Godmorgon sverige, klockan är 03.42

Godmorgon, eller kanske godkväll. Jag brukar inte ens somnat vid den hära tiden vilket jag inte gjort den hära gången heller, det blev de två första skivorna med säsong 3, one more to go, men den får jag ta när vi kommer hem. Ska snart snart åka till arlanda, det ska bli skön att komma bort. Kände att jag var tvungen att skriva att jag uppdaterar om jag har möjlogheten annars får ni en stor update med massor av bilder på tisdag nästa vecka. Nu ska jag göra mig klar, hoppas ni får ett bra nyår så hörs vi nästa år. Puss puss sötnosar!

T

längre uppdatering

Nu har jag ätit också. Min dag började med att min mamma ville att jag skulle dö och hon gav sig inte så jag fick inte sova alls, eftersom jag somnade vid kl 10 i 5 så skulle jag behövt det. Idag har jag tagit ett långt bad och scrubbat kroppen ren från dött skin och sånt så om jag blir brun så håller sig färgen längre. Ska skölja av mig igen innan jag går och lägger mig igen, eller sova ska jag inte göra för vi åker härifrån kl 4 imorgon. Så det blir satc hela natten för mig, och sen blir det värme. Och min väska kanske är lite för full för en veckas semester, men det är lika bra det. Nu ska jag kolla lite tv sen ska jag poppa popcorn och börja kolla på tredje säsongen i satc-boxen. Men jag tänkte visa jeans jackan jag köpte för ett tag sen på gina som jag glömde att visa er.



T


Söndag

Jag kan jag berätta att det inte alls är min stil att packa i sista sekund, jag börjar alltid packa ungefär en vecka innan. Men nu är det klart i alla fall, jag skriver mera efter jag ätit. Pusspuss!

..

Det är nog dags för mgi att stänga ner hära nu och fortsätta kolla på satc, skriver när jag vaknar.. om jag vaknar. Pusspuss på er

T


.

Hejsan igen hittade absolut ingenting jag ville ha. Så det blev bara lite trosor och en hårband som är i lossas hår och som en fläta. Gick till sandras jobb och hälsade på henne och anna, sen satte jag mig ned och väntade på henne sen sprang vi runt i lite affärer och kollade. Det känns konstigt att man inte ska träffas förns nästa år nu. Jag saknar allihoppa jätte mycket, att få träffa dom varje morgon är det bästa på hela dagen. Just nu skulle jag behöva dom ännu mera än. Ska egentligen packa nu men har absolut ingen lust, ingen lust att åka iväg heller. Men jag ska kolla klart på filmen som är på 3an sen ska jag förstätta allt kolla på sex and the city. Puss så länge

T

Lördag

Hejsan, igår var jag på middag hos pappas tjej med mina bröder och farmor. Pappa fick en dvd av mig och Tommy och några filmer av Rickard. Sen var det hem, och fick ett sms av jocke när jag stod och poppa popcorn där han skrev att han var inne på datorn så jag sprang upp till datorn. När hans tid var slut på datorn började jag kolla på satc och hann till avsnitt 12. Sen somnade jag.
Nu har jag klivit upp, duschat och pratat med min bror som undrade om han fick bo hära medans vi är borta och det fick han för mammsen :) Ska snart göra mig i ordning och röra mig in mot staden, funderade på forum men det är massa annat jag vill kolla på och ha så det är lika bra att jag åker till staden :) Annars har jag inte så mycket planer för idag förutom att börja packa inför resan. Nu ska jag börja fixa mig, blir det någta köp så får ni självklart se dom sen :D Pusspuss

T

...

Jag hatar att ligga vaken om nätterna med trårar i ögonen och sakna den varma famnen, att sakna den man håller närmast hjärtat, den man förlåter för nästan allt, den man hoppas ligger och saknar mig själv lika mycket som jag saknar honom. Och att veta att den personen befinner sig flera tusen mil bort och samtidigt veta att allt man hoppas antagligen inte är så som man önskar. Saker som får en att tappa andan, som får hjärtat att stanna till, bröstet att kännat helt tomt är det värsta som finns när man ligger vaken, allt är mörkt och ingen finns hära för att ge mig svaren, trösten och värmen jag behöver.


