma, engelska, sen när vi skullle ha matte i en halv timma så fick jag vara med Agneta och Fredrik för att fixa bildspelet till vårat mode protjekt. Sen sprang jag och agneta mer för att se sista 40 minuterna på när paulo roberto var i aulan och pratade.

Sen gick jag till centrum med jossan och köpte en klänning, som jag visar er imorgon, och vaxremsor som gjorde mina ben fina och lena :)
Kvällen har jag spenderat med att vaxa benen, långtbad, hårinpackning, ansiktsmask och filar fötterna. Mysig tjejkväll allso! Men nu ska jag ta och städa mitt rum eftersom min mamma tjatar som en apa efter banan ;) haha men jag lovar att skriva imorgon! Pusspuss!

T

natti

Nu börjar brothers & sisters så nu loggar jag ut och imorgon är jag tillbaka igen :) Puss!!

T

bilder

Jag vet att jag varit kass men det går inte att ladda över bilder till den hära datorn, men fixade det igenom bluetooth på min data i skolan och la över dom på ett usb minne så det är så jag får göra tills våran laddare är tillbaka ^




B1: Lisa
B2,5,6:  Jag ^
B3,4: tusselaga och en spegelblank sjö
B7: Massörerna, jossi till höger och jag till vänster ;)

tisdag

Hejsan!
Här sitter jag mätt och belåten och har även tryckt i Thomas massa information om politiska ideologier, och blivit lite irriterad för han inte kan sånt där som är allmänbildning när man är vuxen och röstar ;) Idag har jag varit i skolan, haft samhällskunskap i stortsätt hela dagen sen drog jag med Fanny till stan och hon köpte en spetsbody från weekday och en klänning från VILA och båda var jätte fina! Sen så var vi inne i lite andra affärer sen åkte jag hem och väntade på mat ;) Jag ska ta och skriva mig en liten inköps- och matlista, några tips på något gott som är lätt att laga? :)
Haha, jag stod och stretcha låren och rumpan lite som den där snygga kille visade igår hur jag skulle göra och jag kände mig jäkligt duktig faktiskt! Men nu ska jag kika på vänner i alla fall så jag skriver väl sen eller imorgon, och skriver jag sen så lägger jag nog upp lite bilder också :)  Puss!

T

"Vi var en enhet, vi var cingular. Det jag minns finns kvar" 

måndags kväll

Hej på er igen sötisar!
Nu sitter jag hära framför min storra bruk eftersom vi fortfarande inte fått tillbaka våran laddare till laptopen. Idag var jag och Lisa i stan en stund efter skolan och sen mötte vi upp min mamma så gick vi till olssons tyger och köpte lite roligt eftersom jag ska sy en klänning själv (:O), sen åkte vi till sickla och köpte lite annat som jag redan valt därifrån ;) Sen var det hem för en god middag! Men nu ska jag faktiskt tvätta mig och mysa ner mig i sängen, pusspuss! :)

Glömde skriva att i skolan idag så var det två sjuk snygga killar från någon skola där dom utbildar sig till massörer och jävlar vad skönt det var med lite massage! Måste boka en tid snart för en hel kropps massage eftersom jag är spänd i låren och ... RUMPAN (!!!!!!) hahaha hurfan det nu gått till ;)

T


Ny måndag, ny vecka!

Hej sötisar!
Igår hade jag inte ens en tanke på att skriva eftersom jag bara satt vid datorn en timma på kvällen och halv sov ;) Men igår så sov jag ut och när jag gick jag upp och gjorde en varsin get ost sallad till mig, mamma och Thomas. Sen var vi iväg till en mäklare och kollade på hus på Kreta, vilket betyder lite närmare en egen lägenhet :D Så roligt! Min storebror och hans tjej Camilla håller på och ska antagligen köpa en gemensam lägenhet snart så igår när vi satt och kolla på dom lägenheterna som dom hade varit och kollat på. Så fortsatte jag kolla på någon som dom kunde köpa till mig. Det kliar i fingrarna att få intreda en hel egen lägenhet!!!!!
Jaja nu ska jag fixa klart hära på lektionen, pusspuss!!