SATC kväll/natt

SATC- boxen har öppnats eftersom jag inte kunde hålla mig tills efter nyår ;) Hoppas ni också haft en bra dag. Skriver om dagen imorgon iställer så jag kan ägna mig på det hära nu, titta in imorgon. Pusspuss på er sötnosar :)

T


.

En liten bild dagen till ära :)

Juldag

Idag har mina bröder (igen), morfar och Camilla kommit hit och ätit julmat. Imorgon ska vi hem till pappas tjej mirre och äta med farmor sen ska vi hem till Camilla och spela Guitar hero ;) Men idag har jag fått pratat med Joakim en stund på msn och på lördag ska ska ringa en liten stund även om det kostar hela 10 dollar för 3min så det blir väl inte alls så länge som jag önskar. Kanske inte skrivit i den hära bloggen vart och varför han är borta men han är i NY för att operera sitt hjärta och vara med på några fotograferinger med Tyra Banks modeller, och han hade tydligen träffat henne igår, och jag blir så himla avundsjuk på honom som både får vara i New York, städernas stad, och träffa Tyra Banks! Men gud så jag saknar honom men han måste göra det och han får annat gjort också. Kom på nu också att det bara är 4dagar kvar tills vi åker iväg till Fuerteventura över nyår för att får lite färg igen, det är ca. 21 grader när nu kommer ner på måndag. Men nu ska jag kolla på ABBA grejen på 3an, pusspuss så länge!

T

Julaftonskväll

Hoppas ni alla haft en god jul, det har jag i alla fall och det hära var första gången vi fick plats vid ett bord utan extra stolar, och nästan första julen med mamma och utan morfar :( Men det gick bra med mina bröder, mamma, Thomas och hans mamma. Nu har jag krypit mer i min ena nya rosa mys dress, poppar popcorn och dricker julmust i mängder. Tommy och Rickard åkte för bara en liten stund sen för R ville hem till Camilla. Nu tänkte jag skriva lite till Joakim, sen kolla på någon film. Skriver mera imorgon om vad jag fått och så. Puss puss på er så länge :)



T

God jul

Dieu juillet
Dio luglio
Dios julio
Gott Juli
på er alla söta läsare :)

tomten, jag vet att du läser även om ingen annan gör det ^

Väntar förhoppningsfullt på en SATC box och en Chanel väska, tomten! :)



Peter Jöback - Decembernatt (Hallelujah)
Går tyävrr inte att hitta hela låten från början,
men lägger upp den i alla fall för den är lite fin.

Dan före doppar dan :)

Hej hopp, idag har det varit full fart. Först gick jag upp och duschade, åt och fixade mig sen bar det av till Skärholmen för lite shopping och fika. Sen åkte vi hem, fikade igen, så sov jag lite och skrev ett liten mail till Joakim. Sen började allt julpyssel som jag tycker ska göras den 23:dje Ni vet köttbullar, jansson och skinkan. Sen mitt i allt har jag även gjort mina jätte goda kladdkaksmuffins eftersom jag inte hittade några andra roliga att göra sen har jag lagat mat (rotfrukts grtäng med lammytterfilé) och efterrätt för kvällen, men även klätt granen (bilder längre ner). Sen har vi tagit den självklara första skinkmackan och lite te till det :)



Kass bild på glassen men det är vanilj glass med pansionsfrukt, lime saft och riven choklad i och över. Dom två sista bilderna är på mn mage just nu med mitt lilla kvällsmys och chokladasken som Thomas kom hem med härom kvällen från chokladfabriken, mums :)

Tomten.. eller någon annan generös

Hörde att tomten läser allas bloggar, så om du nu läser min blogg tomten så vill jag ha en Chanel 2.55 Jumbo denna jul!