T

lördag

Hej, nu har Lisa hemma och i sin säng så nu ska jag också hoppa ner i min mysiga sak som nästan ropar på mig nu ;) Så nu ska jag göra som den vill  och mysa ner mig själv, vi hörs imorgon igen sötnosar. Sov gott!

T

lördag

Hej mina underbara vänner!
IDag har jag varit i gång hela dagen! Jag  var uppe ur sängen vid 10 och duschade sen vid 11 så började föreningens städ dag. Eftersom det bjöds på korv var jag ju tvungen att hjälpa till för att få något. Sen gick vi igenom frådet och jag hittade lite saker jag letat efter sen så åkte jag och mamma till ikea för att kolal på lite saker. Sen hem och så hjälpte jag Thomas med maten och efterätten gjorde jag. Nu sitter jag hära med min egna gjorde ansikts mask, avokado och honung, och tar det lite lugnt innan jag ska till slussen och möta Lisa och köpa godis ;)
Jaja, har inte så mycket mera att skriva egentligen. Så där fick ni en liten resume av min dag, inge roligt men jag ska bli bättre på att skriva i vecka  :) puss!

T

lååt

En till liten old shcool låt får ni leva med, dom är sköna ;)

Redan fredag

Hej sötisar! nu är jag hemma, på bra humör, äter jordgubbar.
Idag blev det ingen engelska, för våran lärare var sjuk igår och vem är sjuk i bara en dag? Jo han tydligen. Men jag var i skolan till info & layout lektionen till vårat prov. Först skulle vi plugga till det, sen sa hon att det inte spelar någon roll om vi kan det utan till eller med bokens hjälp, så vi fick ha boken och sen såg hon att några pratade så då fick alla prata? :S Vad är det för prov? Hon skulle verkligen behöva bytas ut!
Sen köpte jag vå askar jordgubbar på torget och åkte till mamma och överraskade henne lite, kände att hon behövde det eftersom hon är så himla stressad. Sen mötte vi Thomas och gick till slussen så nu har vi ätit världens svensson mar, tacos. och nu sitter jag som sagt hära med mina jätte goda jordgubbar! Men nu ska haf mysa ner mig i sägen, pusspuss!

T

Run Dmc - Sucker mc's


torsdag

Nu är jag hemma, dagen började med att min mamma väckte mig långt innan jag  behövde gå upp. När jag gått upp tidigare än vad jag behövde och åkte inna jag behövde för att ha god tid på mig och absolut inte komma försent så har jag ingen lektion? :O sen får jag veta att vi har bara matte efter lnuch sen slutar vi, vilket var bra. Jag trodde att vi skulle ha utvecklingssamtal men det skulle jag inte jag heller ha, men nu snart ska vi i alla fall och handla så jag gör något idag i alla fall :p
Nu ska jag fortsätta och lyssna på RUN DMC haha, pusspuss sötisar! ;)

T

börjar torsdagen men att berätta...

...hahaha den nya sommar plågan är hära! SKööööön som fan!
Promoe - Svennebanan


onsdag

Hejsan mina små favoriter, tänk att det redan är onsdag! :)
För ett tag sen kom jag hem från en vända på söder med Emma, det var jätte mysigt och skönt och få lite luft i dig även om den är förorenad (a) Nu håller jag på men en liten matte läxa vi har tills imorgon och jag har lite problem så jag ska ringa mitt snille till bror snart sen ska jag väl äta middag snart också ^ Men nu är Anna Skipper tillbakasi runtan igen, puss!

T

natti

åååh, jag är så sugen på att tatuera mig nu! Carro i min klass har gjort det och nu är det fan nära att jag också gör det, som jag skrivit tidigare (här) så vill jag göa ett litet hjärta eller tre stjärnor. Men jag har en annan sak på italienska som ni får se om jag gör det. Men men nu ska jag kolla klart på DH och sen sova, natti!