Måndag

Go kvällers, nu sitter jag och leter recept på några juliga cupcakes sm jag ska göra imorgon, annars blir det mina otroligt goda kladdkaks muffins. Idag har jag umgåtts med Thomas mamma hela dagen, vi har fikat, kollat på film, ätit och fixat in för middagen. För ikväll kom morfar också så åt dom lutfisk (?), ser så läskigt ut så jag värmde en felix köttfärspaj och åt, sen har vi fikat och så. När man är hemma såhära saknar jag tjejerna i skolan, tråkigt att dom jobbat hela helgen och att jag varit borta. Kommer ju inte hem förns innan vi början skolan så då kommer jag att ha saknat dom allihopa otroligt mycket :( Igår hade jag svårt att somna, kände mig så himla ensam, ingen an att prata med eller dela mina tankar med. Ville berätta om snön och alla annat jag sett och gjort i sundvall, kanske inte var mycket men jag saknade joakim hela dagen igår, känner på mig att det hära kommer bli jobbigt. Speciellt om jag kommer ihåg rätt att han kommer hem den 18 vilket inte alls är 3 veckor utan 4 :O Men ska försöka att inte ligga vaken ikväll i alla fall så jag orkar upp och fixa mig innan vi ska åka till Skärholmen och visa Thomas mamma lite, men hon har problem med höften så det blir nog inte så länge men ska kolla efter conversen som jag vill ha som jag itne hittade i Sundvall heller ^ Men nu ska jag forsätta leta så jag hittar, pusspuss!

T

Back home in my bed

Hejsan, nu är jag hemma igen, eller har varit det i några timmar. I Sundsvall var det vit snö till knäna och det var så ljust och mysigt, länge sen vi hade sånt hära i Stockholm. Thomas sa att snön var borta men efter Gävle var det snö och ju längre upp vi kom ju mera blev det och där kom jag i mina converse och utan ens vantar :o Efter vi kommit fram och fikat så åkte jag och Thomas till Sunsvall centrum, ganska gullig liten stad men ALDRIG skulle jag vilja bo dära, mitt i ingenstans ;) På vägen hem var jag vaken nästan hela vägen, men i uppsala somna jag och sov ända tills vi parkera. Idag har Joakim också åkit iväg till usa för att operera sitt hjärta och lite annat, ända bra är att han kan bli bra och kommer hem efter det. Men det är långt kvar i alla fall! Men snart så, men jobbigt att inte kunna prata med honom alls :( Men men man måste göra vad man måste. Jag ska försöka läsa igenom lite bloggar och sånt och sova lite nu så jag kommer upp hyggligt imorgon eftersom dom här hemma jobbar och jag måste gå upp och vara med thomas mamma, Alice. Pusspuss på er så länge!

T

Borta

Är i sundsvall lördag till söndag. Pusspuss så länge<3


lite bilder.

Citron muffins från muffinsfabriken på söder, blev fika för tre ;)


Imorse gick vi en bild på vårat 7åriga fadder barn som heter Samwel-leonardo James och bor i Tanzania, med sina föräldrar som är bönder och två äldre syskon.


Hitta också den hära gamla bilden från min mosters 50årsfest för 4/5 år sen,
Jonte, lilla amanda, jag och storebror :)


äntligen jullov

Hejsan, igår när jag kom hem poppade jag popcorn och åt upp dom sen somnade jag och sov tills mamma kom hem och maten stog på bordet, efter vi ätit sov jag en timma till. Sen gick jag väl och la mig tror jag.
Imorse drömde jag att mamma sa att min mentor Agneta hade ringt och sagt att jag inte behövde komma idag emd så var inte fallet och jag krälade mig upp och duschade och fixade mig på 20 min, aldrig hänt innan ^ Sen mötte jag Melina i farsta så gick vi tillsammans och möttes av ett klassrum med julmust, pepparkakor och ljus, mysigt. Någon som var mindre mysigt var julshowen, heeeeeemsk och ingen kunde sjunga! Men sen åkte jag till globen och åt lunch med mamma, och efter det har vi handlat massa julmat och städat hela lägenheten och jag fick ta mitt rum, gäst rummet och hallen på övervåningen, jobbigt! Nu ska vi äääääntligen åka till sickla och äta mig favorit pasta. Lägger in lite bilder senare och kanske slänger upp på min mat senare :) Pusspuss så länge!