T


history books forgot about us and the bible didn't mention us


tisdag

Hejsan, idag har jag varit hos frissan, blev jätte nöjd! ingen stor ändring men håret ser ut att ha lite mera liv nu iaf :) Jag skriver mera sen, pusspuss :)

T

måndag

Hejsan, jag har spenderat dagen hos en liten pojke därför har jag inte skrvit något. Annars har jag inte alls gjort mycket, förutom att laga mat så därför har jag inte speciellt mycket att skriva tyvärr. Imorgon är det skola igen, jobbigt! Imorgon ska jag fixa bildspelet till våran vernissage, göra ett om prov i matte och antagligen fixa en massa annat också. Sedan bär det av till frissan, det ska bli skönt! Eftersom jag ska till min gamla frisör som flyttat från stan till vårsta i Tumba så blir det en lång väg men mamma hämtar mig efter i alla fall :) Jaja, nu ska jag kolla runt lite, pusspuss!

T


titta

Jag är bara tvungen att lägga upp den hära. Såg det hära klippet på Oprah innan och då pratade dom med föräldrarna och jag har nog inte varit så lätt berörd någon gång förut! Ni förstår vad jag menar om ni kollar.

söndag

Hej igen, nu är jag hära framför burken igen ;)
Det blev bio på heron, var evigheter sen jag var dära. Även när jag bodde i tumba tog det ju längre tid att åka dit än in till stan så dit åkte man bara när någon körde oss :P Jaja, vi såg i taket lyser stjärnorna. Helt okej film, men allt som hände henne i filmen händer andra på riktigt och det blev jobbigt att se ibland när jag kände igen min vän när allt det hände henne. Och jag har fortfarade ångest över att jag inte fanns dära och ströttade henne till fullo. Jag ska inte prata om såna tråkigheter nu.
När jag kom hem så grillade vi på nya grillen och det var så himla gott! Snart ska jag nog sätta på en film och ta mig lite cola, sen antagligen somna tiiidigt! Ígår satt jag uppe med denna sega data till 3 för att få in alla bilder på facebook och kände att jag inte kunde slösa bort min dag med att sova så jag var uppe vid 9. Men men nu svamlar jag bara och hela inlägget är bara svamel, tecken på att jag är trött. Haha förlåt sötnosar :)

Idag fyller min vän och gamla pojkvän petter 18år, så grattis!


T

söndag

Hej alla sötnosar!
Nu har jag spenderat lite tid i solen och fixat massa gamla bilder på facebook ;) Nu ska jag hoppa in i duschen och kanske tvätta bort lite av min söndagsångest. Sen ska jag till Lisa så ska hon, jag och Elin på  bio. Jag få lägga upp lite bilder sen när jag hittat mobil sladden igen :) Jag får skriva mera imorgon, puss!

T

Påskafton and baack ;)

HEEEEJ SÖTISAR!
Förlåt förlåt att jag inte skrivit eller något liknande, vi hade påskmiddag idag så min datanisse till bror sparka igång den gamla stationära datan. Ska senare lägga över bilder och sånt på en hårddisk så ska vi göra oss av med denna buk så därför gjorde han det. Men gud vilka roliga bilder jag hittat. Hitta en liten mapp med bilder på Stephanie som jag gömt från henne så hon inte skulle kunna ta bort dom, om vi säger såhära då förstår jag varför hon ville ta bort dom men nu är dom bara roliga ;) Men men jag får uppdatera er mera senare och svara på era komentarer, men för er som inte orkat läsa inlägget under så har jag inte kunnat skriva för våran laddare är sönder så vi får en ny om 1-2 veckor så tills dess bilr det denna stora burk ;)
Nu ska jag ut och sätta mig på ute platsen igen med en liten filt, pusspuss!

T


Onsdag

Hej sötisar, igår var jag på så dåligt humör så jag ville inte ens skriva. Men idag har jag inte gjort speciellt mycket förutom en promenad i morse men sen så mötte jag upp Lisa och Elin i stan. Så kollade vi lite på kläder och så, sen  så mötte jag mamma och Thomas i sickla när dom handlade så styrde jag upp allt lite ;) Köpte ett nytt lös te, green mango hette det och luktar som godis. Mamma står och fixar det nu så jag ska pröva det snart ;) Våran data laddare fungerar inte alls så kan hända att jag inte kan uppdatera så mycket men det fixar sig nog i alla fall. Ska åka och ta festin vaccin och gardasil imorgon vid kvart i 11 och Thomas vid 11 så då ska vi äta efter det. Men när vi gjort det och innan jag ska gå hem så ska jag gå och kolla efter en ny laddare och vad det kostar :)
Kul att ni tyckte jag skulle färga håret rött, haha för att vara tråkig blir det tyvärr bara blonda slingor ;) Men nu ska vi fika, pusspuss sötnosar!