T

film


Tar toppen av önskelistan som varje år står en hund...

men som varje år vill mamma inte mamma ha en, eller hon vill det men hon har inte tid säger hon. Såg en sån hära för kanske ett år sen på tvärbanan och sen dess har jag vart kär i och velat ha en brun pomeranian, men den dagen kommer väl också när jag har pengar till en sån sötnos, kanske när jag inte bor hemma längre!


Torsdag, två dagar kvar till lov

God kväll, vet inte alls varför jag inte skrivit idag men jag har väl rullat fram så har väl inte kunnat.Fick g på admistrationen och vg på datorkunskapen idag :) Ska fixa vg i admin. också, men det får bli efter lovet.  Det var julbord i skolan och då menar jag julbord, med massor va god mat och gud vad jag åt, två tallrikar!
Efter skolan blev det en dubbel chees och så mötte jag Thomas i slussen så köpte vi sallad uppe vid saltsjö banan, och jag har även druckit en extra stor redbull, två små flaskor julmust och en mellan cola på donken. Och nu ser alla sig mig framför er som en riktigt tjockis med valkar och hela köret som det borde vara! Men jag ligger stadigt vid 50-51 härliga kg, konstigt nog :O Men man lever bara en gång ^ Nu börjar "dirty, sexy, money", natti på er <3

Och nu blir det lite nedräkningar (från imorgon) :
Lov = 2 dagar
Julafton = 7 dagar
Utlandsresa = 12 dagar
Nyår = 14 dagar


T

Joakim, mitt hjärta och min absolut bästa vän. Snart är längtan över och du är hemma igen, jag älskar dig. Glöm aldrig det älskling <3


Hills snack

Jag har aldrig gråtit till the hills förut men nu när whitney ska åka går det ju inte att låta bli :( Och jag är arg på specner som super ner Heidi och gifter sig med henne. Men det blir spännande nästa gång. And whats up with seson finale? :O får ju bara inte vara sant, bara 20 program funkar ju bara inte! Lääääängtar!

T

Edit:
För er som inte heller får nog av Brody Jenner kommer hans alldeles egna program, Bromance, däräven Lauren gästar såklart :)


Liten update för dom som missat!

Detta var vad som händer bara en liten stund efter att jag och Melina gått förbi hära imorse, läskigt. Det var fullt pådrag i flera timmar med massor av poliser osv. :o



Men nu ska jag se the hills och sedan plugga, pusspuss!

T

Tisdag

Dagen började helt okej och utan massa tjaffs så kröp jag ungefär in i duschen. På tunnelbanan satt en kille och glodde på mitt äpple som om han ville sno det ifrån mig, sen mötte jag i alla fall Melina i Farsta Strand så gick vi till donken och köpte en dubbel chees till frukost. Sen kom vi lite sent så idag har vi bara haft försäljning och service hela dagen. Sen köpte jag en jeans jacka på gina som var på rea för bara 175 kr :) Som hittat nästan, lägger upp en bild senare. Men nu ska jag frösöka ta en tupplur, Pusspuss så länge!

T


Till Melli haha ;)

saknar .

Blir ledsen när jag ser alla bilder från Malta i sommras, och jag saknar alla men någon jag saknar speciellt mycket är denna skönhet. Vi pratar knappt längre men ändå var det henne jag satt i famnen och grät i innan vi skilldes åt, även om det var jobbigast att sluta krama om henne. Mina ögon blir helt tårfyllda när jag tänker på det, jobbigt att bo så långt ifrån och varken ringer eller skriver till varandra. Jag saknar dig jätte mycket min sockersöta Hedda!!