T

yes

Gjorde en liten fråge grej på ansiktsboken, "vilken är din egentliga hårfärg?", och jag fick svarat röd (?) Men faktiskt stämde förklaringen in rätt bra på mig i alla fall ;)
Så jag kanske ska färga håret rött nu på tisdag när jag ska till frisören? ^


Tisdag

Hej min vänner och kanske ovänner :)
Idag har jag solat sen halv tio tiden och för en timma sen gick jag ut på en promenad, eller det blev en promenad till forum för ett köp av ett par skor och en promenad hem. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag kasnke möta upp Lisa och Elin någonstans så får vi väl hitta på något :) Jag visar skorna senare eller ikväll, jag köpte ett par ballerina. Jag har haft kanske ett par balerinaskor innan och det var för flera år sen men nu ska jag ge det en chans i alla fall ;) Men nu ska jag hoppa in i duschen men ni ska få en låt som ni kan undehålla er med, + att videon faktikst är inspelad i vårat stolta Stockholm ;) Men vi hörs senare sötnosar, pusspuss!



T

bilder




Och så avslutar jag med en dagens:
Jeans jacka: Gina tricot , Tubtopp: Gina tricot ,
Jeansshorts: Guess och Converse till det.

underbara, soliga måndag!

Hej sötnosar, nu är jag hemma igen!
Jag åkte ju till mamma bara för att byta tröjan till en kjol men istället så blev det lunch, en fika och en liten shoppingrunda. Sen övertalade jag mamma att inte träna idag så att jag skulle få skjuss hem, så jag lovade att gå ut och gå med henne istället så det blev en powerwalk för min del och jogging för mamma och Thomas. Så nu ska vi försöka att gå ut och i alla fall gå varje dag, så jag måste snart iväg och köpa mig ett par snygga tränings byxor ;) Jaja nu laddar jag upp bilder på mian kläder istället, tyvärr inga bra eftersom jag inte hittar våran digital kamera. Kommer snart ett till inlägg med lite bilder :)


Allt är ifrån H&M,
Bh: 129:-/st
Trjöan: på rea för 80:-
Kjol: 198:-

T

måndag

Hej sötisar! Nu har jag suttit ute i solen sen kavrt i 10 och myst. Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig och sedan åka till globen och byta min tröja och sen fika med mamma i solen. Gud vad jag älskar det hära vädret! Jag blir så himla glad och jag funderar på om jag ska cykla till Sickla på så bra humör är jag! Men jag skriver senare och då får vi några bilder också, pusspuss!

T

söndags mys

Hejsan, bruchen blev mera en lunch-middagr vad man nu kan kalla det ;) Mycket goda pannkakor kan jag säga! Lägga upp bilder imorgon för mobil sladden liggen där nere och jag skrämde upp mig själv lite så jag vågar inte gå ner nu :p
Lisa kom hit vid halv 5 - 5 så då började jag laga mat, och så åt vi sen hittade Lisa idol dvdn som jag inte ens öppnat så kollade vi typ igenom hela den. Vissa människor är ju bara för speciella!
Sen åkte vi och mötte elin i slussen och sprang in på konsum och köpte chips och dip, påskmust och lite frukost till mig imorgon. Sen kollade vi lite på tvn, pratade och åt ;)  För bara en liten stund sen så följde jag med dom upp till bussen och nu ligger jag hära och myser lite och ska snart gå in och borsta tänderna ;) Jag skriver mera imorgon för jag är dö trött och då blir den några bilder från idag i alla fall :) Pusspuss på er sötnosar!

T

söndag

Hejsan, jag har varit uppe sedan NIO idag, ah och jag vaknade utav mig själv ;)
Nu sitter jag och väntar på Lisa som ska komma hit och få en brunch bestående av lite äggröra med bacon och amrekanska pannkakor med lite frukter men först ska jag ta och städa i ordnig lite :P Men nu ska jag ta och klä på mig och plocka undan på mitt rum lite men jag skriver sen, pusspuss :)

T

vååår bilder




Här är lite bilder som jag tagit under dagen och här ser ni också min nya bikini överdel som är köpt på Wilma för 200(400 från början) ;)

lördag

Hej på er, imorse trodde jag att det var fredag så när jag kollade på klockan och såg att den var över 9 så fick jag panik och sprang upp men efter att mamma sagt att det var lördag så gick jag tillbaka till sägen en stund och kollade på något skit sen gick jag upp och duschade och följde med mamma in till söder för att kolla på badkläder hon hade hängt undan på Wilma som hade ut försäljning. Själv hittade jag en snygg bikini över del som jag ska ha vanlig svart underdel till.
Sen tog vi en promenad, kollade på skor, köpte med oss mackor från subway, köpte massa tulpaner till uteplatsen och satte som på 71:an som lägligt kom. 
Vi gick av en station innan våran så gick vi längsvattnet på bryggan hem. Då satte vi oss och åt lite lunch sen så blev det så himla varmt så jag bytte om till min nya bikini överdel och ett var favortit shorts från AA, och satte mig och sola. Vilket jag gjort stortsett hela dagen ;) Sen så gjorde vi egen pizza som vi nyss ätit. Nu ska jag ta det lite lugnt bara, pusspuss!

Nytt

Här har ni nu jackan och handskarna, ingen av dom får egenltigen någon rättvis bild för båda är så mycket snygagre i verkligeheten och tillsammans så jag får ta en bild på det tillsammans någon gång så kanske det ser bättre ju. Men jackan är midje kort och ärmarna går lite över armbågarna och handskarna går lite under jackan men det blir bra med en liten kofta under :) Jag har fktiskt kunnat ha bara jackan och handskarna utan kofta idag på våran lilla promenad, visst är det bara för härligt!  Kjolen får ni förhoppningsvis se igen,
någon som kanpåminna mig att jag ska åka till globen och byta den kanske? Haha ;)


fredag

Hejsan, är hemma och väntar på atty Thomas ska komma hem så vi kan gå och äta, blir greken eller texas burger ;) Jag ska lägga upp bilder på jackan och skinnhanskarna senare, orkade inte byta kjolen idag, eller jag glömde bort det. Jag, Lisa och Fanny tog en liten promenad från slussen mot slottet idag och mös i solen. Är så skönt att man kan vistats ute nu igen! Synd att man inte har någon pojke att hålla ihanden men Fanny tog den rollen så det gick bra ändå haha ;) Men nu ska jag fixa mig lite, kanske byta om en aning och kanske ragga upp någon myspelle ;) Pusspuss, vi hörs sen!


T

äntligen freeeeedag och looooov

Hej på er, igår så hjälpte jag min lärare och agerade reklam pelare för våran linje på det andra öppna huset, därför kom det inte alls många med det var roligt iaf ;) Men det var i alla fall anledningen till att jag inte skrev igår och la upp bilderna som jag skrev innan. Men jag ska göra det idag, eftersom jag inte ska göra något alls. Någon som vill mysa kanske? ;)  Senare ska jag till globen och byta tröjan mot en kjol som jag aldrig hann göra igår, sen ska jag och Thomas och äta någonstans för mamma ska ut med sina vänner på någon shit som hon fick i försenad fördelsedags present ;) Men nu ska jag fortsätta mig lektion, pusspuss!

T

Torsdag

Hej sötnosar, förlåt att jag inte skrev igår. Men moin dator sammarbetade inte alls igår och på slutet av dagen fick jag världens hemskaste huvudvärk och jag var helt utan alvedon så det blev itne direkt bättre med huvudet. Påvägen hem köpte jag min nya jacka som jag lagt undan i tisdags. När jag kom hem så var Thomas redan hemma så han tröck i mig 2 alvedon sen försökte jag sova men det gick knappt men till slut somnade jag och vaknade av lite mildare huvudvärk och middag. Så därför har jag inte skrivit, jag ber om ursäkt ;)

Men som jag skrev så flyttade en ny liten jacka från Stockholm in hos mig igår och även att bara lite längre skinnhanskar från sisters. Häromdagen köpte jag en tröja som jag trodde skulle vara söt men på vad den inte alls lika söt på mig men jag ska byta den idag till en liten söt sommar kjol som jag också visar idag :) Men nu ska jag fortstätta min lektion, pusspuss!

T


RSS 2.0