Måndag

Hejsan, så var det måndag igen men tur är väl det för snart är det ju jul lov :) Dagen började med att jag ahde tandläkar tid,värsta jag vet! Min tand är fortfarande inflamerad så dom kunde bara göra mig illa, men jag får komma tillbaka igen i februari. Sen bar det av till skolan och vi hade nårga lektioner som vanligt och idrott där vi var typ 7st, haha. Sen åkte jag till globen och mötte upp mamma så åkte vi till forum. Vi fick 150kr hos åhléns förut när vi köpte något annat, så det blev ett linne från att. och ett nagellack. Och imorse köpte jag även lotion för håret  jag känt än så länge så verkar den bra :)  

A format linne från att, 99:-


Nagelack, 45:-
Schwarzkopf smoothing lotion, 65:-


T

Lördag-Söndag

Godmorgon, igår blev det inget bloggande för mamma hade tagit ner datorn igår morse sen när jag gick ner hade mamma datorn sen fixade jag mig så orkade jag helt enkelt inte. Men det är väl okej? Igår gick vi till våran sjökrog som ligger typ 4 min ifrån oss och är ny öppnad, det är grekiskmat så jag åt så himla mycket och då började jag verkligen sakna grekland. Sen på kvällen kollade vi på faddergalan och du skaffade oss ett fadder barn och innomkort får vi hem papper om barnet och säkert någon bild :) Ihelgen är det ju The hills so far weekend 11-16 på mtv. Just nu är det massa bortklippta sencer från alla 4 säsonger, sånt älskar jag så nu ska jag kolla klart på det sen kanske jag skriver något mera, puss puss.

T

idol

Grattis Kevin!

låt

I väntan på idol hittade jag henne, vet inte varför jag typ kan den och tycker om den men det kan ju vara för att Haitem lyssnar på den typ hela tiden? ^

Idol

Båda två har vart helt otroligt bra ikväll, grymt jämt. Nu har jag ingen aning längre om vem som vänner men eftersom Kevin är favorit tippad kanske det blir han men Alice har kört två rock låtar, det hon är bäst på så det ser lovande ut för henne!!

T

Edit 21.30: oh shit vad duktiga båda är ikväll och båda gör vinnar låten grymt bra men Alice gör sticket lite bättre faktiskt.

Fredags kväll

Nu har jag precis krypit ner i sängen för att kolla på idol som började nyss, carro som sitter dära nu, lyckos henne för nu koll Ola ut och sjunger Nathalie :O Ikväll har vi Thomas kompisar på middag och det blev hallomi med greksallad, mumsigt. Men nu undrart jag bara vad är det för taskig peruk Marie P har :S Nu kom snygg Danny också, man kan inte neka att hela EMD är snygga, faktiskt inte men Dannys gyllen blonda hår är så sött ^
Och en sak jag inte glömt bort är att Emma och hennes kille förlovar sig idag så ett stort grattis till er :) Och Rebecca, hörde att det itne alls var bra så du får bli bättre för vi saknar dig så otroligt mycket nu stumpan<3

Men nu till kvällens huvudpersoner, vem vinner? Alice eller Kevin?


Liten uppdate

Här är ett av mina collage som jag gjort i powerpoint på våran datorkunskap. Läraren tyckte förövrigt att Melina såg ut som en bitch haha, och sa att jag fick en guldstjärna för min redovisning. Jag har fått en helt nya dator också för den andra hade gett upp helt och hållet :) Skriver mera sen, pusspuss!


T

helt ströd kille, Chris Crocker

Kan inte låta bli att visa er, det är ju något som inte står rätt till inne i hans huvud :S

...

Igår skrev jag att det med programen var ett i-landsproblem, men imorse tappade jag min dator i golvet så skärmen funkar inte och måste antagligen bytas ut :/ Och Melinas dator hänger sig hela tiden så idag har vi två suttit utan datorer och det går inte super i en klass där alla sitter och spelar och har sig. Men vi satt med Sandra vid hennes dator en stund och kollade på Chris Crocker, ni vet han som grät och sa att alla skulle lämna Britney ifred. Och hur skitzo är han inte? Han hade tydligen sex med någon som inte fanns och han lossades att det var skönt, han kysste sin bror och han är helt knäpp. Jaja nu ska jag inte babbla mera men vill ni ha kul gå in och kolla han blogg hära, speciellt bilder och filmer där han har sitt löshår och gör porrbilder och tror han är en tjej :S
Men Puss puss så länge alla sötnosar som läser.

T

The hills snack :)

Ibland förstår jag inte hur jag kan längta så mycket en hel vecka för ett 20minuters program, men jag älskar the hills! Tråkigt att Jim och Kathy ska flytta från deras hus dom byggde i början av tiden dom spelade in programet. Man blir ju så ledsen när man ser hur Whitney åker, hon har ju vart stor del av programet och ungefär den ända som alltid vill Laurens bästa, tur att hon får sin egen serie så vi får följa henne också när hon nu fått jobb hos Diane von Furstenberg :) Jaja nu ska jag sova, blev många olika program ikväll ;) Pusspuss och godnatt!

T

i-landsproblem

Vad avbröt min the hills nu då? Om inte Grey's :O Kan inte dissa grey's så det blir hills senare ikväll efter greys eller i pauserna ^

Roomservice och the hills

Hej igen, nu har jag ätit bullgursallad med kyckling och nu ska jag se roomsevice där dom gör om hemma hos Thomas jobbar kompis sen ska jag kolla på the hills som Melina sa var spännande :O Fresten håller nu på med powerpoint på datorkunskapen, skit roligt, men då göra jag små kollage av några i klassen och det är verkligen kul. Kanske kan fixa något sen så ni får se vad jag jobbat med som ska redovisas på fredag men nu har det börjar. Komenterar det nya the hills avsnittet sen. Pusspuss!

T

onsdag

Hejsan alla söta, tänkte ge er en liten uppdatering. Juste nu sitter Sandra och jag och trycker i oss Victors chip. Vi sitter på samhälls lektion och gör typ ingenting förutom och spela och kolla massa roliga bloggar och skratta. Skriver antagligen mera sen. Pusspuss! <3

T


Tisdag


Såhära ser det ut på min tv bänk just nu, lite klappar till mig och några andra men måste hitta något till mina bröder också. Har sett två snygga saker men vet inte om dom tycker det eller vilken jag ska ge till vem. Jobbigt  jobbigt ^ Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så vi kan åka till ikea och kolla runt lite. Idag har vi bara haft en lektion för våran lärare som vart i Egypten har äntligen kommit hem men är nu magsjuk :S Så det var ungefär en helt onödig dag, efter det gick vi runt i centrum liten sen bar det av hemåt.

Puss och kram från lilla vesslan så länge!


T

Låt

Liten låt man alltid blir glad av och den ska jag spela nu när jag ska lägga mig i sängen och ha en liten julklapps verkstad och slå in alla julklappar jag köpt. Puss puss så länge!



T

Måndag

Imorse på the voice så var Robin B på besök, dom frågade om skreverierna om en speciell bil. Allt var en vadslagning som förekoms i Oslo av hans då halv lulliga pappa att han sa om Robin ens kom i topp tre skulle han få en corvette! Och när Johan åkte ut vad hände då? Jo killen fick en covette!!!!!! Knasigt!
Men imorse hade vi sovmorgon och började 20 över 10 så jag har vart i skolan och sen även haft idrott och kollat lite på åhléns, köpte en liten julklapp. Sen när mamma kommer hem ska vi till forut och köpa en julklapp till mig från henne som måste testas. Hihi kan inte skriva vad det är för då hinner jag ju inte glömma bort till jul (a). u ringde hon faktiskt så måste fixa mig lite pusspuss så länge!

T

Söndag

Hejsan, igår hade vi gäster och jag vaknade ungefär en timma innan dom gick så därför skrev jag inget igår faktiskt. Hade lite noja innan jag somnade men men. Idag var vi bjudna av ett företag som jobbar för Thomas på förhandspremiär av filmen bolt, där bland Jacob Öqvist, Özz Nöjan och Janne Westerlund är med och gör röster. Alla barnen älsakde filmen, min mamma grät (?!?!?!?!?!?!?!?!?!) men jag tyckte det var helt okej. Otroligt bra gjord som dom flesta disney filmer är men handlingen var mera för barn som tycker sånt är kul. Efter det var vi på jakt efter en väska jag ville ha och åkte runt till massor av Åhléns men den fanns bara i svart och jag ville ha i brun, så det blev ingen. Men nu sitter jag och väntar på maten, mammas jätte goda fylda lövbifffar med ädelost och pasta. Mums! Kanske skriver något litet sen annars skriver jag imorgon, Pusspuss!

T

The hills

Inget spännande the hills avsnitt jöö :( Men något jag lagt märke till enda från början jag började kolla är att Lauren alltid får andra emot sig och hennes liv får aldrig bara flyta på. Ända sen hennes liv i Laguna Beach och treangeldramat med Stephen och Kristin. Även om jag är så himla avundsjuk på henne tycker jag synd om henne, något som skulle vara bra för henne skulle vara Brody Jenner, mina framtidsplaner för dem båda (a) Jaja ska kolla lite gamla avsnitt nu när hon bodde hemma hos päronen Jim och Kathy ;) Puss sötnosar

T

lite idol

Jag hade iof rätt så rätt nu med att Alice och Kevin skull gå vidare. Men om vi vänder på det så är det inte alls fy skam att komma trea med tanke på hur många som sökte,
så jag säger faktiskt grattis till en tredje plats Robin :)


Men nu blir det the hills. Pusspuss! / T

Fredag natt

God kväll, har krypit ner i min mysiga säng med en chips påse, en liten julmusts flaska och feber(?), vart dn nu kom ifrån. Ska i alla fall försöka kolla på det nya the hills avsnittet som jag helt och håller glömt bort, ajaj på mig! Nu ska jag också försöka kolla klart på idol för en gångs skull och se vem som åker ut, eftersom alla i min klass säger att Robin åker ut ikväll, även jag tror nog det tyvärr med tanke på att alla tre är otroligt bra och starka röster men Robin glider efter. Eftersom det antagligen är hans sista kväll måste man ju nästan kolla ;)
Thomas kom nyss in och sa att jag alltid äter något och att jag verkligen borde vara tjock, men konstigt nog är jag inte det. Något den dära blondinbella har rätt i är att man ska äta mycket fett osv. för att gå ner och hålla vikten. Eftersom jag bara gått upp några hekton sen innan vi flyttade så måste det stämma. Men den dära tandläkaren ger mig dåligt samvete eftersom hon sa att jag bara fick äta 5 mål om dagen, hur hade hon tänkt sig?!?! Haha hon har varken träffat mig eller Sandra märker jag^
Men jag får ta och skriva senare imorgon, har ni inget för er så kolla på filmerna nedanför. Killen är så skön och man för bara inte nog haha. Pusspuss så länge!

T


Björn

Var bara tvungen innan jag ska springa, pusspuss ;)

Björn

lägger upp en film inna jag går, haha han är för skön ;)

Fredag

Godmorgon, har precis ätit tre danino yoghurtar och sitter hära halv sminkad. Ska åka om ungefär en halv timma så ska fixa mig klart och välja kläder. Orkar knappt så det blir nog bara jeans och en t-shirt, orkar knappt ha något fint nu när det bara är kallt och grått. Och inte för att glömma, det är bara 19 dagar kvar till julafton, och bara 24 dagar kvar tills vi åker iväg över nyår :) Så idag ska jag iväg och köpa lite flera julklappar till mig själv och för hoppningsvis även ett par skor till nyår, lägger upp en bild från skolan sen från skolan på dom sen. Puss puss så länge!

T

Torsdag

God morgon, sitter på engelskan och kollar på en ruskigt dålig film och arne lackar när han ser att datorerna är på. Men men, msnar med Melina som sitter i den andra engelska gruppen. Har knappt träffat henne eller någon annan förutom Sandra den hära veckan. Tråkigt det! Vi var ju "lediga" i måndags och tisdags och igår var jag hemma, så det blir bara idag och imorgon för mig. Men nu ska jag stänga ner och kila iväg när som helst så jag skiriver kanske senare, Pusspuss! :)

T

Otroligt god vaniljtryffel!


Namsdagsbarn :)

Fick nyss veta att det faktiskt är min namnsdag idag, lilla Beatrice är det idag :) När jag hade lagat mat (laxpasta) och satte mig vid bordet låg det lite saker på min tallrik, undrade vad jag hade gjort så rätt nu då men det var väl bara det att jag inte kunde säga ifrån när mamma ville att jag skulle kallas för något som rimmar på reapris ;)



T

Bra grejor

Bli medlem hära och vinn presenkort på onoff och siba, varför inte smala ihop till en laptop eller en snabb julklapp? ;)

Här kan du få presentkort till tex kicks med mera, gå med! :)

Tisdag

Min dag bröjade 10 i 4 av att jag vaknade till och började tänka på julklappar, låg och tänke på massor jag skulle köpa osv, men vad gör man när man inte kan somna om? Som tur var det gammla sex and the city avsnitt och sen ellens talkshow. Sen gick jag upp vid halv 6, duschade, fixade mig, åt en lussebulle och klädde på mig. Åkte med mamma till gullmars så bytte jag dära, kom till farsta och väntade på Melina. När vi kommer så vi kan se vårat klassrum undrar vi varför det inte är ljust eftersom vi var 5 min sena. Då gick vi till expritionen och frågarv vart våran lärare var, nej då har fittan sjukanmält sig när det var våran enda lektion på dagen. Gått upp och åkt till skolan helt i onödan!!!!!!!
Jag fick med mig Sandra hem så vi tog en pizza när klockan var 9, sen satt vi oss hos mig och åt osv. Sen åkte vi till forum och kika runt lite, köpte lite julklappar till mig själv och mamma. Påvägen hem köpte jag choklad så nu ska jag äta upp den och sedan börja laga mat tills Thomas och mamma kommer hem. Pusspuss!



T

Mat! Egen kycklig wook, nyttigare och godare än fryst!

Det man behöver är: kyckligfilér, grönsaker, cashewnötter, soja och lite annat man vill smaksätta och krydda med :)
 
Man kan ju ha dom grönsakerna man tycker om. Jag har purjolök, paprika, morötter, blomkål och broccoli. Sen tycker jag om att ha cashewnötter i och påsidan om.


Först stekte jag kycklingen i wookpannan med rikligt med olja (vilket är bra att ha för grönsakerna är så stora i början), kryddade med salt och peppar med vitlök i. Sen la jag undan den och slängde i alla grömsaker och hälde på mera olja. Eftersom broccolin och blomkålen inte är förkockad så tar det lite längre tid men rör om hela tiden och efter ett tag hände jag på soya,  lite vatten, salt och vanlig peppar. Fortsatte steka på och sen på med mera soya, i mer nötterna och så klart!


Min mamma och thomas älskade det, dom blev förvånade hur gott det var, jag med! Värt att skämma bort föräldrarna, pojkvännen eller vännerna med :)

T

Måndag morgon

Hejsan, nu sitter jag i skolan. Vi har precis haft ett omprov på matten och Sandra skriver fortfarande så jag sitter och väntar på henne innan vi ska äta wook :) Desutom är våran mentor och lärare i egypten så vi hade ingen turism idag så vi fick börja 20 över tio :D
Jag uppdaterade inget igår kom jag på nyss, anledningen var en liten "familjeträff" eller vad man ska kallat. Mina bröder, morfar och Camilla kom till oss så gick dom andra och jag fick åka med morfar till sickla och spelade bowling. Även om det gick sämst för mig så var det kul och morfar tyckte det var jätte roligt att han också fick och kunde vara med :) Sen hade mamma gjort ordning en stek som var klar tills vi kom hem, vilket var ruskigt gott som mammas mat nästan alltid är ;)
Nu är Sandra klar så nu ska vi sprina iväg, vet inte när jag skriver igen för vi slutar nu för vi har resurs dag efter lunch :o Pusspuss så länge!

(Hoppas verkligen att du har det skönt hemma i sängen nu Melina!!!!!)

T

RSS 2.0